Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta: İstanbul BBSK - Galatasaray (02.11.2012 / 20:00)

kavurma

Öne çıkan mesajlar

escape said:

PZero said:

gs nin futbol karakteri yok bu maçta bunu anladım . ibb kendi kalesine atmasa farklı olurdu bu maç .
neyse artık haftaya

kötüsün kardeş, komik de değilsin, zorlama

Cim-Bom, 24 faulle en fazla faul yaptığı karşılaşmayı oynarken, rakip kaleye 90 dakika boyunca sadece 9 şut attı, 4 isabet sağladı. 9 şut sezonun en düşük rakamı olarak kayıtlara geçti.

Sarı-kırmızılılar, yüzde 44’le topa sahip olurken, Büyükşehir’in topla oynama oranı yüzde 56 oldu. Galatasaray maçta yalnızca 281 bir isabetli pas yapabildi. Cim-Bom, Büyükşehir’e karşı 1 korner attı. Bu rakam yine sezonun en düşük köşe atışı oldu.

oyun karakteri varmıymış kardeş komıklik senin sorunun ben maçta gördüğümü söylüyorum.

al buda haberi
http://skorer.milliyet.com.tr/garip-ama-gercek/galatasaray/detay/1621201/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat ettiniz mi bilmiyor ama dun Amrabat kaç pozisyonda boştu ama Selçuk olsun(Selçuk'un attığı golde bile Burak'tan çok daha müsaitti) Umut olsun yada diğerleri sanki O yokmuş gibi paslaşıp oynuyorlar.Dünde Amrabat çok koştu bastı defansa yardıma geldi çokta boşa kaçtı ama nafile.Adamı küstürecekler o olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...