fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mutluyum gidesim yok, karım duysa keser gibi gitmemeni gerektiren ve kendin de çok iyi bildiğin sebepleri sıraladıktan sonra gelip burda, ne yapayım diye niye soruyosun? hayır belli ki canın çekmiş, yolunu yapıyosun bana bişey söyleyin de içim azıcık rahat gideyim olmuş. kesin gideceksin kıza, kesin seks olacak, biz ne dersek diyelim vicdan azabı da çekeceksin. git kardeş, gönlünce seks yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Dostum kızın telefon numarasını ben alabilir miyim? mesene de olur, varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi kız gelince 33 yaşındaki adam bile 18e dönüyor yahu. sonra "türk kızları çok rererö!!" ulan veriler net. o kadar kolay bi karar ki bu. anında tepki verilebilecek kadar basit olaylardan. her neyse, kıza gidersen memelerinin fotolarını çekip bana yolla. memeseverbasri (ETetedeğecekaga) titmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yengeye! söyle işte böyleyken böyle, bilginize arz ederim de, artık ne yapmak istiyorsan... işsizlik ne güzel la, nelerle uğraşıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Evliligimde şeytan kulagına kurşun hem ruhen hem fiziken bir uyum var.Severek evlendik ve çok şanslı olduguma inanıyorum. (Allah bozmasın diyelim) (6 aylık evliyim ama eşimle 3 yıldır beraberiz ). Gitmeye niyetim yokta. Benim endişem eşime bu olaydan bahsedersem niye bu kızdan benim haberim yoka dönmesi olayın. Hani bizim gizlimiz saklımız yok. Benim daha önce bursada ayn ıanda 3 kızla birlikte oldugumu bile biliyor. Bir tek bundan haberi yoktu.Ama şimdi haberi olsa kesin olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aynı anda 3 kız oyeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bursada çok basit. Birini İnegölden, birini gemlikten, birinide merkezden ayarladım. Bir araya gelme ihtimalleri sıfır :) Pazarı - inegöllüye Cumartesiyi- gemlikliye Haftaiçine de - merkezdeki kızla geçiriyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 shiiiiiiit nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bende bursa cocuguyum 3 tane kızı yanyana görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 görmüşsündür de kız değildirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 biz de tavsiye veriyoruz. 2 post arasında gidip kızı halledip gelmiş olabilir bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 O zamanlar iş içabı bursa içinde devamlı geziyordum araba ile. evlenebilecegimi kafama uygun birini bulabilecegimi düşünmedigim için çok abuk sabuk bir hayatım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Livered said: Evliligimde şeytan kulagına kurşun hem ruhen hem fiziken bir uyum var.Severek evlendik ve çok şanslı olduguma inanıyorum. (Allah bozmasın diyelim) (6 aylık evliyim ama eşimle 3 yıldır beraberiz ). Gitmeye niyetim yokta. Benim endişem eşime bu olaydan bahsedersem niye bu kızdan benim haberim yoka dönmesi olayın. Hani bizim gizlimiz saklımız yok. Benim daha önce bursada ayn ıanda 3 kızla birlikte oldugumu bile biliyor. Bir tek bundan haberi yoktu.Ama şimdi haberi olsa kesin olaylar olaylar. işte kızların yaptığı gibi birazını kırparak, bazı yerleri değiştirerek anlat, öğrenirse de çamura yatarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 padawanın olmak istiyorum http://i.imgur.com/9ZHO9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 İyice kadınlar kulübüne döndük. "Sevgilimin memeleri çok küçük n'apmam lazım" diye ilk başlık açana özel title verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 aynı kahveyi karına içirseler ne hissederdin ona göre karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ne diyeceğini yazıyorum kelimesi kelimesine "off gene mi bu kız... ya ben x'te otururken üst komşunun bi kızı vardı, ağır şizofrendi beni de takmıştı kafaya. sürekli kuruyodu kafasında işte evliymişiz çocuklarımız varmış, sürekli yatıyomuşuz. baya kırmış kafayı yani. beni her gördüğünde garip garip pozlara giriyodu da annesi gelip zar zor çekip götürüyodu. şimdi de bi yerden bulmuş numaramı mesaj atmış, ama böyle normal durduğuna bakma "iyileştim ben" ayağına yatıyor da daha önce de gördük aynısını, şimdi ben bununla buluşmaya gitsem aynen resetleyecek kafayı yıllar öncesine dönecek. yazık cevap vermeyeyim en iyisi, iyice çıldırmasın. (burda eşin kızın adını soruyor) valla mesajda reyhan yazmış ama bazen ayşe oluyor bazen lara. düşün artık ne kadar uçmuş" daha sonra onun ilgilendiği bir alanla ilgili enfes bir soru yönelterek konuyu değiştirebilirsin. eşin de daha sonra sana inanmayarak kızı arar ve kızla buluşur, konuşurlar ve kızla yaşadıklarınızı öğrenir, eve geldiğinde tartışırsınız pılını pırtını toplayıp annesinin evine gider, sen de koca evde tek başına kalırsın. eşin bikaç gün dönmeyi reddedince hesap sormak için bütün bu olayları fişekleyen mesajı atan kızı ararsın, ilk önce konuşma çok sert başlar çünkü sinirlisindir, fakat kızın yatıştırıcı ses tonu ve özür dileyen kelimeleri bir süre sonra seni yumuşatır ve kızla buluşmaya ikna olursun. önce kahve sonra orgazm sigarası. daha sonra kendinden utandığın için kızı aramazsın, eşinle de doğru dürüst konuşamazsın çünkü vicdan azabından geberiyorsundur. bir süre sonra basit bir şekilde boşanırsınız ve eski anlamsız hayatına geri dönersin ve otuz yıl sonra tek başına ölürsün bence sen burdan tavsiye alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Bursada olay biraz karşılıklı menfaat meselesi gibi gidiyor. kız - erkek ilişkilerinde. ( ileriye yönelik olarak düşünmüyorsan). Sen kızı ne kadar hoş tutarsan, istediklerini alırsan,gezdirir eglendirirsen Kızın etinden sütünden faydalanıyorsun. Bu tip kız dolu bursada. (Flassh ın mesajına cevap) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Flameoffear said: İyice kadınlar kulübüne döndük. "Sevgilimin memeleri çok küçük n'apmam lazım" diye ilk başlık açana özel title verelim. demeye gelmiştim. Evliligimde şeytan kulagına kurşun hem ruhen hem fiziken bir uyum var.Severek evlendik ve çok şanslı olduguma inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kim mod yaptı lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Livered said: Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış. Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar. Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz.turkceyi ogren gerisi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Gene mesaj geldi :) Cevap yazmadın. Halen kızgınmısın diye. Barışıp helalleşmek istiyorum diye. Bende mesaj attım : O zaman ki yaptıgın şey kızgınlık ötesiydi üzerine yürüdügümle kaldıgına dua et o zaman. Yaşadık bitti bir şeyler. Helallik istiyorsan Hakkımı helal ettim Bir daha mesaj atmazsan sevinirim Hayatta başarılar yazdım. Umarım rahat bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 "ödesiye nevret ediyorum zenden" deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bursa şivesi mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 seks fırsatını tepmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar