sostizm Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Gercek hayatta sinirsiz Ctrl+Z hakki isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Sparkcaster olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 healing factor ile günlük 3x summon tavuk dürüm /w kola arasında gidip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kitap, oyun, hayal gibi şeylere istediğim zaman girip yaşayıp istediğim zaman eski hayatıma dönebilmeyi isterdim. hem kirito hem de westeros'da onurlu bir knight olabilirdim lan. ngzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 görünmezlik veya zamanı durdurma en iyisi gibi. görünmezsin abi kafana göre gir heryere acaip güzel sapıklıklar yapılır. zamanı durdurma da şöyle güzel sabah kalk durdur zamanı 5 saat daha uyu sonra başlat zamanı uyan git işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Zamanı durdurabilme/kontrol edebilme yeteneği yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 hamsilipilav said: görünmezlik veya zamanı durdurma en iyisi gibi. görünmezsin abi kafana göre gir heryere acaip güzel sapıklıklar yapılır. zamanı durdurma da şöyle güzel sabah kalk durdur zamanı 5 saat daha uyu sonra başlat zamanı uyan git işine Süpergüçlerle adamın yapmak istediği tek şey sapıklık ve tembellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Isinlanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 istediğim zaman istediğim süper güce sahip olabilme gücüm olsun ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 şu olmasın da sdkjfh http://www.youtube.com/watch?v=nplTklLCDM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 senko said: küçük memeli kızların memelerini büyütme. adamsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 senko said: küçük memeli kızların memelerini büyütme. onun tadı başka beoğlum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 di said: Dusunebildigim her turlu sorunun cevabini verebilecek bir super guc isterdim. * Sonraki loto sayilari ne ? * Nasil olumsuz olurum ? * En gelismis yasam formu ne ? Nerede ? * Tanri var mi ? AYRICA SENELERDIR SAKLIYORUM BUNU BIRILERI SORSUN DA ANLATAYIM DIYE!!! AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya healing factor yada Jumper misali teleportation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 konuyu hangi liseli açtı diye bakayım.. sayros.. SAYROS!? yapma be olm! yapma bunu yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 zunn nerde?, tam onun icin yapilmis superguc buldum http://www.youtube.com/watch?v=u8UYr48ZGs8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Theridone said: benim gibi sürekli geç giden biri içün ışınlanma bu senın sorunu cözmez ama onun dısında bir cok seyi çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 zihin okuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ışınlanma olsaydı ve sadece istek üzerine çalışıyor olsaydı sanırım bi sürü yere pantolonsuz, pijama ile falan giderdim.. misal duşta düşünüyorum -özellikle kışın- abi şimdi soğuk yerine tropikal bi yerlerde olmak vardı ZBAM! pasifikte bi adada, plaj ortasında çıplak ve ıslak bi adam. hiç hoş değil. ışınlanma makine ile olmalı hep. süper güç olarak olmamalı kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 vivavale said: 'man from earth' deki man olsam olurdu aslında insan kafayı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 benjani said: zihin okuma bu olar. bu güzel. + manipulation da olsa daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 save /load /exit butonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 regen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 zihin kontrolu veya zihin okuma yeterli fireball atmasakta uçmasakta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: ışınlanma olsaydı ve sadece istek üzerine çalışıyor olsaydı sanırım bi sürü yere pantolonsuz, pijama ile falan giderdim.. misal duşta düşünüyorum -özellikle kışın- abi şimdi soğuk yerine tropikal bi yerlerde olmak vardı ZBAM! pasifikte bi adada, plaj ortasında çıplak ve ıslak bi adam. hiç hoş değil. ışınlanma makine ile olmalı hep. süper güç olarak olmamalı kesinlikle. olur mu la öyle ilkel ilkel, james bond saati olacak böyle. ayarlıcan start tuşuna basıcan ışınlanıcan. düşünce gücüyle ışınmı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar