Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:

Size kanıp volvo aldım, Scania ya geçince anladım ki hayat Scaniada.

Scania muthis fakat interior ozelliklede devir ve hız gostergeleri cok kotu bence, fazla retro mesela hız sabitleyici aktif ettigimde dijital olarak göremiyorum kaca sabitledim nedir vs

Sonuc olarak reno best bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Pascha said:

Flameoffear said:

Scania muthis fakat interior ozelliklede devir ve hız gostergeleri cok kotu bence, fazla retro mesela hız sabitleyici aktif ettigimde dijital olarak göremiyorum kaca sabitledim nedir vs

Yol tutuş ve frenleme cogiyi direk. Volvoda hızlı giderken kaza yaptığım virajlarda yağ gibi kayıyor alet.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?35,6545173,7965839#msg-7965839
Pascha said:

Flameoffear said:

Yol tutuş ve frenleme cogiyi direk. Volvoda hızlı giderken kaza yaptığım virajlarda yağ gibi kayıyor alet.

abi surus ve kasa best ona diyecegim bisi yok sadece interior sevmedim en full kasada deri kaplama vs yapmıslar ama gostergeler tırt
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Olmaz dolar 2.50 olmuşken 250 ye veririm. Sıfırın fiyatı giderek uçuyor ucuzlayacağına.

Bimeksten 1 sene önce 320 ye aldım şimdi,

http://www.bimeks.com.tr/urun/112812/logitech-driving-force-gt-direksiyon-.aspx

aman dura dura bozulmuştur zaten
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

http://ets2mp.com/ abi site buradan indiriceksin dosyayı.
ben de oynuyosun da server kısmını görmedin sandım.

ki zaten europe#1 otomatik seçili oluyor aslında. vaperon niye ayrıca seç demiş anlamadım. neyse.

Ben mp modunu çoktan yükledi ama çok az oyunculu us ya da eu2 sunucusuna girdi sandım.
Sosyal ağlarda paylaş

Euro Truck Simulator 2 en iyi garaj yeri seçimi. Araştırdım geldim paylaşayım.

Sadece BEŞ şehirde 5 şirket var. Bunlar Milano, Berlin, Gdansk, Salzburg ve Paris. Hepsi de garaj işletmek için çok uygun, epey seçenek var. Aralarında BERLİN özellikle acemi şöför yetiştirmek için ideal olanı. Paris tam bir hayal kırıklığı, hep medicore yükler çıkıyor seçenek çok olmasına rağmen.

Bu listede olmamasına rağmen Warşova Uzun yol çok değerli yük olasılığı yüksek bir kent. Paris'den başarılı.Bol seçenek çok yük türü değerli acil adr zenginliği açısından da BREMEN çok iyi. Ver deneyimli şöförlerini para bassınlar.

iyi forumlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...