Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorla askere alıyorlar da...


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Yüksek lisansım hala devam ediyor ama adamlar tecilin 2013 ocakta bitiyor diyor. 1 aydır tecil etmek için uğraşıyordum ben de.

Şimdi dediler ki olmadı işler, 2013 ocak son tarih.

Her neyse bugün askerlik şubesine gideceğim ama diplomam falan okulda, üstüne ayın 30'u oldu yarın başvuru için son gün. Adamlar beni aralığa yetiştirebilirler mi?

Nasıl yürüyor bu işler? Ne kadar zaman alıyor işlemleri tamamlamak?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her celp döneminde kafalarına göre uygulama değiştiriyorlar sanırım. Ben giderken de bir önceki ayın başına kadar kararı aldırmak gerekiyordu, ama torunum giderken bir önceki ayın içinde yaptılar işlemlerini. Kasım'da da gidebiliyor olabilirsin yani, arayıp sor. Diplomanı veya mezuniyet belgeni alman lazım ama başvuracaksan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Quadrophenia said:

Abi lisans öğrencileri uzata uzata gitmeyebiliyor, yüksek lisanslara 3 yılda bitir gel mi diyorlarmış?


eski maksimum okuma döneminde ( 4 yıl için 7 yıl) bitirmezsen gogo diyorlar. abuse etmesinler diye bi uyanık siz misiniz LAN!!!!


BTW arkadaşımın 8. senesi hala tecilli askerliği, lisansta okuduğun sürece sıkıntı yok. Yükseğe mahsus. Onda da misal sürekli başka yerlere kayıt olursan senelerce tecil ettirirsin, ama aynı yerde 3 seneymiş max.

Bug abuse etmek isteyen her türlü eder yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aralık icin son tarih 31 ekim.

Soyle bir durum var universiteye kayıt yaptırdıgın vakit o seneden itibaren okudugun okulda hazırlık varsa 8 yoksa 7 yıl iteleniyordu askerlik o sure bittiği senenin 31 ekimine kadar zamanın vardı eğer okulu bitiremezsen yada atılırsan. Fakat bu 7-8 yıl icerisinde universiteyi bırakıp baska bir okula gecenler 29 u doldurana kadar sorun yaşamıyorlar. yuksek içinde aynı sey söz konusu yanılmıyorsam 3 sene fakat bitirmeden değiştirebilirsen uzatılabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...