escape Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bugün o büyük acının yıl dönümü. http://www.sondakikahaberleri.info.tr/images/haberresim/26684-depremin-simgesi-yunus-u-kaybettik.jpg bilmiyorum şu fotoğraf beni her defasında mahvediyor gözlerim doluyo birsürü bi garip oluyorum. geçen seneye kadar gözümden en son yaş aktığı zamanı unutmuştum, taa ki bu fotoğraf, bu kardeşimizin hayat mücadelesini kaybedişi ve o enkaz altında "geç oldu babam çok kızar" lafını duyana kadar.. şu çocuğun yüreği kadar cesur, temiz ve kardeşce yaşayamadık. bu bile bize insanlık dersi olmadı. ölenlere allahtan rahmet diliyorum.. neyse, unutmadım ben, unutturmak da istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ben unutmusum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 zaman nasıl geçiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 bu çocuğun resmini altın çerçeveyle birine hediye etmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1094216&Yazar=YILDIRIM-TURKER&CategoryID=98 çok sağlam döşedim facebooktan bu konuyla ilgili.. buraya yazamam bir cümlesini bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 tek söyleyeceğim, allahsız ve kitapsızlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 iyi ki hatırlattın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ORda hayatını kaybeden herkese huzur içinde yatsın. Bu hayatların kaybından sorumlu olan herkes cehennemde yansın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 toplumsal hafıza 0 oldugu ıcın tr de her olay unutulabılınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 ölenlere tekrardan Allah rahmet eylesin, kalanların da inşallah kederleri hafiflemiştir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 escape said: http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1094216&Yazar=YILDIRIM-TURKER&CategoryID=98 çok sağlam döşedim facebooktan bu konuyla ilgili.. buraya yazamam bir cümlesini bile.. yine küfür ettirdin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 zor valla ya, bu depremle toplumsal histerinin nerelere varmış olduğunu görmüş olduk keza o zamanlarda sosyal medyada "kürtler DTPye bu kadar oy verirse olacağı budur", "iyi olmuş PKKlılara" falan diyen insanlar vardı. Bu işin tek sorumlusu devlet iken ("biz diprim virgilirini biski yirlirdi killindik") milletin birbirine saldırması herhalde başarısız bir hükümet için ideal toplum yapısı olsak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Müge Anlı'nın o muhabbetini, Atsushi Miyazaki ölümünü, yardımların adam gibi ulaşamamasını, toplumsal tüketimi arttırmak için "0" alın öyle verin diyen şerefsizleri, duble yol rezilliğini unutmadım ben şahsım adına onun dışında malum resimde unutulacak gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar