janis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Bu video benim çok hoşuma gidiyor , izle izle sıkılmıyorum. Kimileri izlemeye dayanamıyor ama bana çok normal geliyor. İçim kıpır kıpır oluyor. Bende mi bir anormallik var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Evet nasyonel sosyalist olmuşsun tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi bi spo fln ya dikkat edin az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bana da koymuyor ama askerler tarafından taşınmasına da karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 sesi kısınca daha leziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 arıza olmuşsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İçinde insanlık olan izlemesin videoyu, spoilera koy 18+ yaz ya da kaldır. Hayvanlığın lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 NeoStyle said: sesi kısınca daha leziz Yok be , şarkı ve görüntü bence çok uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben en çok "bu vatanın dilini konuşacaksınız" diyen adamın ya da dahi yazamamasına bayılıyorum.. bir de şiddet seven tarafımla birleşince "evet evet! haklısın! seni ibret olsun diye öldürüp videonu nete koymamız lazım! AHAHAHAHAHHA" diyorum. elbette demiyorum lan. allahın salağı ile işim ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 sipeyskeyk said: İçinde insanlık olan izlemesin videoyu, spoilera koy 18+ yaz ya da kaldır. Hayvanlığın lüzumu yok. SPO konusunda haklısın , düzelttim. Ama son yazdığın satır için ..................... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 barret .50 le canli canli vurmali bir vid vardi bir ara havada ucan beyin parcalari falan goruluyordu daha hayvanca birsey onuda seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Nekro said: barret .50 le canli canli vurmali bir vid vardi bir ara havada ucan beyin parcalari falan goruluyordu daha hayvanca birsey onuda seversin. İçeriğinde bizim kekliklerden olması tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Llama said: bana da koymuyor ama askerler tarafından taşınmasına da karşıyım O biraz mecburiyetten oluyor. Eskiden dağlarda bırakılırmış ama ibret olması için artık toplanıp teslim ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 90 lı yıllarda bunların kulak kıkırdaklarını koleksiyon yapıyormuş askerler, çok duyulan bir şey sağda solda.. aslı var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 normal gelmesi normal, icinin kipir kipir olmasi normal degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 NeoStyle said: 90 lı yıllarda bunların kulak kıkırdaklarını koleksiyon yapıyormuş askerler, çok duyulan bir şey sağda solda.. aslı var mıdır acaba diablo mu abi bu, oldurdugunun kulagini topluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi valla arkadaşın abisi 94 de hakkari taraflarında falandı adam kafa kırık geldi askerden,ondan ve farklı farklı bir çok kişiden, medya,web vs üzerinden de duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 janis said: Nekro said: barret .50 le canli canli vurmali bir vid vardi bir ara havada ucan beyin parcalari falan goruluyordu daha hayvanca birsey onuda seversin. İçeriğinde bizim kekliklerden olması tercihimdir. oyle zaten. hakkaride mi oyle biryerde cekmsler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 NeoStyle said: 90 lı yıllarda bunların kulak kıkırdaklarını koleksiyon yapıyormuş askerler, çok duyulan bir şey sağda solda.. aslı var mıdır acaba Benim arkadaşta 94'te ki operasyonlarda görev aldı o bölgede. Aynen o dediğin gibi kulak toplanıyormuş. Ama o dönemlerde leşler arazide bırakılıyormuş. Kesilen kulaklarda köy meydanına atılıyormuş. Şimdi leşleri getiriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ne kulak keserek ne köy meydanına ceset atarak bitmemiş demek ki bu iş. doksanlarda çocuk olup o kulakları köy meydanında görenler şimdi dağa çıkmışlar. siz zevk almaya devam edin bu görüntülerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 böyle şeylerin burada yeri yok üzgünüm insan cesetleri izlemekten zevk almak da normal bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar