Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Yeni başlayacaklara tır önerisi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mercedes alma Volvo güçlü, reno içi çok güzel gücüde idare eder. Diğerlerini bilmiorm henüz. En ucuzuna gitmek lazım iveco falan ama Mercedes alma yani gitmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mercedes kalite değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 diil içi zaten kötü bide inanılmaz güçsüz. 90+ görmeye kasıo resmen 20 ton üzeri hatta 16 tonda bile öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 volvo sleeper. azcık pahalı ama sahane alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Lord_Argos said: Yeni başlayacaklara tır önerisi varmı? hepsini kullandım. Volvo sleeper veya globethrotter. Güçlü, yol tutuşu iyi, upgradeleri çok iyi. Bir de ben notebookda oynuyorum, yol bilgisayarının okunaklı olması çok önemli. Iveco kullanamıyorum mesela ben bu yüzden. Kendin sürmeyeceksen şöföre vereceksen: Iveco Stralis: £71,232 DAF XF: £73,128 MAN TGX: £74,320 Majestic Across: £75,544 Volvo FH16 Classic: £75,544 Volvo FH: £76,072 Renault Premium: £77,264 Scania R: £82,808 Scania Streamline: £82,808 Renault Magnum: £89,312 avroya çevir istersen. Sıralama böyle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Ohhyş aradığım kaynakça. Thanks, bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 sostizm said: Kendin sürmeyeceksen şöföre vereceksen: Kendin kullanmayacağın aracı şöföre vermeyeceksin. Tüm filom siyah volvo fh16 full/full. Para basıyor hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 bu oyunda gerçekten simulasyon olan bir şey var mı ya, yol tutuşu falan konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 bu fiyatlardan biraz daha yüksek sanki ya benim oyunda tırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 7thBreath said: bu oyunda gerçekten simulasyon olan bir şey var mı ya, yol tutuşu falan konuşuluyor. fark ediyor cidden şuana kadar bütün tırları kullandım volvo ve man tek geçerim ( en üst seviyelerini ) ıveco çok tırt daf da dayanıklı cidden en az bozulan araç volvo ile 1500 yol gidiyorum hıç kaza yapmadan şanzıman tekerler falan işte %2 bozuluyor durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 renonun içi çok guzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 baban renonun sahibimi abi nedir bu reno reno. tamam güzel ici ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Renonun içi güzel değil be, sadece daha ferah yol daha iyi görünüyor. Volvo fh 750 ye egçin kabin içi nasıl görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 :/ ferah evet. Dur daha iveco man scania falan binmedim bineyim onlarıda övcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Bereket honda yok oyunda. Olsa honda diye diye helak olacak gariban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 şu actrosun yeni modelini koysalar daha iyi olurmuş. http://image.dieselpowermag.com/f/tech/1206dp_world_record_fuel_economy_challenge/37316983/1206dp_04%2Bfuel_economy_challenge%2Bgroup_of_mercedes_semi_trucks.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 merso lar dandik kasa yeni olsa ne yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Volvo Globetrotter abi http://www.youtube.com/watch?v=1JHMFbNoq-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 volvo 1 numara zaten ama şahsen sıkıldım biraz. değişiklik olsun arada. şu an ivecoyla takılıyorum da actrosun o modeli hoşuma gitti. dış görünüş önemli sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Iveco Stralis benim ikinci favorim. Şu yol bilgisayarı biraz daha sade ve okunaklı olaydı. Bak izle bunu http://www.youtube.com/watch?v=Yt38tKl3m4k İtalyanların otomotiv karakteri yansımış bunlara da. Ben bunu hep Italian VEhicles COmpany sanırdım değilmiş. Industrial Vehicles Corporation kısaltmasıymış. İzmir fuarında falan hep italyan bayraklarıyla falan tanıttıkları için mi öyle sanıyordum birinden mi yalan yanlış öğrenmiştim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bütün tırlardan birer tane alıyorum ben 900km sürdükten sorna yenisini alıyorum elemanlarına hibe ediyorum. Maksat achievement gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 beyler uplaya uplaya beni de yeniden baslatacaksiniz. cloud save var miydi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 son versiyon + AI Traffic Pack by Jazzycat v2.2 + ETS2EssentialsV4.2.zip degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Lord_Argos said: Yeni başlayacaklara tır önerisi varmı? scania varken başkasına bakma. volvo kadar güçlü, ama hızlanması vs. biraz yavaş ona göre. yol tutuş vs. mis gibi. bi de bizim memlekette herkes bunu kullanıyor, tırcıların tercihi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar