Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 erkek abi unutmayın erkek o. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Dün izledim bu vidiyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi sesi çok korkunç allah ıslah etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bu arada bi bracket var izlemek imkansız anasını satıyım bi oraya bi buraya gidiyo oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 BonePART said: bu arada bi bracket var izlemek imkansız anasını satıyım bi oraya bi buraya gidiyo oyuncular Burası daha anlaşılır http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2012_MLG_Pro_Circuit/Fall/Championship#Open_Bracket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 piskolojik sorunlari var bu kizin cok bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 19 yasında bır transın psikolojik sorunbları olması baya normal ya da psikolojik soruna dair bişi göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi bu arada MC sessizce elenmiş ya adamı eleyende TheSIC diye bi adam kimse artık BossToss ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 baya adam dovdukten saonra elendi openbracket işte sakası yok. abı koskocam mc elendi bi macını bile gostermediler. ayıp lan, mc sayesınde para bastınız. ne dallama bi organızasyonbu mlg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi naniwa rain maçı bitti rain bildiğin 3 tane zealotla yendi ya adamın basesine yolladığı 3 tane zealot kazandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bizim tosun oturmus koltuguna yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oh be teaja uykusunu almıs herhalde, bugun düzgün oynuyo. diğer tl üyelerinden destek gelmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi tossa deathball diyolarda yaşan lan taeja 120 popla max raini kovaladı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 24 infestor, olay bitmiş aga ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 yildirimokur said: 24 infestor, olay bitmiş aga ahahah Abi o şişko hep öyle yaıyo 6-7 broodlord mass infestor gıcık alıyorum o heriften abuseunda bi adabı var.:D Taeja tam aha ziktim onu derkene mass chargelot'u görünce dumur olmuştur herhalde :D Gg'den önceki son storm cok iyiydi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 BonePART said: abi tossa deathball diyolarda yaşan lan taeja 120 popla max raini kovaladı resmen Terran işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi bomber leenock maçı inanılmaz ya o kadar güzel ki muta baneling marine tanka karşı inanılmaz baneling minelar patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 valla tam bunu yazmaya gelmiştim ,çok keyifliydi izlemek hele şu 2. oyun inanılmaz iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 beğendiğine sevindim ^____________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi gglord ve infestor olmadan bi zerg izledik o kadar güzeldi ki nasıl bezsmişim abi broodlord izlemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Ben anladım sizi. Siz Broodlord görmemeyi özlemişsiniz ::::)))) Edit : Çok güzel maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi aynen öle tiksindim broodlord görmekten eauheahuea ilk infestor çıktı meeeh gene başladık dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpertuunga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Cok güzel mactı, özellikle baneleri mine şeklinde kullanıp patlatması inanılmazdı... Gerçi Bomber da cok iyi oynadı ama yapacak bişey yoktu.İlk defa Zerg oyuncusunu oyun şeklini çok sevdim. Demin bir arkadaşını dediği gibi, Brood'suz Opfestersız çok güzel bir maç izledik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpertuunga Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 He bu arada Taeja-Rain ilk maçında Taeja ilk kapışmayı aldıktan sonra Toss'un 2 saniye içinde tekrar maxlamasını cidden Blizz'in biraz düşünmesi lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Tiksiniyorsunuz ama zergün de broodlord yapmadan yenmesi çok zor, bu maçı da son GÖMÜLÜ banelingler kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar