Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 e zaten nexustada samsung yazıyor, bi alt modeli ve 1k fiyatı var ya güzelmiş. eyvallah gerge. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_nexus_i9250-4219.php şunun üzerine yok mu başka? bunlarında şekli şemali "meh". sonyler falan baya güzel oluyor varmıdır dengi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 işlemcisi 800mhz den yüksek olsun yeter bence öyle milyar para vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 GERGE said: Şöyle demiştim: Samsung'un donanım epey iyi ama yazılım yaramaz. Eğer alıp içindeki yazılımı değiştireceksen rahat rahat al. Ama root, custom rom filan uğraşmam diyorsan Nexus, HTC ve Sony sadece. Fikrim budur. Bekleme olayına da karşıyım. Ben büyük Xperia telefonu satıp küçük bir Desire C alayım diyorum bu arada, aşırı güce gerek yok yani. Şimdiki telefonlar ile yakında çıkacaklar arasındaki fark küçük. Şu en mantıklı açıklama olmuş peki bu rom yazılım felan değiştirme işlerine girince telefonu haşat ebebilme gibi bir durum varmı sonra garanti kapsamı dışında kalması felan gibi yoksa basıp formatı paso takılabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=4219 kamerası daha kötü, işlemcisi dual core falan ( bilmiyorum ne kadar etkili bu ) sd card slotu yok ama olmasın gerek yok ztn 16gig yeterli. lte yok lol kamera çok belirgin mi farkı? iimiş de tipi kayık, gene ii ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Nexus'un olayı farklı, sırf donanım değil yazılım da. Google doğrudan destekliyor Nexus'ları ve yeni Android'ler çıktığı anda ona da geliyor. Normal Samsung Galaxy'ler aylar sonra çıkartıyor güncellemeleri ve bir yerden sonra çıkarmayı da bırakıyor. Yani S3 Samsung tarafından desteklenirken Nexus Google tarafından destekleniyor, Samsung sadece üretici firma, fabrikadan çıkarmak dışında ilgileri yok. Donanım olarak bir doygunluğa erişti market, Moore's Law hala valid tabii ama aşırı güç normal işler için gerekli değil. Oyun ya da rendering gibi şeyler yapmıyorsan 4 sene önce çıkmış bir Penryn dizüstü hala tüm işini görüyor (yıpranma katsayısını düşük tutarsak). Bu kadar yeni, yeni, yeni takıntısı gereksiz. Nexus al derim para veresin varsa. Nexus 4 beklemek istiyorsan bekle, 2 ay sürer ama bize gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Pilde s3ün daha iyimiş, hatta nerdeyse iki katı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 lte zaten trde de yok abi galaxy nexus ile s3 arasında trde 150-200 lira fark var. o yüzden galaxy nexus alınmaz galaxy nexus s2in upgrade edilmiş hali olması gereken fiyatı 800 maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok abi demin gördüm 1050tl nexuslar, s3 ler hala 1500 bandında Gergenin dediği, androidin doğrudan gelme olayı ciddi bi bonus benim için. Saolasın kaptan. Son nokta, tip. gidip bakıcam bi ele alalım bakalım. Sonyleri seviodum, xperia T gelicekmiş yeni o da fazla pahalı olmaz diyorlar. xperia arcı çok beğenmiştim tip olarak. beklemeye değer mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 İkinci sayfanın sonunda bekleme hakkında düşüncelerimi yazdım abi. Xperia T S3 ve Nexus'a denk bir alet. İkisi arasında donanım olarak, Nexus en altta olan. Nexus'un olayı yazılım ve donanım ilişkisi ama işte. Eğer beklemeyi kafana koyduysan Nexus 4 bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hmm, yok nexus 4 ün de tipi aşşa yukarı nexusla aynı. Zaten fiyat farkı çok olabilir onun. xperia P ( veya S hangisiyse ) nexusun farkı nasıl? nexus alıcam bu gidişle üzerine yazıcam GERGE diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 nexus 4 ikisinden de iyi kağıt üstünde şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 bi de bende gereksiz bi LG sempatizanlığı var ondan da olabilir monitör , telefon , 2 televizyon, hdd falan naptıysam artık. sağlam da çıktı namussuzlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sanalpazardan telefon alınırmı acaba nexuslar felan uygunmuş orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9250-galaxy-nexus-fiyati,587890.html#TumResimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 alınır, gold bilgisayarın sitesi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Nexus'un Google desteği var işte, mesela Android 4.1 hala çıkmadı Xperia S için. Denkler onun dışında. Yine de Sony alırdım ben; kamera, ses ve ekran olarak ötede bence; güncelleme gelmiyor ama işte. Hala 4.1 için Cyanogen çıkmasını bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 neden ADroid basligi duzeltin yalvaririm gozum kayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 evet http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4219&idPhone2=4369 xperia s daha iyi, ya takıldığım nokta işte tipi aletin ona göer karar vericem ya nexus ya xperia s. bide birinde amoled birinde led ekran yazıyor, çok farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 amoled daha canli olmasi lazimdi sanki, bizzat gorebiliyorsan sen karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 HTC kelebek gelsin diye bekliyorum. Haricinde çok memnunum Sensation'dan. 1000 üstü modeller için gereksiz denmiş olabilir ama o gereksiz diyenlerin kaç defa dolu hafıza ve 10sn'ye kadar tepki aldıklarını da postlarına eklemeleri de aydınlatıcı olacaktır. Bir uygulamaya bastığın anda çat diye ekrana getirmiyorsa sinirim bozulur benim. Atarım o telefonu. Beklemeyi sevsem N73 kullanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 hmmm http://www.youtube.com/watch?v=qGkyVbyEMBo hani şu kadar farkettiriosa 200tl hiçbişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 nexus al kafan rahat etsin s3 falan alma donanıma aldanıp. donanımı yöneten yazılımdır evlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 xperia s var cannnnavarooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 vidyoda parçalamış resmen s, neden öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Suark said: hmmm http://www.youtube.com/watch?v=qGkyVbyEMBo hani şu kadar farkettiriosa 200tl hiçbişe o video 4.1 den önce hazırlanmış. tamamen değişti nexus o update'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar