lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Merhabalar Şimdi sorum şu, benim kredi kartım yok, bir adet Vakıfbank TL hesabı bir tane de Ziraat bankası Euro hesabım var, Amazon.com ve Apple web store dan alışveriş yapmak istiyorum, PAypal falan gibi bişey kullanarak yapabilir miyim, yada başka bir yolu var mıdır? ben Belçikadayım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bir adet kredi kartı edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Ya da Garanti Paracard Web. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ya banka kartındaki parayı paypal e yükleyemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Oyle cok masrafli olur ve herseferinde 3-4 gun beklemen gerekiyor. Kredi karti alamiyorsan, garantiden bankamatik karti alip internet subesi hesabi actirabilirsin daha sonra internet subesine girip, o bankamatik kartina ait sanal card olusturabiliyorsun ucretsiz olarak.Bunu da kredi karti gibi kullanabilirsin. Yalniz garanti 6 ayda bir harac kesiyor, 40-50 lira arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 garanti'nin haraç konusuna katılıyorum. çoğu banka keyfine göre -evet, başka açıklaması yok- para kesiyor. bu işler için kredi kartı bulundurmak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 %5 komisyonla internetten her türlü alışverişiniz yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 teşekkürler hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Garanti sanal kart kullanıyorum birisi kredi kartına diğeri normal vadesiz hesaba bağlı 3 yıldır 1 lira para almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 garanti sanal karttan değil genel olarak hesap işletim ücreti alıyor dönemlik 40tl fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar