Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Arkadaşlar bildiğiniz gibi marketler "indirim" adı altında kampanya yapıyorlar ama bir ürünün fiyatını indirirken diğerlerini artırıyorlar ve bundan kâr sağlıyorlar. Siz indirimdeki ürünü almaya gidiyorsunuz, onu alıyorsunuz fakat bir bakmışsınız diğer fiyatı artan ürünleri de alıvermişsiniz. Bende nette dolaşırken iyi bir site buldum. Hangi ürün nerede ucuz gör ona göre mukayese yap al :)
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 güzel siteymiş de robot gibi yazınca hiç hoş olmadı ayrıca internet bölümüne taşınması gerekiyor sanırsam.
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Akito said: güzel siteymiş de robot gibi yazınca hiç hoş olmadı ayrıca internet bölümüne taşınması gerekiyor sanırsam. İnternet bölümüne baktım da göremedim genele yazayım demiştim. Özür dilerim bi dahakine orada açarım konuyu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yanlış yere açılmış olabilir, viral olabilir, ama siteye (tu) Güzelmiş.
Akito Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bim teyzelerine büyük kolaylık asdfasdf. zoom yaptıktan sonra sağa sola hareket ettirince masmavi oluyor arada bir, o olay kötüymüş imgura upload etse adam daha iyi bi iş yapacak. fikir iyi ama olmamış.
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Akito said: bim teyzelerine büyük kolaylık asdfasdf. zoom yaptıktan sonra sağa sola hareket ettirince masmavi oluyor arada bir, o olay kötüymüş imgura upload etse adam daha iyi bi iş yapacak. fikir iyi ama olmamış. Bende olmuyor. imgura upload derken neyi kastettin hiç anlamadım :) ama fikir bence de iyi yani. Bim teyzelerine büyük kolaylık :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Opera kullanılmaz hale gelmeye başladı zaten. Ahh, aAHHHH! Bende olmuyor mesela öyle.
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: biz a101ciyiz. A101 :) BİM ikisi de aynı değil mi zaten :)) Girişleri de çıkışları da bir :))
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aga bu siteden kac para kazaniyorsun. anlat valla biz bizeyiz.
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: aga bu siteden kac para kazaniyorsun. anlat valla biz bizeyiz. ben mi ? :)) ben daha öğrenciyim aga yaa odtü deyim :) tatile girdik nette dolaşırken buldum siteyi. İsterseniz forum moderatörü silsin :) ben forumdakilerin parası boşa gitmesin diye açtım konuyu :)
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Forumun 1 yıllık ismail istihkakı kullanılmış
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kardeş iyi güzel düşünmüşsün de burda ne yaparsan yap iş içine konulu viral girerse komik olur sallanmaz sdf
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Masakari said: Forumun 1 yıllık ismail istihkakı kullanılmış kardeş gördüğün gibi forumda yeniyim. reklam yapacak olsam daha çok kullanılan forum sitelerine acardim konuyu donanım haberde falan baya konum vardı ama ordaki kullanıcıları sevmediğim için forum değiştirdim
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bize mi geldin yani. at yalani seveyim inanani.
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Seele said: bize mi geldin yani. at yalani seveyim inanani. on yargılarını yikmadigin sürece sana ne desem boş kardeş bana inanmayacaksin nasil olsa
Seele Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 odtü hangi bölüm kacinci sene arkadasim var gelip seni bulacak. viral olma ihtimalini ortadan kaldirmamiz lazim. ancak böyle yeni bir sayfa acabiliriz.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adam genele açayım deyip gezdim tozduma açmış ya viral oalrak değil de "arkadaşlar böyle bir site yaptık, ticari kaygımız var işine yarayacak olanlara duyurulur" diye gelseler yemin ediyorum bağrıma basacağım ya
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Jaky71 said: Masakari said: Forumun 1 yıllık ismail istihkakı kullanılmış kardeş gördüğün gibi forumda yeniyim. reklam yapacak olsam daha çok kullanılan forum sitelerine acardim konuyu donanım haberde falan baya konum vardı ama ordaki kullanıcıları sevmediğim için forum değiştirdim adam dh la dövdü bizi, viral da olsa uzayak
Jaky71 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 BabacumMostors said: adam genele açayım deyip gezdim tozduma açmış ya viral oalrak değil de "arkadaşlar böyle bir site yaptık, ticari kaygımız var işine yarayacak olanlara duyurulur" diye gelseler yemin ediyorum bağrıma basacağım ya Helal size bi konu bu kadar çarpıtılır :) 10bin+ mesaj yazan arkadaşlar siz her konuya böyle mesaj yazıyorsanız işimiz var :) Tekrar söylüyorum önyargılarınızı yıkmadığınız sürece bu iş olmaz. reklam yapcak olsam gider donanım habere yazarım neden gelip de buraya yazayım ki. 50 kişi bakacak diye bu önyargılı arkadaşların kahrını çekeyim. Ben başta da söylediğim gibi sadece kazık yemeyin diye açtım. Nette dolaşırken site bulduk adamlara haber verelimde kazık yemesinler dedik ne viral olmadığımız ne de bu işten para kazanmadığız kaldı. Ama size kızmıyorum bizim milletimiz böyle yapcak bişi yok :)
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kardeş kusura bakma günde zilyon tane FA KEEE hesap, reklam kokan hesaplar, troll hesaplarıyla uğraştığımızdan kafamız bi trilyon olmuş. site güzelmiş tamam daha da bişi deme forumun geri kalanını takip etmeye devam, ha balonun patlayana kadar yazmak biraz sıkıntılı ama boşver. bunu da yazdım ya neyse.
Öne çıkan mesajlar