Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler olmuyor.

Anelor

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi son patchle oyuna geri döndüm baya baya olmuş bu sefer dedim eğlenceli güzel falan hatta gittim 15m satın aldım başlangıç yatırımı olarak.

neyse itemlar aldım iyiyim güzelim takılıyorum keyifli falan ancak sıkıntı şu.

ya item düşüyorum bakıyorum similar lar ne alemde atıyorum 500k dan başlıyor 300k ya koyuyorum yok satılmıyor.
item satamıyorum arkadaş 15m i harcadık dımdızlak kaldık öyle e item satamıyorum oyun durdu resmen yani.
3 gün baya şevkle oynadım oynadım şimdi giriyorum AH'ye bakıyorum itemlar satılmamış hala çıkıyorum başka şeyle uğraşıyorum.

neden böyle oliyur
Sosyal ağlarda paylaş

hocu o dönemler değişti işte ben oyuna 15 mayıs gecesi saat 2 de başladım 1 saat bağlanmaya kasarak dandik dandik itemları ittiriyodum ne güzel o zamanlar OO 60 DEX VARMIŞ LAN diye alıyolardı. mesela oyunu 1 ay oynadım bıraktım OOO HEM DEX HEM VİTA ÇOK İYİYMİŞ BU diyip alıyoduk itemları şimdi hem dex olacak hem vita olacak hem all res olucak hem armor olucak hem crit chance olucak. olucakda olucak yani o yüzden satmada zorlaşiyur
Sosyal ağlarda paylaş

bind on equip sistemi olmadan oyunun varacagi noktanin bu olacagi belliydi zaten. enflasyon bildiginiz. sisteme surekli yeni item giriyor, ama hic cikis yok cunku BoE sistemi yok.

hem itemlar ciddi iyilesti, hem oyun nerflendi. inferno bosslarini zamaninda hell de indirdigimden daha kolay indiriyorsam su anda, daha da beter olacak o ekonomi demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...