dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 olm hype yaratıyorsunuz diye foto koymaya korkuyoruz lan. boş verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ben koyiim mi fotonu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 sonunda kişilk analizinin sonucu geldi, proje konusunca seçici olmam haricinde ekip yönetmeye son derece elverişliymişim, kısmet. ben demedim İK dedi, zaten bu ibnelerin benimle ilgili planları varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 İK-GANGBANG!!!!!!! planları bu bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 en son müdürümle benzer bir konuşma yaptığımızda o hafta 40 saat fazla mesai yaptım.. iyi para indirdim ahasdf şimdi ne girecek onu merak ediyorum, bu sefer "pazar gelirim x2 mesai alırım" demeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 her sabah mutfakta ketıldaki suyu beklerken yaptığım hareketleri iyiki kimse görmüyor. halının tüy yönünü aksine moonwalk gibi hareketleri yapıp çorabı çıkarıp tekrar giymek nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 haydi bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 balçova ege park'ın kapalı otoparkındaki paint ball'a gittik. inanılmaz başarısız bir yer. hakemleri son derece rezil, oyuna hakimiyetleri sıfır. karşı takım durmadan 5 metreyi aşarak vurdu, hakem kalkıp ne yapıyorsunuz bile demedi. bir dahaki sefere buca kaynaklardaki açık alan veya çiçekli köyde bulunan açık alanı tercih edeceğiz. kesinlikle ama kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum ege parktaki yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 balcova da ege park diye yer mi acildi yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bana sövüp editledi, haklı. özür dilerim valla. benim eşşekliğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bok gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ağzıma sıçanlara karşı özel bir ilgim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Norak said: günlük kickstarterda başarının yolu saatten geçio ben bunu anladım, insanlar saate aç http://www.kickstarter.com/projects/165501776<3/cst-01-the-worlds-thinnest-watch insanların ihtiyacı olmayan ama farklı gören bişi yap ver. saat sadece deği cüzdan, pantul, tşört.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 pantolon ve tişörte ihtiyacın yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 herkes çok bozmuş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 goldbären said: pantolon ve tişörte ihtiyacın yok mu? kickstarter'da yok. kickstart gerekecek şekilde de yok ne yapıcak yani? MUTLULUK VEREN PANTUL SANA KİLO VERDİREN PANTUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 abi yeni iş fikri bulşdum galiba sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 fede said: bana sövüp editledi, haklı. özür dilerim valla. benim eşşekliğim :( AAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 play it once sam, for old time's sake. play it sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 cok acayip essek kadar ignenin yeri acimiyor lan bu terslikte bir is var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 dötünü iğneye mi soktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 uzun süredir üşendiğimden annemlerden kendi evime taşımadığım kitapları koliliyordum, David Eddings'in Belgariad serisini buldum, "kaçıncı baskıydı bunlar acaba?" derken 4. ciltte Derya Büyükuncu'nun imzasıyla karşılaştım, böyle kapakta.."ildeniz'e sevgilerle" yazmış, "isim benzerliğidir, çevirmendir bu" diye düşündüm önce, sonra baktım çevirmen de değil.. imzanın altında da bir tarih ve not var, işte orada sır çözüldü "05.08.1999 Ataköy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar