barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 adam liseli serap videosundaki yusuf the kitap s. gibi darlıyor ya atak üstüne atak hahaha. almışsın işi hala niye darlıyon uhasud. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Abi bu sorunun cevabını kendime ve kimseye veremedim. İnsanlar diyor e iş tamam demişler ne arıyorsun diye. Cevap yok. asdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ABİ İŞE HALA BAŞLAMADIM HALA İMZA ATMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ve negatif bir şey yok merak etmeyin sözleşmenizin üst yönetim tarafından onaylanmasını bekliyoruz diyorlar. Emekli oldum deniz kenarında yaşayacağım artık diye arayacağım biraz daha beklersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bu da onların baştan sallama yöntemleri mi acep. firmada hangi pozisyonda isen birine aratıp "xxx yetkilisi(veya neyse) ile görüşmek istiyorum" diye sordursana bakim asjkash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Yok ya kadın bu kadar bekledikten sonra inşallah teklifimizi kabul edersiniz etmezseniz bizim için de sıkıntı olur falan dedi. İmza bekliyorlar muhterem üst yönetimden, adamlar xmas tatiline gitmiş 2 hafta falan. Falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ben de hala teklif bekliyorum çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Kaan ne bu abi. Sözleşmemiz hazırmış, beyefendiler onaylayacakmış da teklif edeceklermiş. Babamlar işte yerime adam aldı, mal mal takılıyoruz öyle alskdalkd. Delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Noldu senin iş aramadılar mı sorularına hep ulan yoksa hafif bir taşak? diye yaklaşıyorum artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 nasıl teklif bekliyorsun ya, normalde iş olayları başvuruyla olmuyo mu anlamadım ki abi nasıl olaylar lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 mulakatlar vs sonrası adamlar seni beğenirse sana teklifte bulunuyorlar işte. alacağın para, şartlar, title vs gibi düşün. eğer beğenirse imza atiyorsun. yoksa pazarlık edebilecek durumdaysan pazarlık o da yoksa güle güle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sparkcaster said: nasıl teklif bekliyorsun ya, normalde iş olayları başvuruyla olmuyo mu anlamadım ki abi nasıl olaylar lan bunlar Hee invite atıyolar kabul ediyosun işte. Bizim şirketin genel müdürü amerikaya ailesinin yanına gitmiş christmas üstüne yeni yıl ayağına. Genel müdür hanım olmadan da teklif vermeyi doğru bulmamaları normal ne kadar alt seviye olsa da, ama bu hafta da geçti yarın aramayı düşünüyorum abiler sıkıldım diye, yılbaşından önce konuştuğumda teklif hazırlanıyo dediler çünkü artık çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Aradılar, yarın imzaya gidiyorum. Aynı zamanda doğum günüm yarın :) Çok mutluyum, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tebrikler, hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ooo hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 lan ben 2 maaş aldım sen imza atana kadar nasıl iş bu. 2 aylık maaşını versinler peşin peşin bence. hakkatten lan, böyle kanun olmalı, madem bu kadar oyalıyorlar, işe başvurduğun tarihten itibaren - eğer işe alındıysan - işe başlayana kadar geçen zamanlık ücreti vermeliler. tabi bu da koşullu olmalı, mesela eğer o dönemde herhangi bir yerde çalışmıyorsan. bu şekilde şirketlerin de hızlı davranmasını sağlamış oluruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 özellikle doğum gününü beklemişler. sürpriz yapacaklarmış sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kozalak said: lan ben 2 maaş aldım sen imza atana kadar nasıl iş bu. 2 aylık maaşını versinler peşin peşin bence. hakkatten lan, böyle kanun olmalı, madem bu kadar oyalıyorlar, işe başvurduğun tarihten itibaren - eğer işe alındıysan - işe başlayana kadar geçen zamanlık ücreti vermeliler. tabi bu da koşullu olmalı, mesela eğer o dönemde herhangi bir yerde çalışmıyorsan. bu şekilde şirketlerin de hızlı davranmasını sağlamış oluruz sdf. hayaller hayaller :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bedava değil mi sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sipeyskeyk said: Aradılar, yarın imzaya gidiyorum. Aynı zamanda doğum günüm yarın :) Çok mutluyum, sevgiler. vay! hayırlı olsun adamım, artık ilk mayışınla izmirli patileri yemeğe götürürsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Theridone said: sipeyskeyk said: Aradılar, yarın imzaya gidiyorum. Aynı zamanda doğum günüm yarın :) Çok mutluyum, sevgiler. vay! hayırlı olsun adamım, artık ilk mayışınla izmirli patileri yemeğe götürürsün =) fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Oh imzaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 neyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar