Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski kız arkadaşdan gelen mesaj

Livered

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık.

Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış.

Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar.

Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

eşinin cıngar çıkaracağından eminsen unut gitsin baştan. konuyu eşine açarsan anlayışlı davransa bile sonuçta kadın kadındır, içini illa kemirecektir. buluşmaya karar verirsen bence eşine söyleme hiç, oturun kahvenizi için, dertleşin. sonra da sessiz sakin ayrılın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım

vs
said:
Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.

+
said:
Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık.

kız sekse çağırmış bariz. bunun da içi gitmiş. çok da mutlu bi evlilik geçmiyor olabilir ilk kısımdaki ifadeye göre.

keza bize verilmesi gereken tek bilgi evli olduğu idi. mutlu olduğunu illa ki belirtme ihtiyacı hissetmiş.

bu eleman kızla görüşmeye gider babalar. sonra hanım öğrenir. olaylar olaylar olaylar
Sosyal ağlarda paylaş

böyle şeyleri yazıyorsunuz, sonra "tanımadığın adama niye enseye şaplak g.t parmak" yapıyorlar diyorusunuz, yok kız arkadaşıma küfür eti falan.

ha bu konuya gelirsek, eşine söyle böyle böyle de madem bu kadar çekiniyorsun, ayrıntıları da kısarak veya değiştirerek anlat, gerçeği öğrense bile bana inanmıyormusun diye trip atarsın...

hep kızlar yapacak değili ya bizde yapalım az biraz
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

said:
Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım

vs
said:
Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.

+
said:
Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık.

kız sekse çağırmış bariz. bunun da içi gitmiş. çok da mutlu bi evlilik geçmiyor olabilir ilk kısımdaki ifadeye göre.

keza bize verilmesi gereken tek bilgi evli olduğu idi. mutlu olduğunu illa ki belirtme ihtiyacı hissetmiş.

bu eleman kızla görüşmeye gider babalar. sonra hanım öğrenir. olaylar olaylar olaylar

kimyasal uyumun olmadığı evlilikler, böyle oluyor malesef, erkek dışarı bakıyor, kadında gereksiz kıskançlık yapıyor...

diyoruz diyoruzda biz nasıl yapacaz (genel) onu bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar da heyecanlı gençler.

olm eski kız arkadaşını tanıştır sonra yıllarca kaprisini çek, tribini ye, kıyaslamasını gör etc.

şimdi eski kız arkadaşı, koca memeli, ince belli bir kullan at selpak ise, ancak karısı donanımlı, fakat o kadar da güzel olmayan bi kadın ise ne olacak huh?

öledir demiyorum sevgili Livered. ama ya öyle bi durum olsa diyorum.

hoş olmaz yani. gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben olsam şöyle yapardım.

Yani şuan 1 seneye yakın bir ilişkim var ve öyle yapıyorum,

Cevap atardım istemediğimi belirten, sonra gelen mesajı da attığım cevabı da kız arkadaşıma gösterirdim.

Kaybetmeye değer bir ilişkin varsa değmez.

Mesajı silip saklasan bile bir şekilde ayağına dolanır, ummadığın şekilde ilişkine zarar verir.

En iyisi dürüstlük.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bunlar da heyecanlı gençler.

olm eski kız arkadaşını tanıştır sonra yıllarca kaprisini çek, tribini ye, kıyaslamasını gör etc.

şimdi eski kız arkadaşı, koca memeli, ince belli bir kullan at selpak ise, ancak karısı donanımlı, fakat o kadar da güzel olmayan bi kadın ise ne olacak huh?

öledir demiyorum sevgili Livered. ama ya öyle bi durum olsa diyorum.

hoş olmaz yani. gerek yok.

eşinin ibret almasını istiyor belki :)
Sosyal ağlarda paylaş

mutluluk konusuna gelirsek gerçekten mutluyum. Mutsuz olsam zaten sormam direk giderim.

Ben zaten görüşmeme taraftarıyım. Yoksa mesajı silmem. Şimdi bunu birilerine de tanışayım bir fikir alayım dedim. Önemli olan nokta bu kız tekrar ararsa veya mesaj atarsa eşimde bunu görürse meselesi.

Eşim eski kız arkadaşlarımı geçmişteki yedigim haltları filan biliyor. Bu hariç hepsinin anlattım. Bu kız benim eski çalıştıgım işyerinde beraber çalıştıgım bir kızdı. Eşimle sözlendigimizde ve nişanlandıgımızda bu kız da halen çalşıyordu aynı yerde ama birbirimizden uzak duruyorduk. (İş çıkarlarından kaynaklı olarak kavga etmiş ben üzerine yürümüştüm :)

Yani böyle bir yanı da var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...