Anelor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Ya şimdi son patchle oyuna geri döndüm baya baya olmuş bu sefer dedim eğlenceli güzel falan hatta gittim 15m satın aldım başlangıç yatırımı olarak. neyse itemlar aldım iyiyim güzelim takılıyorum keyifli falan ancak sıkıntı şu. ya item düşüyorum bakıyorum similar lar ne alemde atıyorum 500k dan başlıyor 300k ya koyuyorum yok satılmıyor. item satamıyorum arkadaş 15m i harcadık dımdızlak kaldık öyle e item satamıyorum oyun durdu resmen yani. 3 gün baya şevkle oynadım oynadım şimdi giriyorum AH'ye bakıyorum itemlar satılmamış hala çıkıyorum başka şeyle uğraşıyorum. neden böyle oliyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi sen oynama diye böyle yapıyo bu gavurlar. gelme oyunlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 stash doldu alan yok.sifirdan bid ile koymaya basladim sinirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 starcraft oyna bırak diabloyu diye yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 starcraft can ciğer ya bu çerez oyun işte zaten tıkandı kaldı Fistan'ın dediği gibi yani itemlarda böyle kötü değil mesela pants düşmüş dex vita all res armor lu satılmıyor falan böyle şeyler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 valla herkesin durumu aynı kanımca ,ekonomiye can verecem diye her patchten sonra aynı hikaye dönüyor ,baştan gear toparla parayı tüket ,sonra aç aç gezin ,zıçtığmn monku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 low ve mid tier itemleri alacak sayısı azaldı. ama aynı miktarda düşmeye devam ediyorlar normal olarak. high ve godly tier itemler halen gayet güzel satılıyor. genel ah fiyatının %10 falan altına koyuyorum gidiyor 1-2 saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bugün gene olduramadık. 20k ya bi vigase of bilmemle diye unique bi wd helmi sattım onunda 3k sını blizzard aldı zaten. böyle bi gündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 olmuyorsa zorlamamak lazım aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bugün oldurdum 15mlik item düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 SABIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 oynadığım azcık süre boyunca düşük levellarda bile item sattım paso ya. hatta yazmıştım foruma %bilmemkaç yüz kar ettim bir itemdan acayip ucuza alıp sonra satıp. nasıl satamıyorsunuz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hocu o dönemler değişti işte ben oyuna 15 mayıs gecesi saat 2 de başladım 1 saat bağlanmaya kasarak dandik dandik itemları ittiriyodum ne güzel o zamanlar OO 60 DEX VARMIŞ LAN diye alıyolardı. mesela oyunu 1 ay oynadım bıraktım OOO HEM DEX HEM VİTA ÇOK İYİYMİŞ BU diyip alıyoduk itemları şimdi hem dex olacak hem vita olacak hem all res olucak hem armor olucak hem crit chance olucak. olucakda olucak yani o yüzden satmada zorlaşiyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 bind on equip sistemi olmadan oyunun varacagi noktanin bu olacagi belliydi zaten. enflasyon bildiginiz. sisteme surekli yeni item giriyor, ama hic cikis yok cunku BoE sistemi yok. hem itemlar ciddi iyilesti, hem oyun nerflendi. inferno bosslarini zamaninda hell de indirdigimden daha kolay indiriyorsam su anda, daha da beter olacak o ekonomi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 boq olunca ne oluyo ki itemların güçlenmesi sürekli yenilemeye itmiyormu insanları eskiler ahye yollanıyor doğru ama bu kez ahyi yüksek meblalarda canlı tutan güçlenen itemlar her türlü akıyor ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 63 tane legendary düştü ortalama 3 tanesi hariç kalan 60m ı 10m bile etmiyor 30k-300k tuhaf bi skalası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar