Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Sequo said: Argue said: Sequo said: Yok üstüne oturmak istersin diye yukarı doğru bıraktım parmağı, şekil itibari ile sandalyeye benzemiş ya. (çevir kazı yanmasın) Öyle bir çevirmece yok, bu nasıl bir terbiyedir... Yahu bıktım ben bu şerefsizden yetti artık belki 30 tane mesajını sildirdim şu konudan. Sıkılmıyor yeni üyelik açıyor yine abuk sabuk mesajlar atıyor. Öncesini bilmediğiniz için karışmayın. Terbiye ile alakası yok. O kadar köpek suratlıki hala gelip şuraya yazıyorya hiç birşey demiyorum. Sivrisinek muamelesi yapiyorsun aldırış etmiyorsun yine gelip yazıyor. Ya bu kadar kösele suratlı, yüzsüz bir adam görmedim. İnatla o kadar yaptığı şeye karşı banlamadılar artık tutamıyorum klavyemi. Hayatta bu kadar sinirlenmem ama şu ite çok sinirleniyorum artık. Bu adamdan kurtuluş yok ya boka basarsında iğrenirsin ya. BU ADAM BOKTANDA İĞRENÇ. Yeni account demişsin de; Bu benim ilk ve tek 5 senelik pati accountum. Yazdığım post böylesine çirkin, yakışıksız bir mesaja idi ve sahibi de sensin. Kimse geçmişte yaşadığını bilemez, bana gayet düzgün soru olarak göründü, (tu) yerine daha açıklayıcı birşey yazabilirdin. Neden açıklama yapıyorum, onu da anlamış değilim, ilk kez gördüğü birine bu şekilde bir terbiye ile yaklaşan biri ya ergenliğini tamamlamamış kişiliğini bulma çabasında bir sübyan ya da şizofren paronoyak manyağın biri olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Argue said: Sequo said: Argue said: Sequo said: Yok üstüne oturmak istersin diye yukarı doğru bıraktım parmağı, şekil itibari ile sandalyeye benzemiş ya. (çevir kazı yanmasın) Öyle bir çevirmece yok, bu nasıl bir terbiyedir... Yahu bıktım ben bu şerefsizden yetti artık belki 30 tane mesajını sildirdim şu konudan. Sıkılmıyor yeni üyelik açıyor yine abuk sabuk mesajlar atıyor. Öncesini bilmediğiniz için karışmayın. Terbiye ile alakası yok. O kadar köpek suratlıki hala gelip şuraya yazıyorya hiç birşey demiyorum. Sivrisinek muamelesi yapiyorsun aldırış etmiyorsun yine gelip yazıyor. Ya bu kadar kösele suratlı, yüzsüz bir adam görmedim. İnatla o kadar yaptığı şeye karşı banlamadılar artık tutamıyorum klavyemi. Hayatta bu kadar sinirlenmem ama şu ite çok sinirleniyorum artık. Bu adamdan kurtuluş yok ya boka basarsında iğrenirsin ya. BU ADAM BOKTANDA İĞRENÇ. Yeni account demişsin de; Bu benim ilk ve tek 5 senelik pati accountum. Yazdığım post böylesine çirkin, yakışıksız bir mesaja idi ve sahibi de sensin. Kimse geçmişte yaşadığını bilemez, bana gayet düzgün soru olarak göründü, (tu) yerine daha açıklayıcı birşey yazabilirdin. Neden açıklama yapıyorum, onu da anlamış değilim, ilk kez gördüğü birine bu şekilde bir terbiye ile yaklaşan biri ya ergenliğini tamamlamamış kişiliğini bulma çabasında bir sübyan ya da şizofren paronoyak manyağın biri olabilir... sen yeni account değilsin bu yukarıdaki adam sürekli balon account alıp bu konuya mesaj atıyor kastım bu idi. Ve her hafta en az 3-4 mesajı bu konudan siliniyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Alıntı yaptığın mesajı yanlışlıkla benim mesajımı seçtiğini farzedelim. -yanlışlıkla olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Argue said: Alıntı yaptığın mesajı yanlışlıkla benim mesajımı seçtiğini farzedelim. -yanlışlıkla olur Hayır sana tamamen durumu anlatmak için sana alıntı yaptım. Tamamen @momomo denen heriften bahsediyorum. Adamdan kurtuluş yok yemin ederim. Olayın senle alakası yok silinen mesajları görmediğin için direk bana tepkiyle yaklaşman gayet normal ve haklı. Ama bu adam sülük gibi yapıştı bırakmıyor artık dayanamadım yani. En az 5 balon accountu banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çünkü bu senin 5 senelik sütten çıkma ak kaşık accountun değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ragefreakyo said: çünkü bu senin 5 senelik sütten çıkma ak kaşık accountun değil mi Varan 2 sen özel mesaja cevap ver elimde belgeler var demişsin yayınlat belgeni. Sana telefon numaramı verdim ve dedimki delikanlıysan beni ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 adres ver telefon ver seviyesine gelindigine göre intent sorun yaşamadan warrocktr ye geçiş yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kilitlenmeden bir mesajım olsun. selam arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Arşivler açılsın belgeler açıklansın!!! Ne belgeleri yahu.. Duyan konu wow değil İzmir suikasti sanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 beyler warlock ariyorsaniz ben gelirim , turkiyenin en iyi warlock'u benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Myshkin said: kilitlenmeden bir mesajım olsun. selam arkadaşlar ahah kitlenmez heralde ya sevgili Gangren kusura bakmasında , kimse buraya boss taktikleri bakmaya , build/class öğrenmeye veya en güncel pvp setuplarını incelemeye gelmiyor. küfür falanda yok hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Gereksiz mesajları temizledim, hakaret eden kişiler de uzaklaştırılacak. Devam etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Gangren said: Gereksiz mesajları temizledim, hakaret eden kişiler de uzaklaştırılacak. Devam etmeyin. Sevgili gangren , bu mesaj silme konusunda kısa bişey söylemek istiyorum hiçkimse bu topiğe boss taktiklerine bakmak , build/class öğrenmek veya en güncel pvp setuplarının taktiklerini incelemek için gelmiyor. Bunu göz önünde bulundurarak "gereksiz mesaj" değerlendirmeni yapman , daha doğru olur gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 İnsanların foruma ne gibi amaçlar ile geldikleri, kural ve saygı çerçevesinde olduğu sürece beni ilgilendirmiyor. Son 2 sayfadaki birçok mesaj hakaret, kabadayılık, sataşma, vb. içeriyordu ve bu yüzden yayından kaldırıldı. Eğer yayından kaldırılan mesajların kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorsan veya ben ya da farklı bir moderatörün işini doğru yapmadığını düşünüyorsan Genel Yöneticiler ile konuyu paylaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 H: Mel'Jarak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 sha of fear down of die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 heyecanla yanlis konuya atmisim, pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Miraul said: heyecanla yanlis konuya atmisim, pardon gz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fanboy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
momomo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ne var arkadaş onlarda her hafta Sha of Anger kesiyolar. Oda Sha buda Sha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
momomo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Dec 14, 2012 Cârbon left guild Intent Dec 14, 2012 Zabuzâ left guild Intent Dec 14, 2012 Voccololxlol left guild Intent Dec 14, 2012 Natfullhot left guild Intent Dec 14, 2012 Crogz left guild Intent Dec 14, 2012 Vocco left guild Intent Dec 14, 2012 Raydên left guild Intent Dec 14, 2012 Holycute left guild Intent :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 guild disbandmı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Guild disband diye birşey söz konusu değildir. Yetkili ağızlar böyle birşey olsa söyler. Çıkan kişier arasında sadece 1 adet raider vardır. 1 kişi çıkıyor 5 tane alt charını çıkarıyorsa bu guild disband değildir. Momomonun trollerinden sıkıldım cevap vermiyorum ilgili şahısa lütfen sizde es geçin boşuna açıklama yapma gereği hissetmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar