Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kas kasılması? kas çekmesi?

Saeros

Öne çıkan mesajlar

kıçımın sol lobundan baldırımdan nerdeyse dizime kadar bi kasılma (çekme?) var nerdeyse 1 haftadır
ilk başladığında çok olmuyordu da cuma günü izmir-istanbul arası otobüs yolculuğu sırasında 9-10 saat filan oturunca iyice arttı, şu an sürekli var. özellikle otururken ve eğilirken baya koyuyor. bu sabah biraz yürüyüş koşu filan yapayım dedim, hiç hissetmedim bile ama iyi gelmiş filan da değil hala devam ediyor.
noluyor? :(
Sosyal ağlarda paylaş

İlla fıtıkla alakalı bir şey değil, bel ile alakalı bir problem de olabilir. Hayatının kayda değer bir kısmını sandalyede oturarak geçiren bir insan olarak bel egzersizleri yapmanı öneririm bebeğim sdf.

Bana da aynı şey olmuştu da oradan biliyorum. Lan bu yaşta fıtık mı oluyorum diye doktora gitmiştim, doktor da bana "Camış gibi yatıyon afedersin" diyerek bir takım egzersizler vermişti. Spor yapmaya başladıktan sonra geçti gerçi, bir daha da olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

abi evet ben de lale gibi oturmaktandır diyodum ama 1 hafta oldu nerdeyse nası geçmiyo lan diye tırsınca topic açtım zaten
neyse bakalım yürüyüş falan olaylarına girdim aksatmamaya çalışayım da iyileşeyim, tam bir haftadır bu yüzden seks yapamıyorum çok sıkıldım :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...