Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YyqlTi7lkhY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 buda burda dursun: http://www.youtube.com/watch?v=Ps0ZV_Fut48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 star wars episode 7 vardı zaten... http://i.imgur.com/VnMA2.jpg kyle katarn reis ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 said: Deadline, Disney and Lucasfilm “have a pretty extensive treatment of the next three movies. Episode 7 will be released in 2015, the first under the Disney/Lucas banner,” he said, with Episode 8 and Episode 9 to follow. Disney plans to release a new Star Wars movie “every two to three years.” Disney also intends to pursue the Star Wars brand in their parks, with games and, “other initiatives,” CFO Jay Rasulo said. “Being that there hasn’t been a Star Wars film since 2005, a lot of the value we attribute to the deal is to come, added Rasulo. Regarding TV: “We love the fact that this will take its place in our live-action strategy as a known and loved brand,” said Iger of his newest property. “We really like Star Wars’ potential on TV, and Disney XD would be a great home for that.” episode 7-8-9 üstüne bide tv series lucas zaten live-action series çoktan yazdım hazır diyordu. Hatta daha adult içerikli olacakda denmiştide o adult içerik yalan olur heralde Disney XD kanalında olcaksa asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Fistan said: 30 kez c/p leyim de topic kendine gelsin aquila said: pixarla marvel da disneyin aquila said: pixarla marvel da disneyin aquila said: pixarla marvel da disneyin aquila said: pixarla marvel da disneyin marvel'ın çektiği 10 filmden anca 1'i vasatı geçiyor ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Şu habere wtf falan demek direk sığ görüşlülük abi :D Kusura bakmayın. Biz bilmeyiz ama okudukça görüyoruz ki, 1982-1993 arası Star Wars çöküşe geçiyor. İnsanlar unutmaya başlıyor neredeyse. Bir arada bir yerde Splinter of Mind's Eye dite bir roman çıkıyor ama pek iş yapmıyor da. Sonra 1993'de Timothy Zahn abi Thrawn diye bir karakter ( :) ) ile bir patlatıyor oradan alıyor yürüyor Expanded Universe. Bugün Star Wars'u bilmemizin nedeni resmen o aralar olan olaylar. Onlar olmasa tarih olup gidecekti. Disney de boru değil Disney lan, bok etmeyeceklerdir milyar dolarlık ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 öff ne gereksiz rage gelmiş ya star wars serisini de itin götüne sokmuşsunuz ne derdiniz var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Filmlerden bir beklentim yok da, LucasArts'a bir el atsalar, Double Fine'a Grim Fandango'yu verseler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 MErak ettiğim acaba episode 7 dedikleri ne olacak? Tonla hikaye var episode 6 sonrası, hangi birine el atacaklar acaba. Umarım yeni birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 derken http://www.shacknews.com/article/76439/lucasarts-acquired-by-disney said: "We're likely to focus more on social and mobile than we are on console. We'll look opportunistically at console, most likely in licensing rather than publishing, but we think that given the nature of these characters and how well known they are, and the storytelling, that they lend themselves quite nicely, as they've already demonstrated to the other platforms." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Myshkin said: marvel'ın çektiği 10 filmden anca 1'i vasatı geçiyor ki zaten. imdb'de captain america 6.8, incredible hulk 6.9, thor 7.0, x-men first class 7.8, iron man 7.9, avengers 8.4 puan almış. evet hakkaten vasatı geçememiş hiç biri, gayet iyi puanlara sahipler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Puahaha klasik patiiii... Her turlu her yonuyle super bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 her türlü gidip izlicez ztnde o eski filmlerin etkisi asla olmicak bizim için yeni seride. daha geçen hafta bitirdim 6 filmi tekrardan. okadar çok güzel detaylar var ki filmlerde. yeni filmler çok dümdüz olursa çok üzülürüm. yepyeni bi jenerasyon star wars'u içi boş bi şekilde tanıyıpta, bide üstüne eski filmlere "bu ne yeaaaa böle lightsaber savaşı mı olur" "nihahaha bu ne böle grafikler" falan derlerse çok söverim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 progamer said: said: Deadline, Disney and Lucasfilm “have a pretty extensive treatment of the next three movies. Episode 7 will be released in 2015, the first under the Disney/Lucas banner,” he said, with Episode 8 and Episode 9 to follow. Disney plans to release a new Star Wars movie “every two to three years.” Disney also intends to pursue the Star Wars brand in their parks, with games and, “other initiatives,” CFO Jay Rasulo said. “Being that there hasn’t been a Star Wars film since 2005, a lot of the value we attribute to the deal is to come, added Rasulo. Regarding TV: “We love the fact that this will take its place in our live-action strategy as a known and loved brand,” said Iger of his newest property. “We really like Star Wars’ potential on TV, and Disney XD would be a great home for that.” episode 7-8-9 üstüne bide tv series lucas zaten live-action series çoktan yazdım hazır diyordu. Hatta daha adult içerikli olacakda denmiştide o adult içerik yalan olur heralde Disney XD kanalında olcaksa asdfasdf 99 bölümlük dizi hazır. Maliyetlerin düşmesini bekliyolar. galiba 2014 demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 NOLAN ÇEKSİN! ya da abi lütfen Carl Rinsch çeksin. çok güveniyorum bu adama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Yani mmorpg de gelsin.. Swg olsun sadece grafikleri yenilesinler, hmmmpgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 swtor öyle bir patlamış ki lucası bile yanında götürmüş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bone said: Myshkin said: marvel'ın çektiği 10 filmden anca 1'i vasatı geçiyor ki zaten. imdb'de captain america 6.8, incredible hulk 6.9, thor 7.0, x-men first class 7.8, iron man 7.9, avengers 8.4 puan almış. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Bone said: Myshkin said: marvel'ın çektiği 10 filmden anca 1'i vasatı geçiyor ki zaten. imdb'de captain america 6.8, incredible hulk 6.9, thor 7.0, x-men first class 7.8, iron man 7.9, avengers 8.4 puan almış. evet hakkaten vasatı geçememiş hiç biri, gayet iyi puanlara sahipler çünkü. avengers'ı izlemedim, iron man haricinde diğerleri 6 yı geçebilecek filmler değillerdi. iyi hulk filmi diye bir şey yok, thor resmen yapılmış olsun diye yapılmış gibiydi, rahat bi 20 dakika daha uzun olması gerekirdi. x-man first class bildiğin yarım film hadi cpt. america 6,5 dan 7 olsun marvel filmleri genelde gayet kötü filmler, özel efektler haricinde ne karakterlerin kurguya yedirilmesini becerebilmişler ne de sahne geçişlerinde bir bütünlük yakalamışlar oturup incelemedim ama muhtemelen disneyin yanlış yönetmenlerle çalışıyor olmasının etkisi vardır diyorum yoksa iron man'de her iki filmde de bir bütünlük yakalanmış ve stark'dan iron mane geçiş sürecinin sancısı izleyiciye çok iyi yansıtılmış. "işte bu süper kahraman bu da kötü adam, süper kahraman kötü adamı dövdü oldu bitti gitti" den çok daha fazlasını verebilmişler cpt. america'da da karakterin yedirilmesi iyi yapılmıştı ama yine de eksik bir şeyler vardı filmde bir kere daha izlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 star wars yapsınlar candır ne guzel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ama en nihayetinde disney bu kendileri aptal olduklarından gidip michale bay e filmi yaptırırlar film boyunca patlama efekti izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ayrıca wolverine yapsınlar bir de onu görelim, hugh reis filmi kurtaramayabilir diye şüphedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 wolverine deyince aklıma x-men origins geldi tiksindim yine bi. böyle çekeceklerine çekmesinler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 said: avengers'ı izlemedim, iron man haricinde diğerleri 6 yı geçebilecek filmler değillerdi. iyi hulk filmi diye bir şey yok, thor resmen yapılmış olsun diye yapılmış gibiydi, rahat bi 20 dakika daha uzun olması gerekirdi. x-man first class bildiğin yarım film hadi cpt. america 6,5 dan 7 olsun +1 avengers iyiydi bak. çok eğlenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi bone dediğin adam nolanın ilk 250 de şu kadar filmi vara BANANE KÖTÜLER İŞTE diyip marvel filmlerine KOSKOCA 7 PUAN ALMIŞLAR NASIL KÖTÜ DERSİN diye tepki veriyor sen de bu adama cevap yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar