Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım. (33 yaşındayım) Eşimden önceki çıktıgım kız bir yerlerden telefonumu bularakdan bana mesaj attı. Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. Mesajta Evli oldugumu bildigini. Sadece görüşüp konuşmak istedigini.Dertleşmek istedigini. En azından eski günler hatırına bir kahve ısmarlamak istedigini yazmış. Şimdi ben cevap yazmadım. Mesajıda sildim ama bu kız tekrar mesaj atar veya ararsa eşimde görürse sebepsiz yere çınkar çıkar. Ne yapayım nedir fikirleriniz. Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi.Yoksa aradıgında veya mesaj attıgında ilgilenmedigimi mi belirteyim. Nedir fikirleriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adam bu konuyu buraya açıyorsa kafada gitmiş zaten sdfsdf. olm hesap edince gereksiz çıkıyor bu risk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o iş kahve ile kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 kıza uygun bir dille evli oldugunu,böyle bir şeyin hoş olmayacagını ve bir daha aramaması gerektigini söyle eşine de durumu uygun bir dille anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu arada nickle ilgili kötü espri de yapalm: "KAHVE İÇMEYE DİYE GİTTİ, KARACİĞER GİTTİ!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 eşinin cıngar çıkaracağından eminsen unut gitsin baştan. konuyu eşine açarsan anlayışlı davransa bile sonuçta kadın kadındır, içini illa kemirecektir. buluşmaya karar verirsen bence eşine söyleme hiç, oturun kahvenizi için, dertleşin. sonra da sessiz sakin ayrılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 eve çağır kahveyi eşin yapsın yanlış anlaşılma korkun falan kalmaz işte en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 said: Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım vs said: Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi. + said: Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. kız sekse çağırmış bariz. bunun da içi gitmiş. çok da mutlu bi evlilik geçmiyor olabilir ilk kısımdaki ifadeye göre. keza bize verilmesi gereken tek bilgi evli olduğu idi. mutlu olduğunu illa ki belirtme ihtiyacı hissetmiş. bu eleman kızla görüşmeye gider babalar. sonra hanım öğrenir. olaylar olaylar olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 böyle şeyleri yazıyorsunuz, sonra "tanımadığın adama niye enseye şaplak g.t parmak" yapıyorlar diyorusunuz, yok kız arkadaşıma küfür eti falan. ha bu konuya gelirsek, eşine söyle böyle böyle de madem bu kadar çekiniyorsun, ayrıntıları da kısarak veya değiştirerek anlat, gerçeği öğrense bile bana inanmıyormusun diye trip atarsın... hep kızlar yapacak değili ya bizde yapalım az biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 hadi hadi belli ki sende istemişsin vicut kimyasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kaede said: eve çağır kahveyi eşin yapsın yanlış anlaşılma korkun falan kalmaz işte en temizi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: said: Arkadaşlar ben evli mutlu bir insanım vs said: Eski günlerin hatırına bir kahve içmeye gideyim mi. + said: Biz bu kız ile duygusal yönü az ama vücut kimyası olarak oldukça fazla olan bir ilişki yaşadık. kız sekse çağırmış bariz. bunun da içi gitmiş. çok da mutlu bi evlilik geçmiyor olabilir ilk kısımdaki ifadeye göre. keza bize verilmesi gereken tek bilgi evli olduğu idi. mutlu olduğunu illa ki belirtme ihtiyacı hissetmiş. bu eleman kızla görüşmeye gider babalar. sonra hanım öğrenir. olaylar olaylar olaylar kimyasal uyumun olmadığı evlilikler, böyle oluyor malesef, erkek dışarı bakıyor, kadında gereksiz kıskançlık yapıyor... diyoruz diyoruzda biz nasıl yapacaz (genel) onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kaede said: eve çağır kahveyi eşin yapsın yanlış anlaşılma korkun falan kalmaz işte en temizi DRAMA DEFUSED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kaede said: eve çağır kahveyi eşin yapsın yanlış anlaşılma korkun falan kalmaz işte en temizi hop grup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bunlar da heyecanlı gençler. olm eski kız arkadaşını tanıştır sonra yıllarca kaprisini çek, tribini ye, kıyaslamasını gör etc. şimdi eski kız arkadaşı, koca memeli, ince belli bir kullan at selpak ise, ancak karısı donanımlı, fakat o kadar da güzel olmayan bi kadın ise ne olacak huh? öledir demiyorum sevgili Livered. ama ya öyle bi durum olsa diyorum. hoş olmaz yani. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 of buram buram seks koktu sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ben olsam şöyle yapardım. Yani şuan 1 seneye yakın bir ilişkim var ve öyle yapıyorum, Cevap atardım istemediğimi belirten, sonra gelen mesajı da attığım cevabı da kız arkadaşıma gösterirdim. Kaybetmeye değer bir ilişkin varsa değmez. Mesajı silip saklasan bile bir şekilde ayağına dolanır, ummadığın şekilde ilişkine zarar verir. En iyisi dürüstlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Sakın gitme, eşin biraz normal bi kadınsa direk annesinin evine falan kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu durumda evet sipeys haklı. uzun süreye döndüyse ilişki dürüstlük iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yuh daha konmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 dasaaa said: bunlar da heyecanlı gençler. olm eski kız arkadaşını tanıştır sonra yıllarca kaprisini çek, tribini ye, kıyaslamasını gör etc. şimdi eski kız arkadaşı, koca memeli, ince belli bir kullan at selpak ise, ancak karısı donanımlı, fakat o kadar da güzel olmayan bi kadın ise ne olacak huh? öledir demiyorum sevgili Livered. ama ya öyle bi durum olsa diyorum. hoş olmaz yani. gerek yok. eşinin ibret almasını istiyor belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 mutluluk konusuna gelirsek gerçekten mutluyum. Mutsuz olsam zaten sormam direk giderim. Ben zaten görüşmeme taraftarıyım. Yoksa mesajı silmem. Şimdi bunu birilerine de tanışayım bir fikir alayım dedim. Önemli olan nokta bu kız tekrar ararsa veya mesaj atarsa eşimde bunu görürse meselesi. Eşim eski kız arkadaşlarımı geçmişteki yedigim haltları filan biliyor. Bu hariç hepsinin anlattım. Bu kız benim eski çalıştıgım işyerinde beraber çalıştıgım bir kızdı. Eşimle sözlendigimizde ve nişanlandıgımızda bu kız da halen çalşıyordu aynı yerde ama birbirimizden uzak duruyorduk. (İş çıkarlarından kaynaklı olarak kavga etmiş ben üzerine yürümüştüm :) Yani böyle bir yanı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi eşi öle bi ibret aldırtır ki, bi daha unutamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tanışma abi, danış sen. daha kolay bak. ha bi de mutsuz olsan da gitme, git boşan önce. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 adama sormazlarmı neden anlatmadın diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar