dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi gerge'ye mesaj at. açsın bi konu işte. sonra altında millet kasar. bone'un dediklerini dikkate almamayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Birde şarap kesinlikle şişeden içilmelidir,özellikle 3 liralık şişeler. özel bir geceyse ve 5 liralık şişe açtıysan pet bardağı 4/5 oranında doldurmak kafi. Yanına birinci sigara iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 abi özel gün sadece yan kartondaki fakir öldüğünde oluyor. o zaman hepimiz bir şişeden içiyoruz. sıra ile.. remzi abi ölmedi lan!!! o artık gökyüzünde alışveriş arabası itiyor!!! (kabanı benim olm! kabanına dokunanı çizerim!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 türkiyede bulunabilecek genel şaraplar arasında f/p yapıp "şunları içmeden şarap içmiş sayılmazsın" falan deseler çok iyi olurdu. sıcak şarap tutosu iyiydi mesela deneyecem bi ara. edit: atim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 gerge ye soracan işte sen yaz ona. o açsın başlığı falan o açıcak sonra babacum düzeltecek yanlışları sdfsdfsdfsdfsdfsdf böle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bi seferinde arkadaşlarla oturmuşz içecez diye amaarkadaşlar istemiyordu o gece içmek. ondan dayamışlar bana 2 büyük şişe köpek öldüreni gözümü sabah gardorabın içinde kusmuk deryasında açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ve editor balonlu hesabıyla gelip, ben 60 yıllık şarap öneriyorum falan dicek. Sonrada sen meeeh screw u guys diyip 5 liralık şarap almaya iniceksin bakkala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 olm içmeyin ucuz şeyler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 5 lira ucuz mu lan? Kaç kilo karton yaptığını dasaaya sor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kalitesini de alkolünü de tam bilmiyorum ama, şirince böğürtlenli şarap gayet iyi yani, tadı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Geri kaldım ben ama, tuto yazmam doğru olmaz. Alkolikliği bıraktım, ayda bir kere filan gidiyorum içmeye artık. Eve şişe şişe de alıp gelmiyorum. Çok kötüydüm eskiden ya. Sofra şarabı olarak tercihim Kayra Terra ama. Sonra Kavaklıdere Ancrya, Doluca Kav, Corvus Rarum, Urla, Kavaklıdere Egeo... Karma vardı bir de, içtiğim en güzel Türk şaraplarından, hala var mı bilmiyorum. Daha var çok ama bir yıldır belki de şarapevi dışında şişe almadım, yazmam doğru olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 LAN BAŞLATMA ŞİMDİ TÖVBENE! İÇ DENE YARINDAN İTİBAREN Bİ HAFTA SÜRE! YAZACAKSIN! gençleri yüzüstü bırakma şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 dasaaa said: sonra altında millet kasar. bone'un dediklerini dikkate almamayı unutma şarap için rakı için diycem, sana inanan da sonra yazdıklarımı dinlemiycek... BİR NESLİN ALKOLİK OLMASINI ENGELLİYORSUN DASAAA! işte bu yüzden hep yanlışsın, yanlışlardasın. siz uymayın dasaaa'ya, için, içirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 delikanlı adam şarköy içer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 maço erkek konulu başlıkta şarap tartışan bir kitleyle nereye kadar takılmaya devam edebilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 maço erkek konusunda bira tartışmamız gerekliydi, doğru diyorsun. ayıp etmiş üyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 gene dasaaa'nın suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Topic derinlerinden bir public disgreys havasi siziyor ama sarap kokusu onu bastirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar