Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kıçımın sol lobundan baldırımdan nerdeyse dizime kadar bi kasılma (çekme?) var nerdeyse 1 haftadır ilk başladığında çok olmuyordu da cuma günü izmir-istanbul arası otobüs yolculuğu sırasında 9-10 saat filan oturunca iyice arttı, şu an sürekli var. özellikle otururken ve eğilirken baya koyuyor. bu sabah biraz yürüyüş koşu filan yapayım dedim, hiç hissetmedim bile ama iyi gelmiş filan da değil hala devam ediyor. noluyor? :(
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Fıtık başlangıcı ya da direk fıtık olabilir, ama uyuşma yok galiba o yüzden daha başlangıç olma ihtimali var.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi fazla vurdurmuşsun kaporta yamulmuş bence
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dasaaa said: abi fazla vurdurmuşsun kaporta yamulmuş bence cok sert olmus
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ib atla, ib olmasa da olur, hob hob hob atla işte.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 illa fıtıkla alakalı bişey diyosunuz yani, hiç hoş değil lan evet uyuşma yok uyuşma olsa komik bişey bulamadım
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kicina kramp girmis, ters yonde esnet gecer
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 İlla fıtıkla alakalı bir şey değil, bel ile alakalı bir problem de olabilir. Hayatının kayda değer bir kısmını sandalyede oturarak geçiren bir insan olarak bel egzersizleri yapmanı öneririm bebeğim sdf. Bana da aynı şey olmuştu da oradan biliyorum. Lan bu yaşta fıtık mı oluyorum diye doktora gitmiştim, doktor da bana "Camış gibi yatıyon afedersin" diyerek bir takım egzersizler vermişti. Spor yapmaya başladıktan sonra geçti gerçi, bir daha da olmadı.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi evet ben de lale gibi oturmaktandır diyodum ama 1 hafta oldu nerdeyse nası geçmiyo lan diye tırsınca topic açtım zaten neyse bakalım yürüyüş falan olaylarına girdim aksatmamaya çalışayım da iyileşeyim, tam bir haftadır bu yüzden seks yapamıyorum çok sıkıldım :/
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yavuz ne hastalıklı adammışsın lan. bi düzel olm yeter.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yıllardır oturmanın acısı bu aralar çıkmaya başladı
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 doktora git acilen, fitiksa ters hareketlerle iyice fena yaparsin
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hatta; 3. dakkadan itibaren sdfsd http://www.youtube.com/watch?v=zD6VPf9IlkE
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bugün doktora gittik siyatik olabilir dedi, yarın marın mr tomografi bişey onları yaptırıcaz bakalım ama siyatik semptomlarının hepsi var nerdeyse netten baktım da hadi bism
Öne çıkan mesajlar