deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: ben hep uyuyan bi ineği itip devirmek istemişimdir ya. Uyuyan inek derken, bugün izledim; adamlar danayı traktörün arkasına bağlamış, yürüte yürüte getirdiler, bu sırada hayvan gayet sakin; sonra hayvanın bir bacağını bağladılar mekandaki kepçeye, kepçeyi yukarı kaldırdılar, hayvan hop diye tek bacağından asılı kaldı havada. O sırada bir möeeğğğaaa dedi. Bir daha sesi çıkmadı. Bu sırada da başka bir dana olayı izliyor yatıp geviş getirdiği yerden ve gayet rahat. Böyle olunca dedim ki biz bunları yemekte, kurban etmekte, kağnı çektirmekte ve uyurken iterek devirmekte sonuna kadar haklıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 barbarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 barbar marbar. sen görsen uyuyan ineği sen de devirirsin. köyde eğlence yok bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Kaliko said: Kim, ne kesti? Paylassin bizimle. Aciz. eşim ile bu konuda farklı düşünüyoruz. yine "ille de kurban kestirelim" dedi ve ben yine "hayır,ille de kestirmek istiyorsan git Mehmetçik Vakfı'na bağışla" dedim...Neticede Mehmetçik Vakfı ara yolu bulmuş, kurban bedeli kadar bağışlıyorsun ve onlar kesip dağıtıyor. Eşim de bunu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben nasa programına bağışlamayı tercih ettim. onlar mars'ta taş kesip içinde su arıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Ben vikinglere bağışladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ne mantıkla arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 baküde durumlar nasil. orda yol kenarinda felan kesiyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: ben nasa programına bağışlamayı tercih ettim. onlar mars'ta taş kesip içinde su arıyorlar zorlanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 çok kolay ya... dua okuyup taş kesen robot yapmışlar adı kuruyorseti harbiden de kuruyor seti, kesiyor taşı teknoloci ay balam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Seele said: baküde durumlar nasil. orda yol kenarinda felan kesiyorlar mi? yok abi bayram yarın yarın görücem keserlerse çekerim filme zaten. yol kenarında benim bi kasap var o kesiyor. her gün geçiyorum önünden, selamlaşıyoruz falan artık adamla. ondan çekmiyorum kamera ile. ama kesik inek kafası falan çekmiştim zamanında hah şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 http://www.iha.com.tr/istanbul-bogazi-kana-bulandi-248229-haber edit: lan bu haberi yapan muhabiri ve yayınlayan editörü atarlar şimdi, ihlas haber ajansı yav, boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 inek kafasını temizletip bilgisayarın yanına koyabilirsin aslında bide ufak bi boya alıp iyice beyazlatırsın iyi olur hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: Seele said: baküde durumlar nasil. orda yol kenarinda felan kesiyorlar mi? yok abi bayram yarın yarın görücem keserlerse çekerim filme zaten. yol kenarında benim bi kasap var o kesiyor. her gün geçiyorum önünden, selamlaşıyoruz falan artık adamla. ondan çekmiyorum kamera ile. ama kesik inek kafası falan çekmiştim zamanında hah şimdi oldu bayram nasıl yarın la,azeriler 1 gün sonra mı kutluyor bayramı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 türkiye'den başka bugün kutlayan yok. farklı takvim kabulleri kullanıyoruz. hicri takvim biraz yoruma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Araplarda yarın kabul ediyor bayramı da işin garibi sizinki doğru diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ama mısır bugün kutluyor,suriye'de öyle. s.arabistan'ın hep 1 gün sonra(erken de olabilir)kutladığını biliyorum da azerbaycan'a şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 demek ki bizden başkaları da varmış ay takviminde aylar gökyüzünde ayın ilk göründüğü gün başlar. yanlış bilmiyorsam biz astronomik ölçümlere göre ayın görünüyor sayıldığı günü ayın 1'i kabul ediyoruz. araplarsa gözle gözlenebildiği günü 1 kabul ediyorlar. ihtilaf buradan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hayırlı bayramler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 İyi bayramlar paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Norak said: inek kafasını temizletip bilgisayarın yanına koyabilirsin aslında bide ufak bi boya alıp iyice beyazlatırsın iyi olur hmm Çamaşır suyuna atınca tam kemik beyazı olur işte. Leğende bırakırsın 3-4 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 büyük bir kazanda kaynatmak gerekiyor önce birkaç saat, ardından çamaşır suyuna yatırabilirsin. O değilde kafataslarınızı alabilirim kargolayın bana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 yok çamaşır suyu kemiği zayıflatır, kırılgan olur elinizde kalır ilk çarpmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben hep çamaşır suyu banyosu yapıyorm birşey oldugu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar