Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karşıyaka 100.Yıl


yav

Öne çıkan mesajlar

hakkaten göztepe yalı neredeyse konak a kadar bir kutlama alayı vardı. zaten bunları bırakmak lazım ben göztepeli de olsam minimalist düşüncelere karşıyım! Tüm izmir klüpleri minimalist düşünce yapısına sahip! aman ben 2.lig e düşmeyeyim.aman göztepeyi karşıyakayı yeneyim gerisi fasa fiso,aman gs ve fb ile oynuyoruz daha fazla bilet verelim stad dolsun .aman aman aman aman ! izmir futbolu amanlar ile yürüdügü için gelişemiyor.

Göztepe taraftarı oldugum için söylemiyorum ama taraftar sayısı karşıyakanın 2-3 mislidir. deplasman konumu olmadıgı sürece atatürk te önemli maç varsa o stadyumda 55k taraftar olur.Keza aynı şekilde göztepe kadar olmasada müthiş bir taraftar toplulugu karşıyakada da vardır. bana göre her iki toplulukta çok acemi ve vahşidirler. her iki takımın futbolunun gelişmedigi kadar,daha çok mahalle kültürü oldugu için taraftarların yapısıda degişmiyor malesef.

Bir izmirli ve göztepe taraftarı olarak ,her iki takımın şahane kutlamaları için ne kadar gurur duysam azdır ancak biryanda da üzülüyorum bu potansiyel boşa gidiyor. 4.150.000 lik izmirde henüz bir futbol stadyumu yok!stadyumaların kralı ve tarihe şahitlik etmiş ATatürk stadı var ama Futbol için hiç bir işe yaramıyor! göztepede ,kaşıyakada 60k adam getirse o stadyuma bir etkisi yok malesef.bir de alsancak stadyumu var yaklaşık 15.000 seyirci kapasiteli ve oda yıkıldım yıkılacam yerime AVM yapılacak diyor:)

Karşıyaka ,göztepe,altay,buca spor,izmir spor,altın ordu ! potansiyele bakarmısınız:)Gel gelelim hiç birinin düzgün alt yapısı yok,stadyumu yok,adam gibi antreman sahaları yok,dogal olarak paralarıda yok.netice itibari ile süperlig te senelerdir izmir takımıda yok:)inşallah bu sene karşıyaka çıkacak.

karşıyakası,göztepesi birbirini yiye dursun,izmire şöyle bir 50.000 kişilik futbol stadyumu yaptırmak için bastırmasınlar en basta söz ettigim gibi aman aman aman lar içinde ilerler izmir.
Örnek vermek gerekirse Bursa! bakın bursaya timsah arena yapılıyor 35 mi 45k mı öyle bir seyirci kapasitesi var ve bursa izmirin yarı nufusuna sahip bir şehir ama o stadyum dolacak çunku potansiyel var ve bursa şehri takımlarına destek veriyor bizimkiler gibi park köşelerinde satırla birbirlerini dogramaya kalkmıyor.Sonuc olarak ta o stadyumu hak ettiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...