Chewy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Hayatimda ilk defa ciddi bir iliskim olmustu. 3 yil oldu. 2 aydir ayriydik ama gorusuoduk bugun baskasi oldugun ogrendim.Gozumde akicak tek yas kalmadi, uykusuzum, bunu nasil atlatirim. Cikiorm geziorm sabahtan beri, arabayla ciktim bastim, yumrukladim biseyleri gecmiyor. Yuzume anlatti her seyi aklimda kalbimde baskasi var dedi. Biseyler soyleyin cok fenayim, cok kotuyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bol sayıda karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 testis al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 zihnini boşalt ve uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 böyle pis şeyler yazmayın yav /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 windows 8 kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 acik sozlu oldugu icin halay cekmen gerekiyor aslinda, fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 sen de başkasını bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hakkaten dürüst kızmış.ama tabi yapacak birşey yok bir süre alkol şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 dişe diş kana kan eee memeler memeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Terk edilmek nasıl bir şey lan ? Hiç sevgilim olmadığı için bilmiyorum haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 sirwinstonpee,dasaa,sparckcaster,fly bana göre güzel önerilerde bulunmuş ve doğruları söylemiş. bunların dışında sana söylemek istediğim harbiden sana yakın olan 1 arkadaşınla dertleş, ağla, iç. unutacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi sana da meme yazıyorum ben. ->meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 reserved abi tercihler,gelisen olaylar etkiliyor iste insanları bosver sana kız mı yok.ehh biraz uzuleceksin ama sonra duzelir. alıskanlıklar biraz yoracak seni zamanla unutacaksın,aldırmamaya bakıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 2 ayda da hemen kaptırmış gönlünü helal. dürüst olup sana anlattığı için bi daha helal. ben galiba kızın tarafını tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 abi harbiden rakı iç ama yani. başka ne yapacaksın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kız dragonla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bir de klasiktir ama exine ait sen de ne varsa yok et.daha kolaylastırır bazı seyleri @dasaaa reyze +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Direkt git birisiyle yat. Üstüne de bol bol iç bişeyciğin kalmaz. Trölleme falan değil ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: 2 ayda da hemen kaptırmış gönlünü helal. dürüst olup sana anlattığı için bi daha helal. ben galiba kızın tarafını tutuyorum. adam kızı kötülememişki. 3 yıllık ilişkisinin bitmesine üzülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 nasil oluyor o tuyo verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 yeni elemani daga kaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Kaldırsa nolcak kızın kalbi elemanda olduktan sonra. En fazla hırsını alır o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 kiz kiskanacak iste akillim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar