Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın önemli bir gün.

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Sparkcaster said:

nasıl teklif bekliyorsun ya, normalde iş olayları başvuruyla olmuyo mu anlamadım ki abi nasıl olaylar lan bunlar

Hee invite atıyolar kabul ediyosun işte. Bizim şirketin genel müdürü amerikaya ailesinin yanına gitmiş christmas üstüne yeni yıl ayağına. Genel müdür hanım olmadan da teklif vermeyi doğru bulmamaları normal ne kadar alt seviye olsa da, ama bu hafta da geçti yarın aramayı düşünüyorum abiler sıkıldım diye, yılbaşından önce konuştuğumda teklif hazırlanıyo dediler çünkü artık çüş.
Sosyal ağlarda paylaş

lan ben 2 maaş aldım sen imza atana kadar nasıl iş bu. 2 aylık maaşını versinler peşin peşin bence.
hakkatten lan, böyle kanun olmalı, madem bu kadar oyalıyorlar, işe başvurduğun tarihten itibaren - eğer işe alındıysan - işe başlayana kadar geçen zamanlık ücreti vermeliler. tabi bu da koşullu olmalı, mesela eğer o dönemde herhangi bir yerde çalışmıyorsan. bu şekilde şirketlerin de hızlı davranmasını sağlamış oluruz sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

lan ben 2 maaş aldım sen imza atana kadar nasıl iş bu. 2 aylık maaşını versinler peşin peşin bence.
hakkatten lan, böyle kanun olmalı, madem bu kadar oyalıyorlar, işe başvurduğun tarihten itibaren - eğer işe alındıysan - işe başlayana kadar geçen zamanlık ücreti vermeliler. tabi bu da koşullu olmalı, mesela eğer o dönemde herhangi bir yerde çalışmıyorsan. bu şekilde şirketlerin de hızlı davranmasını sağlamış oluruz sdf.

hayaller hayaller :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...