Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba arkadaşlar 21günlük trial yollayabılecek varmı ?

s1lenthil1

Öne çıkan mesajlar

Önceden bi kere istemiştim ben bu forumda 21 gün trial.Başlamıştım oyuna ancak boş zamanım çok olduğu için filan beğensemde oyunu sarmamıştı pek skilleri sıraya koyup sürekli npc öldürmek sıkmıştı.Bu sene hem üniversite hem iş üst üste geldi çok az zamanım var oyun için.Eve başlamak istiyorum tam olarak bu sefer.İngilizcem filan yeterli oyunu tam olarak çözebileceğime emin olursam başlıyıcam uzun oluklu olarak.Bir kiş idaha var benimle başlıyıcak o daha önce oynamış benden bilgili yani.Ki önceki 10-12 günlük deneyimimde cidden beğenmiştim.Sizce bu sefer bu kısıtlı zaman ölceğinde de uzun soluklu sararmı beni oyun?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
''Payments not eligible for this offer: Direct Debit, CD Keys, including CD Keys purchased or received from non-CCP sources and online stores such as, but not limited to: Steam Store, Direct2Drive, Gamers Gate, Impulse Driven.''

Steam'den alınan CD' keyleride kabul etmiyor.
Sadece invite linkine sınır koymuyor anladığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bump.

ya ben foruma bakmadan direk siteden 15 günlük trial aldım spam mailime. oyunu denemek için 15 gün süre bir canlıya yetiyor değil mi?

ki zaten mutlaka saçma sapan işler yaparım 15 günün sonunda elimde götünde saçları olan çim adama benzer bişey olur. sonra adam gibi bir mail ile doğru düzgün başlarım.(trial ile yaratılan karakterin devam edebildiğini varsayıyorum?)

ne gerek var işte spam mailin ile yardır subsla derseniz yarın birgün olur da lan bu ne biçim isim biz seni kaale almayız git simitçiye ticket at yürrrüü şeklinde bi cevap alırsam gelir sizi bulur, geminizi küflere boğarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Maili istediğin zaman değiştirebiliyorsun zaten o sorun değil eve de direk username ile giriş yaptığından mail sadece yazışmalarda kullanılıyor. 6 gün az oynamış oluyorsun olanı o sadece. Aynı maile yukarıdaki link ile 21 günlükte açabilirsin tekrar. Eve de tek acc diye bir olay yok istersen 20 acc bile aktif edip aynı anda açarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...