Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yorumsuz sekilde konuyu sizlere birakiyorum buyrun; Din Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 inşallah yakında bizim de üstüne film, oyun falan çevrilebilen bir vatikanımız olur vampir dı maskelibalo - istanbul engizisyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 br yorumcu şunu yazmış bende direk buraya koyuyorum: "Bu kadar bütçesi var ama yine de Cuma hutbelerinde yardım talep edilir ve Cuma çıkışlarında nakdi yardım toplanır ! Bu nasıl iştir?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ne yapıyor ki bunlar bu parayla sütlaçtan allah mı yapıcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 her mahaleye 3 camii, her camiiye 1 imam 2-3 müezin, bunların maaşı lojmanı, bunların müftüsü, müftünün müftüsü, onun müftüsü, hac masrafları nerden karşılanıyor bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 iyi olur gezici uçan steampunk camiler çok masraflı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bana hala halifeliği başlatmamış olmalarına şaşırıyorum tam onun kafasındalar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 niye gizli neo-haliflerimiz var zaten birkaçtane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Parayla namaz kıldırılmaz, günah. Para karşılığı namaz kıldıranın arkasında saf tutanın da namazı kabul olmaz. İşte bu yüzden camiye gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Halefilik gelse ekonomik olarak Türkiye'ye çok yarar. Bu arada Kuran'da imam diye birşey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 haberde yazan tüm bakanlıkların nerde olduğunu biliyorum nan tam bir angaralı olmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 CAmiye yardım camiye yardım neden bitmez. Normal zamanlarda camiler ne kadar yüzde kaç dolmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 gerçi düşündüm şimdi halife geri gelse, es kaza akıllı mantıklı bir adam olsa gelen halife, savaşmayın olup manyak mısınız niye bu kadar rage ediyosunuz dese islam dünyasındaki yerel dini otoriyelerin %95inin falan söylediğine ters düşer, onların otoritesini zayıflatır. belki o yüzden yerel otorite yöntemi daha çok hoşlarına gidiyordur herkes istediği gibi saçmalayabiliyor çünkü haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ardeth said: gerçi düşündüm şimdi halife geri gelse, es kaza akıllı mantıklı bir adam olsa gelen halife, savaşmayın olup manyak mısınız niye bu kadar rage ediyosunuz dese islam dünyasındaki yerel dini otoriyelerin %95inin falan söylediğine ters düşer, onların otoritesini zayıflatır. belki o yüzden yerel otorite yöntemi daha çok hoşlarına gidiyordur herkes istediği gibi saçmalayabiliyor çünkü haha Ucuk kacik hayaller. Diyanet isleri baskani da kardinal kirmizisi giyinsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dini inananlar finanse etse, ben niye para veriyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bu para nereye gidiyor çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 halifelik makamı tek başına bir şey ifade etmez, zaten halifesi olan devletler güçlü olduklarında, halife sözünü geçirmiş, ama bizim romatiklere göre, halife olsa yemenden malezyaya bütün müminler hemen arkasında saf tutacak,... birde sözde %90 müslüman olan bir ülkende trilyonluk fonları olan diyanet neden insan gibi kurban alanları yapmaz ben onu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Feamer said: halifelik makamı tek başına bir şey ifade etmez, zaten halifesi olan devletler güçlü olduklarında, halife sözünü geçirmiş, ama bizim romatiklere göre, halife olsa yemenden malezyaya bütün müminler hemen arkasında saf tutacak,... birde sözde %90 müslüman olan bir ülkende trilyonluk fonları olan diyanet neden insan gibi kurban alanları yapmaz ben onu anlamıyorum Haci Turklerden cok sey bekliyorsun, o yuzden sasiriyorsun. Hammaddesi odun olan insanlar bu toplumun cogunlugunu olusturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 alakası yok, dünyanın hiç bir yerinde de benzer bir uygulama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8ptg7zn7R-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 disisleri, icisleri ve saglik bakanliginin butcesini gecmesine sasirmadim, ucude allaha havale yuruyor direk fadsafdsfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 savunmayida gecmeli hatta, nusayri esed guclerinin onune salariz piraystlari http://th16.photobucket.com/albums/b37/full_metal_fabulous/th_wololololol.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dib'na golf arabası verceklerse olabilir aslında, hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 “Üzülerek belirteyim, bu sene de geçmiş yıllarda olduğu gibi Suudi Arabistan’dan bir gün önce bayram yapacağız. Biz Arafat’ta iken Türkiye’dekiler bayram yapmış olacak. Bütün İslam dünyası için çok üzücü bir durum. Diyanet olarak bu ihtilafın giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 en gerekli yerlere harciyoruz iste paralari. askeriye ve din. secimler bitsin sahip belli olsun, komut gelir savasa gireriz. sonra da bol bol dua, sehit mehit. cok is dusecek imamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar