copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 aquila said: aktiftablet said: burası da public yok olm, zaten dogada dolasiyodu o fotolar, zaten shewkynin desktop resmiyle basladi olay asdf. coprynin fotosu seksi degil zaten, lamer acili duck face. Heh ben de onu diyorum
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 said: dasaa bence bu dramayı senin ferrarinin kapısını açarken çekilmiş foto kurtarır abi çok beklersiniz. 1000sene falan sürebilir bu. T_T drama dönünce çok okumuyorum. bi iki yerde pınar konusuna değinilmiş, onu gördüm. pınar olayında gazlayanlardan biri bendim. sadece eğlence amaçlıydı. kızın ne bok yediği çok umrumda değildi yani. hâlen de değil. forum ise, reel değil de daha çok çakma abaza ya. gelip "fiki fiki fiki fök fök fök" diyip sonra normal işe güçe devam ediyoruz, sıkıntıyı yenmek için saçmalıyoruz işte.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o değil de şu yukarıdaki karikatürün nedense 1000x1000 versiyonu var nette, forum kodu bozukkene imajlar oto-size olmuyodu. bana dasaaa ilk öm olarka attığında ekranı kaplamıştı lol o gün bugündür çok iyi arkadaşız, ben her sabah baküye uçarım o her akşam istanbula gelir.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 son 5 6 sayfayı okudum bildiğin gerizekalı olmuş millet.
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 coprye bişey dediler o da dişlerini eline veririm falan dedi, polis gelmeden dağıldılar
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 copry said: dasaaa said: resim koyun. konu değişsin Dasaa çok güzel çekmişsin. :)
Marty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dasaaa said: forum ise, reel değil de daha çok çakma abaza ya. gelip "fiki fiki fiki fök fök fök" diyip sonra normal işe güçe devam ediyoruz, sıkıntıyı yenmek için saçmalıyoruz işte. sunun farkinda olmayan, her "elimde peceteyle kaldim", "su faturasi abardi", "dusa giricem bekliyorum". mesajlarini ciddi sanan da varmis.
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 oha siz şaka mı yapıyordunuz, bende benim gibilerde varmış diye sevniyordum :(
moncici Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ulan seviyesizler, antisosyaller, kırolar, yancılar, dramacılar forumdaki bütün aklı başında kızları kaçırıyosunuz kızlar temizdir arkadaşlar, ortamı dengelerler, birkaç tanesini friendzone'lamak lazım. anaç duyguları ve farklı bakış açılarıyla ortama renk katarlar. obje değil o bayan!! yakında iyice testis kokacak buralar size pınar ve ninjası müstahak
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GodBlessStoya said: ordan burdan stalkladığı kızların resmini koyup topluca 'duşa girip geliyorum panpa' 'i came ooyşş' diyen tiplerin olduğu yerde ne samimiyeti gözünü seveyim? belirli bir zekan olduğunu var sayarak açıklamaya çalışayım. bahsettiğin kız model, boxer dergisine falan poz veriyor. yani bizim oyşş duşa giriyorumlarımızla para kazanıyor. copry ise bir pati, pati albüme insan gibi foto koyuyor. farkı anlamadıysan ve AHAHAH WAYTNAYT dersen aferin.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 akli basinda kizin forumda ne isi var la zaten.
Öne çıkan mesajlar