nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 dolapta koskocaman cukulata var yemiyorum
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 "nutella yerim" said: dolapta koskocaman cukulata var yemiyorum nutella ye. ekmeğe sür sür ye. nutellanın bitterini yapsalar iphone5 ten çok satar bence.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 taze ekmek, nutella, yanında çay.... hmmmfs pek düşkün olmama rağmen bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum.
chrome Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 gerber kirişin olayım kalıba koy dök beni.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bir anda imamizer'ın ince beline dolanmıştı ellerim. heyecan içindeyim ve kalbim GÜP GÜP atıyordu....
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yok öyle hedef saptırmaca. adam kirişin olayım neyim dedi. ona cevap vereceksin.
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Seele said: yenilebilecek durumda mi? baya iyi oldu ya. ben yiyemedim diye bi tepsi daha yapmak zorunda kaldım. içimdeki türk kızı
copry Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Yarin yedide kalkip butun gun calismayi gectim bir hafta boyunca biriken hastalari bir gune sigdiran asistanima sonsuz tisikkirler gunluk . Uyuyamiyorum bir de , kuzenler de evde yarin gidicekler diye maximum zaman gecirme istegi ile . Neyse uyuyim ben bence . Hadi yat sen de gozlerin morarmasin , yarin yeni bir gun Edik de ayri
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 copry said: Hadi yat sen de gozlerin morarmasin , yarin yeni bir gun yarın müzik tarihi finalim var ortaçağdan günümüze soracakmış iyice ilkokullu oldum ha =(
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 pek yakında bitecek uzun zamandır 3. sınıf olmamın verdiği his bu
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 5-6 ay kışı saymazsan çokta fena değil.
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Fin said: oo kütahya fena allah kurtarsın :< kurtardı ya istanbula geçiş yaptım 3. sınıf aynen devam ^^
Öne çıkan mesajlar