Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın önemli bir gün.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Abi bence gitme seni az çok tanıyorum ve bir bankada çalışacak adam değilsin. Boşuna vakit kaybı.

Pazarlama lan, takım elbise bile giymiyorlarmış sdfad.

Gittim sabah 11'de 1.5 saatlik sınava aldılar, öğleden sonra da mülakata girdim. Baya iyiydi, kadın diğer şirketlerden teklif almama ne kadar süre var falan baya didikledi, başka bir departmana da yollayacakmış cv'mi ama benim gönlüm başka yerde ne yazık ki. Hiç de belli olmaz gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Gitmesem çok mu ayıp olur şimdi hiç istemedim.

Abi her banka o 2 yıl maddesini koyuyor ama uygulayan görmedim çevremde. Bankacıyım (hangi banka oldugu önemsiz) sadece bankaya girecekseniz o bankada çalışan ve yönetici seviyesinde olmayan bir tanıdığınız varsa ondan fikir alın. Dışardan göründüğü kadar iyi veya kötü olmayabilir.

Ayrıca görüşmeye git. İnternette yazılı bir yazıya kanıp soğuma. Sonuçta beklentini karşılamazsa işe girmezsin olur biter
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

belli mi olur abi o
yarın bigün uygulayan çıkar bönük gibi kalırsın ortada

Abi benim bildiğim, banka girerken sana verdiği eğitim için ücret charge ediyor sana belli süreden önce ayrılırsan ki hakkıdır. Onun dışında bir de bankadan ayrılırsan 2 sene o sektörde çalışmama şartı koyuyorlar ki o daha esnek çünkü sana "sen bu alanda tecrübelisin ama çalışamazsın" diyorsa bunu mahkeme ile engelleyebiliyorsun diye duymuştum. Avukat olan daha iyi bilir gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...