Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bu resmi de ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 nobre kesin bi tane rovaşata yada vole tarzı bi gol atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 gönlüm beşiktaş tan yana.yenin lan şunları para lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Manisa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 sdwsdsf mersin yener manisa üzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 manisa yazmısız mersin yerine sdfghsdf, olsun manisa da üzmüş olur snrm mersin yenerse :) 2 opsiyonlu mac, ya kanser ederek kazanırız ya da rahat kazanırız. hatta burada bulunsun oguzhan gol de atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Nobre intikam alır. asdfgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Ust olur. Tribunlerden rahatsizlik belirtileri yukselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ezeriz 3-0 en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 2-1 ya da 1-0 beşiktaş alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 cok pis ezcekmisiz gibi bir his var icimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 karşılıklı gol olur, beşiktaş alır gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 dünkü maçlardan sonra 3 takımıda kefeye koyunca beşiktaşın farkı açıkca ortaya cıkıyor . ibb karşısında milyon dolarlık gs 90 dk da 9 şut cekıyor,ibbye %56 top oynatıp toplamda 1 korner atıyor. rakibe baskı hiç kuramıyor. gene milyon dolarlar harcanıp kurulan fenerbahce akhisar karşsındaki durumunu hiç söylemiyorum dün herkes izledi . şut yok pres yok takitik yok baskı yok. dönüp beşiktaşa bakıyorum trabzonspor maçı 2. yarısından itibaren futbol adına yapılmadık şey yok mücadele üst seviyede takitik var pres var rakibi baskı altına alıp bunaltma var . herşey 4 4 lük olma yolunda . kısacasa ben bu maçta iyi futbol ve 3 puan beklioyoum . eğer kaybedersek puan kaybedersekde hepsinin canı sağolsun. rakiplerini durumu ortada . 4-0 beşiktaş net alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 toraman cezalı batuhan kesik yedi nobreyi tutarsak sorunsuz egçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 PZero said: dünkü maçlardan sonra 3 takımıda kefeye koyunca beşiktaşın farkı açıkca ortaya cıkıyor . ibb karşısında milyon dolarlık gs 90 dk da 9 şut cekıyor,ibbye %56 top oynatıp toplamda 1 korner atıyor. rakibe baskı hiç kuramıyor. gene milyon dolarlar harcanıp kurulan fenerbahce akhisar karşsındaki durumunu hiç söylemiyorum dün herkes izledi . şut yok pres yok takitik yok baskı yok. dönüp beşiktaşa bakıyorum trabzonspor maçı 2. yarısından itibaren futbol adına yapılmadık şey yok mücadele üst seviyede takitik var pres var rakibi baskı altına alıp bunaltma var . herşey 4 4 lük olma yolunda . kısacasa ben bu maçta iyi futbol ve 3 puan beklioyoum . eğer kaybedersek puan kaybedersekde hepsinin canı sağolsun. rakiplerini durumu ortada . 4-0 beşiktaş net alır canım benim biz geçen ibb'nin yaptığı istatistiği; bizden pahalı manu'ya da yaptık, braga'ya da, bizden pahalı oldugu iddaa edilen fenerbahçeye'de... ama sonuçlar farklı oldu... bırak da bu sefer tam tersi olsun :) şansızlık adaletsizlik hep bize vurmıcak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi ben anlamıyorum cidden baskı kurarız, iyi oynarız gol atamayız PZero gelir baskı kurmak yetmez gol atıcaksın vs. yazar. sonra tam tersini yapıp 3-1 maçı kazanırız. ibb karşısında ezildiler olur. http://i.imgflip.com/26am.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 trabzonspor maçında baskı kurduk ama gol atamadık ben burda gelip gol atcaksın demedim . kimse demedi aksına alkışladı taraftar . bu senin uydurman tamamen . ayrıca ibb ye 3- tane atmışsın oynadığın futbol ortada sen memnunsan gs li oalrak benim canıma minnet . hafta içi burda olda muhteşem futbolunuzu birlikta konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 problem ..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bunneh said: abi ben anlamıyorum cidden baskı kurarız, iyi oynarız gol atamayız PZero gelir baskı kurmak yetmez gol atıcaksın vs. yazar. sonra tam tersini yapıp 3-1 maçı kazanırız. ibb karşısında ezildiler olur. http://i.imgflip.com/26am.jpg abi dua et topigi acmamıs @pzero reyz yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 farketmez, beşiktaş'ın oynadığı futbol ortada, bi de galatasaray'ın oynadığı futbol ortada... eğer az da olsa futboldan anlıyorsan bu tartışmaya hiç girmezdin bile... :) çek al fernandes'i takımdan sonra tekrar izle beşiktaş'ı bi de :) biz 1 aydan fazla urfalısız yer yer elmandersiz selçuksuz da oynadık, ama bazıları gibi kepaze olmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Almeidaya 1 kova kufur hazirlamistim ki penalti oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 adam ilk vermedi şimdi bunu çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Hey yavrum, allahtan o top almeidaya gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oğuz attı 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 futbol böyle oynanır işte >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar