Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 kıçımın sol lobundan baldırımdan nerdeyse dizime kadar bi kasılma (çekme?) var nerdeyse 1 haftadır ilk başladığında çok olmuyordu da cuma günü izmir-istanbul arası otobüs yolculuğu sırasında 9-10 saat filan oturunca iyice arttı, şu an sürekli var. özellikle otururken ve eğilirken baya koyuyor. bu sabah biraz yürüyüş koşu filan yapayım dedim, hiç hissetmedim bile ama iyi gelmiş filan da değil hala devam ediyor. noluyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 fıtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Fıtık başlangıcı ya da direk fıtık olabilir, ama uyuşma yok galiba o yüzden daha başlangıç olma ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi fazla vurdurmuşsun kaporta yamulmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dasaaa said: abi fazla vurdurmuşsun kaporta yamulmuş bence cok sert olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ib atla, ib olmasa da olur, hob hob hob atla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 illa fıtıkla alakalı bişey diyosunuz yani, hiç hoş değil lan evet uyuşma yok uyuşma olsa komik bişey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Kicina kramp girmis, ters yonde esnet gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 İlla fıtıkla alakalı bir şey değil, bel ile alakalı bir problem de olabilir. Hayatının kayda değer bir kısmını sandalyede oturarak geçiren bir insan olarak bel egzersizleri yapmanı öneririm bebeğim sdf. Bana da aynı şey olmuştu da oradan biliyorum. Lan bu yaşta fıtık mı oluyorum diye doktora gitmiştim, doktor da bana "Camış gibi yatıyon afedersin" diyerek bir takım egzersizler vermişti. Spor yapmaya başladıktan sonra geçti gerçi, bir daha da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 abi evet ben de lale gibi oturmaktandır diyodum ama 1 hafta oldu nerdeyse nası geçmiyo lan diye tırsınca topic açtım zaten neyse bakalım yürüyüş falan olaylarına girdim aksatmamaya çalışayım da iyileşeyim, tam bir haftadır bu yüzden seks yapamıyorum çok sıkıldım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yavuz ne hastalıklı adammışsın lan. bi düzel olm yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 yıllardır oturmanın acısı bu aralar çıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 doktora git acilen, fitiksa ters hareketlerle iyice fena yaparsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 hatta; 3. dakkadan itibaren sdfsd http://www.youtube.com/watch?v=zD6VPf9IlkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bugün doktora gittik siyatik olabilir dedi, yarın marın mr tomografi bişey onları yaptırıcaz bakalım ama siyatik semptomlarının hepsi var nerdeyse netten baktım da hadi bism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar