senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 angara da iç savaş var lan ulus meydanı harb alanına dönmüş. off orda olup karşıya molotof atmak vardı. anarşik ruhum kabardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ulus karıştı... kılıçtaroğlu arada kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 senko said: off orda olup karşıya molotof atmak vardı. anarşik ruhum kabardı http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282328_10151279845560428_72208007_n.jpg bunlardan lazım şimdi oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Şu tip durumlarda neyse ki bilinçli gruplar toplu ve planlı bir şekilde direnmiyor. Diğer türlü çok büyür, sıkıntılı durumlar yaşanırdı herkes için. Gerçi bazen aksini de düşünebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Lan hepsi koşar adım yürüse barikat falan kalmaz bırak yarmaya çalışmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 xaty said: Kutlu, mutlu bayramlar hepimize! http://www.turktotalwar.com/Smileys/Smiley_OK/turkey.gif Smiley super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 atatürk posterlerine ve türk bayraklarına biber gazı. bu noktaya geldik. bravo %49, gerçekten elleriniz kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 onu bende anlamıyorum ya ordakilerin 20de1i abansa ileriye dağıtır giderler her yeri tırsıyorlar demekki diğerleri de aksiyon olsun diye iki tekme savuruyor barikata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Abi polislerde bi anda atsın kalkanı dönsün yürüsün ya.Her polis şeriatçı mı arkadaş, benim okuldan bir sürü arkadaşım var polis olan.Yok mu öyle polisler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Abi tırsmak falan değil, onlar orda bayramlarını kutluyor. Ne gerek var polisle çatışmaya girip orayı kızıştırmaya, günlerdir olay çıkmasın diye sizi sınırlıyoruz diyenleri haklı çıkarmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kim kendi ülkesinin polisine ülkesinin cumhuriyet bayramını kutlarken saldırmak ister ki zaten . oradakiler vatanlarını seven insanlar sonuçta o durumda bile yediremezler ki kendilerine. yapamazdım böylesi bir şeyi şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Akhlaur said: Abi polislerde bi anda atsın kalkanı dönsün yürüsün ya.Her polis şeriatçı mı arkadaş, benim okuldan bir sürü arkadaşım var polis olan.Yok mu öyle polisler ? Nasıl yapsın abi, polis sonuçta. Anca polis kılığına girmiş insanlar yapabilir onu, etkili de olur aslında :D Ama polis yapamaz öyle bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 işin acı yani cıkacak akp'den kendini bilmez biri, bundan sonraki mitinginde "bakın bunlar işte hepsi anarşist" diyecek, o gerizekalı halk da bu adamı alkışlayacak. ulan savaş çıksın, bütün kış petrol alamayalım, soğuktan halk donsun, açlıktan gebersin istiyor canım. nüfus planlama olur işte hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Akhlaur said: Lan hepsi koşar adım yürüse barikat falan kalmaz bırak yarmaya çalışmayı. en az 50 kişi ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 vay arkadaş neler oluyor ya. senelerce edirne'de ana caddede yürürdük şehrin bütün okulları olarak. soğuk moğuk acayip zevk alırdım millet bizi kenardan izlerken. en son lise 2 ve lise 3'te "boru başı" olmuştum en önde tek başıma yürürdüm aslanlar gibi. belediye hoparlörlerinden "şimdi şu okul geçiyor" ratrattara ratrattara belediye bandosu eşliğinde falan. şimdi kafası basan bir insan olarak anlayabiliyorum şekilciliğin ve protokolün aslında bir şey ifade etmediğini ama yine de çocukluğumun anıları canlandı gözümde lan ne biliyim. demek artık çocuklar öyle şeyler yaşamıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Doğan haber ajansı yayını http://www.dha.com.tr/dha-yayini_244787.html yazık ne diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Abi polise saldırsınlar demiyorum ya yürüsünler dümdüz.Polis daha tepki veremeden giderler binlerce kişi kimi tutuyorlar.Vurmaya gerek bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Aynen, 80'ler sonrası çok mikrop türedi. En kötüsüde olanları gördükten sonra "bu nasıl aptallık" dediğin de buna katılacak official bir merci kalmadı artık. Aklı, kültürü, moderni koruyan merci kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Devlet, milletinin 'Cumhuriyet Bayramı'nı kutlaması sınırlandırıyor ve engelliyorsa, burada zaten bir gariplik var. Bunu göremeyen insanla muhattap olmaya, dil dökmeye hiç gerek yok. Ama üzücü olan bu insanların sayısı, ona da yapcak bir şey yok. Savaş çıksa da zarar gören bu insanlardan çok diğerleri olacak, devrim olsa da aynı şekilde, bu teker böyle dönmeye devam etse de böyle. Kaybetcek bir şeyi olmamak tam böyle bir şey işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ya şöyle 50-70 kişilik bi grup zorluyor barikatları onlar da vazgeçti zaten yalnız şu havada o tazikli suyu yedin mi direk zatüresin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 fizban said: işin acı yani cıkacak akp'den kendini bilmez biri, bundan sonraki mitinginde "bakın bunlar işte hepsi anarşist" diyecek, o gerizekalı halk da bu adamı alkışlayacak. ulan savaş çıksın, bütün kış petrol alamayalım, soğuktan halk donsun, açlıktan gebersin istiyor canım. nüfus planlama olur işte hem. ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 geçiyorlar barıkatları... yürüyüş başlamış yıkmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Polis saldırır birazdan. Az önce öyle oldu, açtılar önce barikatı, sonradan saldırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 kaçta biter ki bu eylem ben angaraay gelirken trafik olmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar