Akito Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Cuce said: BonePART said: açlık grevi çok entresan bişi sözde ölmekle tehdit ediyosun ama ölmemek için şekerli su içiyosun felan show uzun sürsün daha çok ilgi çeksin diye amaç ölmek değil yane katı yemek yemiyoruz sırf amac olmek değil zaten, amac protesto abi aspdğofkaweğpokasdfğpoaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abı yanı ne dıyımki, cok garip bişi sölemiş bone. bu arada aclık grevin ile ölüm orucu farklı seyler zaten. aclık grevinden, ölümden cok dejenerasyonla tehdit ediyo oluyorsun otoriteyi. daha doğprusu aslında otoriteyi hiçbirseyle tehdit etmiyorsun. kamaoyu yaratma üzerine bişey ikiside. ortada bir haksızlık var ve bu haksızlığı düzeltmek için birsey yapmıyor devlet, diyosun, bide o haksızlığın üstüne kendi canını ve sağlığınıda yüklüyorsun. devletin sorumsuzluğunun etkisini arttırıyorsun. buda devlete karsı olan tepkilerin haklılığını, temelini güclendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Cuce said: abı yanı ne dıyımki, cok garip bişi sölemiş bone. bu arada aclık grevin ile ölüm orucu farklı seyler zaten. aclık grevinden, ölümden cok dejenerasyonla tehdit ediyo oluyorsun otoriteyi. daha doğprusu aslında otoriteyi hiçbirseyle tehdit etmiyorsun. kamaoyu yaratma üzerine bişey ikiside. ortada bir haksızlık var ve bu haksızlığı düzeltmek için birsey yapmıyor devlet, diyosun, bide o haksızlığın üstüne kendi canını ve sağlığınıda yüklüyorsun. devletin sorumsuzluğunun etkisini arttırıyorsun. buda devlete karsı olan tepkilerin haklılığını, temelini güclendiriyor. abi benim anlamadığım bu zaten yane neden haber oluyo bu adamlar ölmüyosa yane kilo vermeleri mi haber oluyo hayatları tehlikede mi? öleyse tehdit işte bişi yapın yoksa ölcez diyolar ki bence hala çok manasız bi tepki ben tepki gösterdikleri konuyu deil tepkiyi eleştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 e zaten bi noktadan sorna ölüm orucuna dönüyo genelde aclık grevleri. abi ayrıca öle zayıf düştüm falan mevuzu değilki. sinir sistemleri eriyo bi süre sonra. felc, bilinc kaybı, bitkisel hayat, alzheimer, direk cocuk moduna girme falan ciddi sonuclar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 niye yapsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 http://www.itusozluk.com/image/cunku-esegin-zikinden-dolayi_5440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 keske topluca olum orucuna girselerde kurtulsak beslemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spurdo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hadi lan ne orucu adamlar 10 ar 10 ar ürüyor amma yakıt tüketiyordur o herifler 1-2 haftaya iftar açar onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Hadi Anadili anlarım ama apo için aç kalanı zerre umursamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Öcalanın keyfi yerinde, niye grev yapsın ki? Devlet eliyle beslenerek terörist örgüte liderlik edebiliyor. Kendisi için açlık grevi yapan insanlar kadar mindless drone biri olsa teröristlerin başına geçemezdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben grevi destekliyorum hatta bu düşüncedeki herkesi bu greve davet ediyorum. kesinlikle hepsi açlık grevine katılmalı. -başka türlü nasıl ölebilirler, diğer düşüncelere de açığım.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 anadilde eğitim isteği ile apoyu birleştirmek AKPnin referanduma HSYK ile birlikte kadın ve çocuk haklarını koyması gibi olmuş. apo olmasa destek verebileceğim bir kampanyaya bu şartlar altında destek vermem. zaten ailesi ve yakınları ile avuktları aracılığı ile görüşmeye izni var. bir suçlu ve hükümlü olarak kendini savunma hakkı da var. daha fazla hak tanımaya çalışmanın amacı nedir anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 direk kendilerini benzin döküp yakmak yerine açlık grevi yapmanın sebebi daha uzun süre dikkat çekmek. yani bu adamların istedikleri şeyler zaten öyle bir günde oturup hadi kabul ettik yapalım denecek şeyler değil. kısacası bu değişiklikleri yapmaya yetkisi olan insanlara süre tanırken dikkat çekmek amaç. sonunda ölüm orucuna dönüp dönmeyeceği onlara kalmış tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 apo şuan tecrit altında yalnız, görüşmüyor kimseyle yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 benim bildiğim avukatlarına bildiriyor ve eğer izin verilirse hala yakınları ile görüşebiliyor. ama avukatlarına bildirmenin üstüne ek bir prosedür geldi sanırım bir kuruldan falan bir yerden mi ne izin çıkması gerekiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 @ardeth, yok bi kaç aydır adaya giden gemi bozuk diye tecrit altında, avukatlar dahil kimseyle görüştürülmüyor. zaten talep de aponun üzerindeki tecridin kaldırılması üzerine, aponun salıverilmesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Adam kürt terörist bir de ağız kokusu çok kötü olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 http://t.co/f4a1I8m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 geezus said: @ardeth, yok bi kaç aydır adaya giden gemi bozuk diye tecrit altında, avukatlar dahil kimseyle görüştürülmüyor. zaten talep de aponun üzerindeki tecridin kaldırılması üzerine, aponun salıverilmesi değil. saliverilmesi uzerine olmadigini biliyorum. ben normal gorusme haklarinin uzerine ekstra haklar taninmasi gibi anlamistim. belki son zamanlardaki teror saldirilarina karsi misilleme olarak yapilmistir. yine de ilk iki maddeyle bu maddeyi ayri tutmalari gerekirdi ulkede tansiyon bu kadar yukselmisken. bu ulkede su an 'bebek katili' olarak bilinen bir insanin elinden bazi haklari almak dogru mu yanlis mi tartisamazsin, ozellikle pek cok insan asilmasini istiyorken. Burasi Norvec degil, bir cok kisinin katili olarak gorulen bir insani duygularindan tamamen arinarak yargilayabilesin. Malesef oyle bir medeniyet ve hukuk anlasimiz yok. Boyle bir durumda ilk iki madde gume gitmis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar