Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN & ICQ

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

ICQ firtinasi geldi ve geçti mi yoksa hala dwm ediyorda ben mi bilmiyorum kesinlikle MSN çok daha iyi bence ama yinede 2 sinide kullan1yordum ama art1k Icq açmaz oldum, sizce nasil arkadaslar Patiler ne kullaniyor ???
MSN ?
ICQ ?
2 Si birden[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
My Home Page
www.bkcartoons.com
Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Msn artık herkez için revaşta bir program oldu .

Eskisi kadar ICQ kullanmıyorum hatta kullanmıyorum :D .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

artik icq acmiyorum bilgisayarda hala yuklu cok ender olsada bazen isim dusuyo ama %99 msn ne bilim daha rahat gibime geliyo hele direk entera basip yollama olayi[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yuklu bile değil direk internetten bağlanıyorum ICQ ya :D[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

msnnn[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti.

--------------------------------------------
Eğer hayat sana felek diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [meksika ataözü]
Sosyal ağlarda paylaş

icq nun reklamdı bilmemneydi bokunu çıkarması, insanların hataya meğilli olduğundan kolay çalınması ve msn in janjan faktörü başta olmak üzere her açıdan zamanla own etmesi daimi kral IM olduğunu düşündüğüm icq nun biletinin kesilmesine neden oldu, dikkat ettim listeme, insanlar msn i tercih ediyorlar son 1 yıldır, icq lar yavaş yavaş kapanıyor.[signature][hline][i]deliverance
thrown back at me
deliverance
laughing at me
[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...