Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/11/01/saf-altindan-kredi-karti "Sberbank-Kazakistan, internet sitesinde yaptığı açıklamada, saf altından yapılmış, üzeri 26 elmas ve sedef kakmalarla süslenmiş kartın sınırlı sayıda basılacağını belirtti." biri american express mi dediydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 -Deno- said: miles akıyor ya. bizim ailede tüm kredi kartları babama bağlı, nasıl mil yağıyor belli değil. 7-8 senedir neredeyse hiç uçak biletine para harcamıyoruz, hep mil ile alıyoruz. babanız nasıl harcama yapıyor belli değil o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ben cok nadir kullaniyorum, anneannem, babam ve annem kullaniyo hep. bazen avantajli donemler falan oluyo. aslinda cok da anormal bisi harcamaya gerek yok, duzenli kullanirsaniz birikiyo yani. bu arada avrupayi kastediyorum, amerika ya da dogu tabi ki bi kerede de bitirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Kredi kartı 10 lira para puan verecek diye 1000 tl harcamak ve harcamayı güzel görmek, Her istediğini her istediğinde almak felakettir söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Dworgian said: http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/11/01/saf-altindan-kredi-karti "Sberbank-Kazakistan, internet sitesinde yaptığı açıklamada, saf altından yapılmış, üzeri 26 elmas ve sedef kakmalarla süslenmiş kartın sınırlı sayıda basılacağını belirtti." biri american express mi dediydi? basvuruyu yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 sen sen ol garanti ile iş yapma aşırı derece pis bir çalışma ekibi var, borcun varsa tefeciden beter yakana yapışıyorlar ciddi anlamda yakana yapışmışlar gibi hissettiriyorlar en azından. insanı darlama konusunda çok kontrolsüzler. ve ters davranıyorlar. twitter vs üzerindeki sosyal medyası da inanılmaz kötü. finans, garanti akbank, yapıkredi, teb ile çalışıyorum ve açık ara en berbatı garanti. akbankla sadece maaş müşterisi modunda seviyeli ilişkimiz var o yüzden yorum yapamıyorum. yapı kredi eşimin bankası, evlendik soyadı değişti kayıtlarını yeniledik falan filan ama adamlar halen inatla eski soyismi ile kart gönderiyorlar falan (ki kendi kayıtlarında bile yeni soyismi var) finans konusunda cok orta karar diyeyim ama finans icin şunu söyleyebilirim garantiye kıyasla 10 da 1 falan darlama olayları. sadece sms atıyorlar gecikme olursa kredi ödemelerinde falan. kart gecikmelerinde de 2 ay gecirtmezsen aramıyorlar bile sfdsd teb den araba kredim var, 4 gün gec ödedim bir kere onda da direk ÖDEYİN LAN! tarzı sms attılar sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yıllardır axess kullanıyorum. vatanda %25 de veriyor. kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 senko said: Dworgian said: http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2012/11/01/saf-altindan-kredi-karti "Sberbank-Kazakistan, internet sitesinde yaptığı açıklamada, saf altından yapılmış, üzeri 26 elmas ve sedef kakmalarla süslenmiş kartın sınırlı sayıda basılacağını belirtti." biri american express mi dediydi? basvuruyu yaptim. başvuru mu yaptın? sana başvurmadılar mı "abi kartımızı alsana" diye. demek herkese yapmıolarmış. aferin aferin kişiye özel hizmeti severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar