Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devil's Pact: Guild Tanıtım


RRa

Öne çıkan mesajlar



Kısacası; yabancı guildlerde oynamaktan eskisi kadar keyif almamaya başlamış, raidlerde raid liderin milleti çocuk azarlar gibi azarlamasından dert yanmış, lordculuk oynamak için kurulmuş Türk guildlerinde herhangi başarı elde edememekten yorulmuş, devamlı kurulan ve devamlı dağılan guildler yüzünden emeklerinin her daim boşa gitmesinden usanmış; bir grup oyuncunun başlattığı bu hareket, her geçen gün büyüdü ve artık hemen, hemen çıkan her oyunda var olan, şuan hali hazırda oynanabilirliği kabul görmüş her oyunda kurulmuş olan bir guild, bir topluluk halini aldı.

Mists of Pandaria ile birlikte üyelerimiz arasında WoW'a dönüş ama Devil's Pact ile dönüş isteği uyanmış ve her zaman olduğu gibi guild üyelerimiz isteği doğrultusunda istikamet belirlemiştir.

Raid ve PvP guildi olarak tanınan Devil's Pact şuanda WoW'da progressi önce yakalamak ve daha sonrasında tamamlamak için sadece Raidlere kanalize olmuş, her gece raid yapmaktadır.

DKP, Class Master gibi sistemlerin olmadığı, size emir verecek Officerların yer almadığı, guilde girmek için Application doldurmak zorunda olmadığınız, bir oyunda, bir sanal ortam da dahi olsanız gerçek yaşamdaki sosyal statü ve haklarınızın tarafımızca garanti altına alındığı, korunduğu, aile ortamının tesis edildiği bir guild olarak; siz oyunculara ev sahipliği yapmak, sizi her akşam tamamlanmış raid sonrasında yataklarınıza mutlu bir şekilde göndermek dışında gayesi olmayan bir topluluğuz.

Recruit Kriterlerimiz:
- 85+ lvl olmak
- Tank/Healer/DPS mantıklı raid kültüründe bu 3 classmandan en az birini iyi derecede oynayan tecrübeli bir raider olmak
- 22 yaşında olmak yada o yaşta olması gereken olgunluğa erken yaşta sahip olmuş olmak
- Ventrilo kullanan biri olmak
- Kurallarla sorun yaşamayan bir oyuncu olmak
- Uyumlu olmak
- Oyun oynadığımız bilincine sahip olmak
- Vasat bile olsa derdi anlayabilecek/anlatabilecek kadar bir ingilizceye sahip olmak
- Karakterine özen gösteren biri olmak

Raid Gün ve Saatleri:
Saat 21:00'da başlar, 24:00'da sona erer.
Gün olarak Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri resmi raid günleridir ama online olan üyelerimiz ile birlikte her akşam raid yapılmaktadır.

Raid Takımı:
Devil's Pact'de özel bir raid takımı yoktur. Guilde özel bir raid takımı muamalesi yapmakta, ona göre yeni üye alımlarını gerçekleştirmekteyiz, hangi 10 kişi yada hangi 25 kişi ile raidlere gidilirse gidilsin, o raidin o akşam tamamlanabileceği bir guildi tesis etmeye çalışıyoruz ve şimdiye kadar da bu konuda herhangi başarısızlığa uğramadık.

Guild içerisinde kimseye iltimas gösterilmez, yeni üye, eski üye ayrımı yapılmaz. 463 item lvl geara sahip, enchantları ve gemleri tam her üyemiz guildin raideridır ve her raide katılır, buna progress raidleri de dahildir. Bir raider, raid takımının başarısızlığına neden oluyorsa, görevini yerine getiremiyorsa, raid liderini dinlemiyorsa, raidlerde kendini veremiyorsa replace yapılmaz. Guild ile olan ilişiği kesilir.

Disiplin ve stratejinin başarıya giden yol olduğunu, kendine felsefe edilmiş guildimiz nasıl ki sizlerin bir oyun uğruna hakaret yememesini sağlıyor, bir oyun uğruna kalbinizin kırılmasını engelliyor, bir oyun uğruna moralinizin bozulmaması için elinden gelenden fazlasını yapıyorsa, aynı şekilde hiç kimse ama hiç kimse raid takımının moralini bozamaz, takımın başarısızlığına neden olamaz ve huzursuzluk çıkartamaz.

Server ve Taraf:
EU - Twisting Nether - Horde

Iletişim:
Oyun içinden Jeykil ve Iréenne ile guild hakkında her konuda iletişime geçebilirsiniz.

Devil's Pact [Turkish] Clan Facebook Group 125+ üye
Devil's Pact [Turkish] MMO Games Guild 155+ üye

Bizlere Ventrilo Serverımızdan da ulaşabilirsiniz. #Twisting Nether kanalı WoW kanalımızdır.

Host: zh.guildvent.net
Port: 8430
Şifre: - (Yok)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Guild tanıtım yazımızda da belirtmeye çalıştım biraz. Devil's Pact, WoW'da daha önce kurulmamıştı ve kurulmayacaktı ama üyelerimiz arasında(200 civarı guild üyemiz çeşitli oyunlarda guildimiz ile birliktedirler) wow oynayan yada wow kökenli olan bir çok oyuncu vardı. Bu sene panda gazına gelindi, Devil's Pact kuruldu. Kurulunca wow oynayan yada oynamış üyelerimiz guilde girmeye başladılar. Halen de bu süreç devam ediyor.

Şuanda 10m raidler var, bu hafta epey bir devil's pactli guilde dönecek, 25m raidlere geçilecek.

DP bir WoW guildi değildi, bu yüzden wowdaki guildlere benzemiyor, recruitleride, raid sistemleri de farklı.

Bizimle birlikte raid yapmak isteyen arkadaşlar, ventten iletişime geçebilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
10man Normal raidlerimiz için 480+ item level tank ihtiyacımız vardır.

www.devilspact.org adresinden Bize Katıl bölümünden başvurabilirsiniz.

Progress:
Mogu'shan Vaults: 6/6
Heart Of Fear : 6/6
Terrace Of Endless Spring: 4/4


DKP, Class Master gibi sistemlerimiz yoktur, need/greed ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...