GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Akito said: döve döve sporu bıraktıracaksın şuna asdf
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sonra kaslandikca zeka azaliyo diyince biz haksiz oluyoruz, al iste ornekli.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 geçen yine "kas, zeka ters orantısı" konuşmalarına neden olmuştu bu adam. forumdaki bodybuilderlar, fitnessçılar falan kendi aralarında uğraşsın şunla.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ahahaha beyaz ponyli prensler sarmış burayı *koşarak uzaklaş* ayrıca troll face; noyan yalakası değilim be noyanı en çok bozanlardan biriydim 6pack konusunda lol. argümanlarınız çok zayıf. lütfen daha sonra tekrar deneyin bb
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 olm mesele yanlış yaptığını anlaman. samimi olmadığın birine tinerci kafasıyla ettiğin lafa tepki alınca whiteknightlıkla suçlama insanları. tepki çeken şey dengesizliğin.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ordan burdan stalkladığı kızların resmini koyup topluca 'duşa girip geliyorum panpa' 'i came ooyşş' diyen tiplerin olduğu yerde ne samimiyeti gözünü seveyim? nette 2 muhabbet ettiler diye royal guard kesilmişler bide komik. neysee amma uzadı ufacık bi konu. copyrde tam kezbanmış ama ya 'KARDEŞİNİZ GİBİ OLDUM DESTEKLEYİN BENİİİİİ' moduna girmiş direk royal knightlarda TP olmuş direk. hadi kaçtım uzamasın; drama isteyen özel mesaj atsın
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 godbless sean connerye benziyor onu tartıştık
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 laf atıyorsun, kızın sevgilisine laf geliyor sonrasında sana laf atmaya yetemeyen biri tarafından sonra yüzsüzce laf atmaya devam eden sana karşı bir şeyler yapılması için bir mesaj geliyor ve neymiş "KOPRÖ KÖZBON" mongrel, söylediğin şeyin nasıl karşılandığını görüyorsun ve buna rağmen kendini savunuyorsun, başkalarına laf atıyorsun nası birisin olm sen ? edit: konuşma daha da uzamasın.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ÖM den 2 saniyede R yaptın burda atarlanmaya devam mı ediyosun? lol ÖMdendevam
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GodBlessStoya said: ordan burdan stalkladığı kızların resmini koyup topluca 'duşa girip geliyorum panpa' 'i came ooyşş' diyen tiplerin olduğu yerde ne samimiyeti gözünü seveyim? nette 2 muhabbet ettiler diye royal guard kesilmişler bide komik. neysee amma uzadı ufacık bi konu. copyrde tam kezbanmış ama ya 'KARDEŞİNİZ GİBİ OLDUM DESTEKLEYİN BENİİİİİ' moduna girmiş direk royal knightlarda TP olmuş direk. hadi kaçtım uzamasın; drama isteyen özel mesaj atsın pati'nin şu son zamanlardaki durumu belli zaten, madem bunun farkındasın o zaman seviyeyi düşürmek yerine biraz yükseltmeyi deneyebilirsin yani "siz böyle yaptınız ben de o yüzden bunu yaptım" demek çok kötü bi savunma gerçekten. hani ne yaptığının farkında olacak kadar akıllısın ama gene de patır patır sıçıyorsun ortalığa bravo
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GodBlessStoya said: [b][b]ordan burdan stalkladığı kızların resmini koyup topluca 'duşa girip geliyorum panpa[/b][/b]' 'i came ooyşş' diyen tiplerin olduğu yerde ne samimiyeti gözünü seveyim? nette 2 muhabbet ettiler diye royal guard kesilmişler bide komik. neysee amma uzadı ufacık bi konu. copyrde tam kezbanmış ama ya 'KARDEŞİNİZ GİBİ OLDUM DESTEKLEYİN BENİİİİİ' moduna girmiş direk royal knightlarda TP olmuş direk. hadi kaçtım uzamasın; drama isteyen özel mesaj atsın bir de noyan yalakası değilim demiş ahahaha
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yaptıklarının nasıl birşey olduğunu göstermeye çalışıyorum ama low iq yetersiz kalıyor anlamıyorlar. neyse kaçtım ben son mesaj sdfgsd
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 GodBlessStoya said: ÖM den 2 saniyede R yaptın burda atarlanmaya devam mı ediyosun? lol ÖMdendevam 2 yerden de aynı konu üzerinde farklı konuşmalar geçiyor. oradan yazdıklarımı "oynuyor, yaranmaya çalışıyor" olarak algılayamayacağından daha içten yazabiliyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Abi malesef adam haklı ama ya. Konuşacak yüzümüz olmaması lazım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 <<<>>> KİME DİYORUM EVLADIM! abi karşılıklı IQ düşürmeyin. herkes söyleyeceğini söylemiş işte. daha da saçmalamaya gerek yok. karşılıklı tartışmalar zaten ayrı bi komedi.
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ninjanin topigine 90 sayfa yazi yazdiktan sonra stoya hayvanlik etmis olsa da, laf etcek hali yok forumun sahiden.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Darqainu said: Ninjanin topigine 90 sayfa yazi yazdiktan sonra stoya hayvanlik etmis olsa da, laf etcek hali yok forumun sahiden. o konuda haklı adam ama ben ederim. pınar mevzuunda da uyarıyorum zaten konusu geçince. ABİ SAHİBİ GELDİ falan ama dinleyen yok. şuan da özelden pr0n istiyolar başka başlıkta. ve o başlığa attığım posta bakar mısınız ? http://forum.paticik.com/read.php?62,6663523,page=4 white knightlığa uygun bir geçmişim var ama yapmıyorum lan asdfasd
Öne çıkan mesajlar