Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otoshow 2012

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam haftasonu büyük ihtimalle fuara gideceğim eğer istediğiniz ve yeni modelini görmek istediğiniz bir araç varsa burdan bana öğlene kadar yazabilirsiniz sizin için fotoğrafını çekip koyacağım canlı canlı

Araç fotosu 5 tl
Mankenli 10 TL sdf :D

Şaka bi yana istediğiniz modelleri yazın ben buraya fuardan çekilmiş fotosunu koyacam...
Yeni leon ve yeni fluence çok merak ettiğim modeller onları da sizinle paylaşıcam

Bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

bu doğuş kadar çiğ bir firma yok ya wv bile hala kitli mi tutuyorlar, a6 binmek için izin filan alıyorsun şaka gibi
bizim scumbag consumer'a fazla bile bunlar

yapılan muameleye rağmen gözü kapalı gidip hemen her sene sıfır araba alan bi ton insana varken daha da hizmet beklememek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

Feamer said:

bu doğuş kadar çiğ bir firma yok ya wv bile hala kitli mi tutuyorlar, a6 binmek için izin filan alıyorsun şaka gibi
bizim scumbag consumer'a fazla bile bunlar

yapılan muameleye rağmen gözü kapalı gidip hemen her sene sıfır araba alan bi ton insana varken daha da hizmet beklememek lazım

çoluk çocuklu ailelerin haftasonu aktivitesine dönüştüğünden beri kapılar kitli.

burnunun sümüğünü torpido altına silmesin diye yapılan bu uygulamayı haklı buluyor ve arttırıyorum, benzinin litresi 10 lira olsun !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...