Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 10. Hafta | Beşiktaş- Mersin İY| 04.11.2012 @19.00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

dünkü maçlardan sonra 3 takımıda kefeye koyunca beşiktaşın farkı açıkca ortaya cıkıyor .

ibb karşısında milyon dolarlık gs 90 dk da 9 şut cekıyor,ibbye %56 top oynatıp toplamda 1 korner atıyor. rakibe baskı hiç kuramıyor.
gene milyon dolarlar harcanıp kurulan fenerbahce akhisar karşsındaki durumunu hiç söylemiyorum dün herkes izledi . şut yok pres yok takitik yok baskı yok.

dönüp beşiktaşa bakıyorum trabzonspor maçı 2. yarısından itibaren futbol adına yapılmadık şey yok mücadele üst seviyede takitik var pres var rakibi baskı altına alıp bunaltma var . herşey 4 4 lük olma yolunda .

kısacasa ben bu maçta iyi futbol ve 3 puan beklioyoum . eğer kaybedersek puan kaybedersekde hepsinin canı sağolsun. rakiplerini durumu ortada .

4-0 beşiktaş net alır
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

dünkü maçlardan sonra 3 takımıda kefeye koyunca beşiktaşın farkı açıkca ortaya cıkıyor .

ibb karşısında milyon dolarlık gs 90 dk da 9 şut cekıyor,ibbye %56 top oynatıp toplamda 1 korner atıyor. rakibe baskı hiç kuramıyor.
gene milyon dolarlar harcanıp kurulan fenerbahce akhisar karşsındaki durumunu hiç söylemiyorum dün herkes izledi . şut yok pres yok takitik yok baskı yok.

dönüp beşiktaşa bakıyorum trabzonspor maçı 2. yarısından itibaren futbol adına yapılmadık şey yok mücadele üst seviyede takitik var pres var rakibi baskı altına alıp bunaltma var . herşey 4 4 lük olma yolunda .

kısacasa ben bu maçta iyi futbol ve 3 puan beklioyoum . eğer kaybedersek puan kaybedersekde hepsinin canı sağolsun. rakiplerini durumu ortada .

4-0 beşiktaş net alır

canım benim biz geçen ibb'nin yaptığı istatistiği; bizden pahalı manu'ya da yaptık, braga'ya da, bizden pahalı oldugu iddaa edilen fenerbahçeye'de... ama sonuçlar farklı oldu... bırak da bu sefer tam tersi olsun :) şansızlık adaletsizlik hep bize vurmıcak ya?
Sosyal ağlarda paylaş

trabzonspor maçında baskı kurduk ama gol atamadık ben burda gelip gol atcaksın demedim . kimse demedi aksına alkışladı taraftar . bu senin uydurman tamamen .

ayrıca ibb ye 3- tane atmışsın oynadığın futbol ortada sen memnunsan gs li oalrak benim canıma minnet . hafta içi burda olda muhteşem futbolunuzu birlikta konuşalım
Sosyal ağlarda paylaş

Bunneh said:

abi ben anlamıyorum cidden baskı kurarız, iyi oynarız gol atamayız PZero gelir baskı kurmak yetmez gol atıcaksın vs. yazar.

sonra tam tersini yapıp 3-1 maçı kazanırız. ibb karşısında ezildiler olur.

http://i.imgflip.com/26am.jpg

abi dua et topigi acmamıs @pzero reyz yoksa gg
Sosyal ağlarda paylaş

farketmez, beşiktaş'ın oynadığı futbol ortada, bi de galatasaray'ın oynadığı futbol ortada... eğer az da olsa futboldan anlıyorsan bu tartışmaya hiç girmezdin bile... :) çek al fernandes'i takımdan sonra tekrar izle beşiktaş'ı bi de :)

biz 1 aydan fazla urfalısız yer yer elmandersiz selçuksuz da oynadık, ama bazıları gibi kepaze olmadık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...