gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Donanım yazılım bölümüne yazmaktansa animelerde olduğu için buraya yazmayı daha uygun buldum. Şimdi problemim şöyle, gözlemlediğim kadarı ile açık renklerin(parlak) olduğu sahnelerde, kamera açısı düşey ya da yatay olarak döndüğü zaman görüntü takılarak ilerliyor. Daha da açmak gerekirse, kameranın yeri sabit ve kendi ekseninde hareket ettiğinde oluyor(panaromik de diyebiliriz herhalde). Kullandığım codec; CCCP. Kullandığım programlar; kmplayer ve media player classic. Spec; i5 3570k, 8gig 1600mhz ram, ati 5870, 23" samsung s23b550 monitor, hmdi girişine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?6,6458555,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 GERGE bu tip konular için sotaya yatmış bekliyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 İyi ki de bekliyor, teşekkür ederim. Bir sorum var, driver sweeper gibi codec silen program var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ğrpgram ekle-kaldır'dan silersin. zor değil silinmeleri hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 o topiğe de cccp, kmplayer ve media player classic yerine sadece k-lite mega codec pack yüklemenin yeterli olduğunu yazmıştım. gerekli her codec'i (10bit dahil) otomatik yüklüyor, mpc ile beraberinde geliyor. şu ana kadar bir videoda problem yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Dediğim problem geçmedi, bir de başka problem çıktı bunu yapınca. Şimdi de aşağıda zamanın olduğu bar'da, işte opening, part a, part b gibi şeylerin yazdığı videoları oynatmaz oldu. edit: playing diyor siyah ekran çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 oha ben çok severim böyle şeyleri hemen deniyorum gerge'nin linkindekileri. beceremessem Bone'un dediklerini yaparım artık sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 gleoddyn said: Dediğim problem geçmedi gerge'nin veya benim dediklerimi yapmadan önce elindeki tüm codecleri vs'yi sildiğine emin ol. k-lite mega codec'de fix broken codecs özelliği var, o da işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 K-Lite'ı ne kadar seviyorsun abi =) Şu bloat çekilmez, Re-Clock da yok içinde: K-Lite Mega bunların hepsini yüklüyor, bize sadece bold olanlar gerekli ama; kalanı bloat. Player: - Media Player Classic Homecinema [version 1.6.4.5830] - Media Player Classic [version 6.4.9.1 rev. 107] DirectShow video decoding filters: - ffdshow [version 1.2.4478] - LAV Video [version 0.51.3] - XviD [version 1.3.2] - On2 VP7 [version 7.0.10.0] - DScaler5 MPEG-2 decoder [version 0.0.6.0 IVTC mod] DirectShow audio decoding filters: - ffdshow [version 1.2.4475] - LAV Audio [version 0.51.3-31] - AC3Filter [version 2.5b] - MONOGRAM AAC decoder [version 0.9.6.0] DirectShow audio parsers: - madFLAC [version 1.10] - Monkey's Audio (DCoder) [version 1.0] - OptimFROG (RadLight) [version 1.0.0.1] - DC-Bass Source Mod [version 1.5] - AC3File [version 0.7b] DirectShow source filters: - Haali Media Splitter [version 1.11.288.0] - LAV Splitter [version 0.51.3-31] - AVI splitter (Gabest) [version 1.6.3.5565] DirectShow subtitle filter: - DirectVobSub (a.k.a. VSFilter) [version 3.0.0.65] Other filters: - madVR [version 0.82.5] - Haali Video Renderer [version 1.11.288.0] VFW video codecs: - ffdshow VFW interface - XviD [version 1.3.2] - x264 [revision 2200] - Lagarith [version 1.3.27] - huffyuv [version 2.1.1 CCE Patch 0.2.5] ACM audio codecs: - MP3 (LAME) [version 3.98.2] - AC3ACM [version 2.1] Tools: - Codec Tweak Tool [version 5.4.3] - Win7DSFilterTweaker [version 5.5] - MediaInfo Lite [version 0.7.59] - VobSubStrip [version 0.11] - GraphStudioNext [version 0.4.9.1] - Haali Muxer - FourCC Changer Shell extensions: - Icaros ThumbnailProvider [version 2.1b2] - Icaros PropertyHandler [version 2.1b2] - Media Preview [version 1.2.5.264] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Problem kendiliğinden düzeldi, bu seferde bazı animelerin subtitle'ları default olarak aktif olmuyor, illa madvr'dan kendim açmam gerekiyor. Bu arada sesler çok iyi oldu yahu bunları yükleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 GERGE said: K-Lite'ı ne kadar seviyorsun abi =) Şu bloat çekilmez sevmek değil mesele, çok kolay olduğu için kullanıyorum, kullanıyoruz, kullanıyorlar. daha iyisi çıkarsa elbette ona da geçeriz. herkes kendi linux distrosunu hazırlamayı, kendi codeclerini yükleyip tek tek tweaklemeyi felan sevmiyor. windows kullanırken her şeyi tek tıkta (veya minimum eforda) halledecek programlar da istiyoruz. bu açıdan k-lite mega codec işime yarıyor, kolay yükleniyor, denediğim her video dosyasında da çalışıyor. işine yarar diye koymuş adamlar o "bloat" dediklerini. eğer işine yaramadığını düşünüyorsan da tickleri kaldırmana imkan tanımışlar. sadece istediğin codecleri yükleyebiliyorsun packten. ha "tost makinemi bile kendim yapıyorum, paket'e ihtiyacım yok ağa!" diyenlere de "yok illa k-lite mega codec kullancaksın, yok yok bırakmayız" diye zorlamıyoruz. sadece her şeyi tek tek yüklemek istemeyenlere kolaylık olduğu için veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 gleoddyn said: Problem kendiliğinden düzeldi, bu seferde bazı animelerin subtitle'ları default olarak aktif olmuyor, illa madvr'dan kendim açmam gerekiyor. problem düzelmemiş o zaman, sadece problem değişmiş. bence her şeyi temizle, codecleri temizlemeden tekrar kurunca problemler çıkabiliyor. çünkü subtitlelar default olarak çalışıyor olması lazım. subtitle ayarlarını felan bozmadıysan. denetim masasından ve program files klasöründen bakarak kaldır hepsini. elindeki codecleri denetlemek için http://www.free-codecs.com/download/codec_tweak_tool.htm codec tweak tool kullanabilirsin. radlight filter manager, codec sniper, filmerit de codecleri kaldırıyormuş diye duydum. codecleri sildikten sonra, yeni codec yüklemeden bilgisayara restart atmayı da unutma. bu arada şu sitedeki bilgiler yardımcı olabilir: haruhichan.com/wpblog/index.php/205/hi10p-info-guide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar