Law Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Yeni başlayacak olanlar Volvodan şaşmasın ikinci sırada scania ama bir volvo değil, gerisi tırt. Ayrıca multiplayer moduda hazırlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ya birisi tırı geri geri yanaştırma tutosu yapsa ya bunun için. Yolculuğun iki katı süreyi parkta harcıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Makina Mühendisliği, Makina Dinamiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ben diyorum şu modda takılayım, sen diyorsun Makine Dinamiği. (Cidden treyleri kilitleyen falan bir mekanizma olsa güzel olur, geri giderken insanı kanser ediyor o tek noktadan dönen treyler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 quixef said: Ya birisi tırı geri geri yanaştırma tutosu yapsa ya bunun için. Yolculuğun iki katı süreyi parkta harcıyorum. Kuş bakışı kameraya geç en kolayı o şekilde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 selam, Türkçe radyo listesi hazırlamış olan var mi? Paylaşsa ya buradan? Mod falan indirmeden direk live_streams.sii içeriğini buraya c/p etse süper olur. Joy FM, Slow turk falan dinleyelim asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 herkes direksiyonla mı oynuyor bunu gamepad var bende, denedim biraz da sarmadı gamepadle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 klavyeyle oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 mousela daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 realistic physics modunu denemeyen varsa, kesin denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 kurdum ben de, farkı pek anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Pad'le bana da zor geldi klavye ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Pad ile oynamayın. Direksiyonu olmayanlar için bir önerim var. Klavye+fare kombinasyonu var. En güzel öyle oluyor bence. Fare ile direksiyonu hareket ettiriyorsunuz. Böylelikle klavyeye göre hassas dönüş yapabiliyorsunuz. Klavyedeki gibi tuşlara kısa kısa tık-tık yaparak dönüşler yapmanıza gerek kalmaz. Klavye ile de gaz, fren, vites geçişleri, (kullanıyorsanız)sinyaller, farlar vs. şeyleri kontrol edersiniz. Benim konfigürasyonum: [list] [*] W: Gaz [*] S: Fren [*] Shift: Vites artırma [*] CTRL: Vites azaltma [*] Space: El freni [*] Fare: direksiyon hareketi [*] Fare (Sağ klik basılı şekilde): Görüş açısını değiştirme [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 retarder yokhmu arkadas. mouse browsera koyyosun sahane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bi güzel otobüs modu bulamıyorum. abi bu scs niye kendisi eklemiyor şu otobüs olayını? hayvan gibi talep var. Bi sürü mod yapmaya çalışıyolar. Yap işte official... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Volvo direkt ezmiş sanki diğer markaları. Satın almadan önce bütün markalar ile bir görev yaptım. Biraz MAN fena değil. Onun da kozmetiği çok iyi oradan kurtardı. Ama kullanış olarak Volvo dağıtıyor diğer markaları. Ayrıca şu iki mod ile süper oluyor oyun. Europe & Africa Map 5.4 by Mario The map includes two continents : Europe and Africa . Countries in Europe : Norway, Sweden, Finland , England , France , Germany , Denmark, Poland, Czech Republic , Slovenia, Portugal, Spain , Greece , Italy. Countries in Africa : Morocco, Algeria, Tunisia , Libya , Egypt ( there's even a pyramid ). http://www.modhub.us/euro-truck-simulator-2-mods/map-5-4-by-mario/ MultiMod 5.5 Paketi http://www.mediafire.com/download/4ynwxwljngpriiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Volvo akıyor resmen, birde arkaya 9 tonluk bir yük aldıkdan sonra, makas ata ata gidilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 senko said: yok ben oyuna bulasmam zaten. ama fsx gerekli addon lar ile birlikte yollar birebir oluyordu mesela. Evet yıllar sonra gelen alıntı. fsx 'de gamtetime'ı direk hızlandırma var yani tamam birebir yollar aynı ama oyunu hızlandırıp 10 saatlik uçuşu 1 saate indirebiliyorsun. Bu neticesinde bir oyun ve ne kategori olursa olsun oyun eğlenmek için oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 resmen sardım opyuna 4 dleivery yaptım yarın ıs olmada devam ederım. mouse steering yüğzünden sardı oyun. türk tiği sectim avatarada direksiyon sallıyorum gurbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hayırlı yolculuklar kardeşim, diğer elini de yavaşça klavyeye doğru götür şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 kamyon şöförü olduğunuz bir oyunu oynuyorsunuz ve utanmadan konu falan açıp komünite kuruyorsunuz ya, hayatta tek bir insanı aşağılamayı hak etmiyorsunuz ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 enson c64te araba oyunu oynadım abı bern sen ne dıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Lectre said: kamyon şöförü olduğunuz bir oyunu oynuyorsunuz ve utanmadan konu falan açıp komünite kuruyorsunuz ya, hayatta tek bir insanı aşağılamayı hak etmiyorsunuz ahah. Bu bir kamyon şöförü simülasyonu değil, kamyon sürme simülasyonu arada fark var :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Belki sürenler gayet elit ve soylu kişilerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 En büyük aşklar kavga ile başlar. Bir dene. Adama logitech direksiyon aldırır bu oyun... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar