BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 pozisyon ne ki? veznedar oalcak değil herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi 3 ay mülakat çok fenaymış ben izmir'de bi yere gittim firmayı hiç bilmeden adamlar IQ testi gibi bişi yapıyor ayık falan değilim yarım saat bitmeden bırakıp çıktım mülakatı bu ne lan dedim sanki ispatlamak zorundayım adamlara zekamı sfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 sipeyskeyk said: Abi bence gitme seni az çok tanıyorum ve bir bankada çalışacak adam değilsin. Boşuna vakit kaybı. Pazarlama lan, takım elbise bile giymiyorlarmış sdfad. Gittim sabah 11'de 1.5 saatlik sınava aldılar, öğleden sonra da mülakata girdim. Baya iyiydi, kadın diğer şirketlerden teklif almama ne kadar süre var falan baya didikledi, başka bir departmana da yollayacakmış cv'mi ama benim gönlüm başka yerde ne yazık ki. Hiç de belli olmaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Xaenin said: Gitmesem çok mu ayıp olur şimdi hiç istemedim. Abi her banka o 2 yıl maddesini koyuyor ama uygulayan görmedim çevremde. Bankacıyım (hangi banka oldugu önemsiz) sadece bankaya girecekseniz o bankada çalışan ve yönetici seviyesinde olmayan bir tanıdığınız varsa ondan fikir alın. Dışardan göründüğü kadar iyi veya kötü olmayabilir. Ayrıca görüşmeye git. İnternette yazılı bir yazıya kanıp soğuma. Sonuçta beklentini karşılamazsa işe girmezsin olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yorum yazmakta geç kalmışım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 belli mi olur abi o yarın bigün uygulayan çıkar bönük gibi kalırsın ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bönük ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Kömüş gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 haa tamam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Bana haber geldi. Son 3-4 kişi arasındaymışım, "short list" e girmişim. Eleme süreci sona ermiş. IK direktörü, departman direktörü ve en son CFO ile görüşecekmişiz, aramızdan 2 kişi seçeceklermiş. HEYECANLANDIM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 CFO'ya mayış ne mayış mayıştan haber ver başkan diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 İşte o son 4 kişi arasında kel olmak ve olmamak arasındaki farkı hissedeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Anneye girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Son 4 ölüm dövüşü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 senko said: belli mi olur abi o yarın bigün uygulayan çıkar bönük gibi kalırsın ortada Abi benim bildiğim, banka girerken sana verdiği eğitim için ücret charge ediyor sana belli süreden önce ayrılırsan ki hakkıdır. Onun dışında bir de bankadan ayrılırsan 2 sene o sektörde çalışmama şartı koyuyorlar ki o daha esnek çünkü sana "sen bu alanda tecrübelisin ama çalışamazsın" diyorsa bunu mahkeme ile engelleyebiliyorsun diye duymuştum. Avukat olan daha iyi bilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 beyler bana iş bulsanıza ya. askerlik diyolar iş vermiyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 eğitim ücreti için benide iş güvenliğine yada kaynağa yollayacaklardı NO TY CYU çekip ayrılmıştım sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Merhaba Can Bey, Xxxxx ile 2. görüşmeniz 27 Kasım Salı günü xxxxxx Plaza’da IK Direktörü Xxx xxxx ile olacaktır. Xxxxx Plaza’ya vardığınızda beni 0544444432’den aramanızı rica ederim. İyi günler Xxxx xxxxxx Recruitment Manager Human Resources & Administration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Yıh yıh yıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ben 4. görüşmemden de alnımın akıynan çıktım. İstanbul mu İzmir mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 İzmir kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 işe başlayıp 5.günü sözleşmedeki açıklardan birisinden faydalanacak şekilde toplu halde istifa edin adamların bu kadar çabaları boşa gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 5. günü direk istifa edebilir ki zaten ilk iki ay her iki tarafın da tek taraflı fesih hakkı var lol nub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 daha güzel o zaman. topluca istifa etsinler 5-6jenerasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 sipeyskeyk said: İzmir kankut. Aman İzmir'de işe giremezsen gerizekalısın abi zaten ne, İzmir'de üniversite mezunu 4 kişi değil misiniz sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar