s1lenthil1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Merhaba arkadaşlar davetiye atabilecek olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 öyle birşey varsa bende alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 04 e kadar buradayım, maillerinizi pm den atarsanız yollayayım. 04 den sonrası için konuya yazarsanız görenler atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Önceden bi kere istemiştim ben bu forumda 21 gün trial.Başlamıştım oyuna ancak boş zamanım çok olduğu için filan beğensemde oyunu sarmamıştı pek skilleri sıraya koyup sürekli npc öldürmek sıkmıştı.Bu sene hem üniversite hem iş üst üste geldi çok az zamanım var oyun için.Eve başlamak istiyorum tam olarak bu sefer.İngilizcem filan yeterli oyunu tam olarak çözebileceğime emin olursam başlıyıcam uzun oluklu olarak.Bir kiş idaha var benimle başlıyıcak o daha önce oynamış benden bilgili yani.Ki önceki 10-12 günlük deneyimimde cidden beğenmiştim.Sizce bu sefer bu kısıtlı zaman ölceğinde de uzun soluklu sararmı beni oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Senin zevklerini biz bilemeyiz tabiki ama tek basina oynanacak bir oyun degil orasi kesin. Gercek hayattan bir arkadasin ile oynadiginda oyunun sarmasi cok daha kolay oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1lenthil1 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Arkadaşla beraber başlayacagızda 2 adet davetiyeye ihtiyac duymaktayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Maillerinizi atın pm ile yollarım. Edit: Yolladım. Birde buradan da sanırım 21 günlük alınabiliyor. Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dune4343 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 davetiye bulamadı isen gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yolladim ben kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Link önce bu linkten 21 gün invite aktif ediyorsunuz sonra http://store.steampowered.com/app/8500/ buradan oyunu 5 dolara alıyorsunuz böylece 51günlük Eve Online başlangıç maceranız çok ucuza geliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ihtiyacı olan buddy link yollasın ben de bir hesap daha alim 5 dolara =) bu akşam alırım... link bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Link var zaten yukarıda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 bunda bi olay vardı ya sanki. buddy invite yollayana plex/game time gelmiyordu sanırım steamdekiyle activate edince. yanlış hatırlıyor olabilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 oluyor heralde ya. 5$ a aldım. cdkey verdi. 21 günlük hesaba girip 30gün ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yok senin açından bi sıkıntı yok, sen normal 51 günlük alıyorsun zaten. invite yollayan alamıyordu işte plex/gametime ödül olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 olmuyooo..steam'den 30gün reward olmuyo.aluriel dogru tahmin etti.. bilgilerinize.. edit : oluyo galiba.. dur bakalım bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ''Payments not eligible for this offer: Direct Debit, CD Keys, including CD Keys purchased or received from non-CCP sources and online stores such as, but not limited to: Steam Store, Direct2Drive, Gamers Gate, Impulse Driven.'' Steam'den alınan CD' keyleride kabul etmiyor. Sadece invite linkine sınır koymuyor anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 invite yollayana beleş plex gitmiyor sadece. sen yine 51 günlük alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bump. ya ben foruma bakmadan direk siteden 15 günlük trial aldım spam mailime. oyunu denemek için 15 gün süre bir canlıya yetiyor değil mi? ki zaten mutlaka saçma sapan işler yaparım 15 günün sonunda elimde götünde saçları olan çim adama benzer bişey olur. sonra adam gibi bir mail ile doğru düzgün başlarım.(trial ile yaratılan karakterin devam edebildiğini varsayıyorum?) ne gerek var işte spam mailin ile yardır subsla derseniz yarın birgün olur da lan bu ne biçim isim biz seni kaale almayız git simitçiye ticket at yürrrüü şeklinde bi cevap alırsam gelir sizi bulur, geminizi küflere boğarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Maili istediğin zaman değiştirebiliyorsun zaten o sorun değil eve de direk username ile giriş yaptığından mail sadece yazışmalarda kullanılıyor. 6 gün az oynamış oluyorsun olanı o sadece. Aynı maile yukarıdaki link ile 21 günlükte açabilirsin tekrar. Eve de tek acc diye bir olay yok istersen 20 acc bile aktif edip aynı anda açarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hmm tamam anladım. şu anda aynı maile bağlı 2 adet farklı idli acc oldu. iyiymiş ya. ki zaten mail değiştirmek de iki tuşa basmaktan ibaretmiş. bi deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar