senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ders çalışamıyorum pazar günü evin dibinde kepçeyle hayvan gibi ses çıkaran şerefsiz inşaatçılar yüzünden. işte sefil bir gelişmekte olan ülke manzarası http://i45.tinypic.com/ab0d28.jpg şimdi ben durumun politik sebeplerini söylesem burdaki binbeşyüz tane dünyadan haberi olmayan mal, yauv ne alakası var bunlar münferit olaylar falan der. hepiniz ölün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 pazar gunu temizlik camasir bulasik gibisi var mi hea yok tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 moncici said: ders çalışamıyorum pazar günü evin dibinde kepçeyle hayvan gibi ses çıkaran şerefsiz inşaatçılar yüzünden. işte sefil bir gelişmekte olan ülke manzarası http://i45.tinypic.com/ab0d28.jpg şimdi ben durumun politik sebeplerini söylesem burdaki binbeşyüz tane dünyadan haberi olmayan mal, yauv ne alakası var bunlar münferit olaylar falan der. hepiniz ölün. inşaatta yaşıyorsan biz napalım allahın fakiri ev bile alamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ohaa bu Lviv neymis ya.efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Alt tarafı bi çiçek yollayacaktım ya ızdırap haline getirdin çiçek sepeti >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Azıcık abartmış olabilirim sanırım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 dialogu seveyim. a: sorunu olan insan, gavur asıllı, türkçe konuşuyoruz d: dasaaa dialog şöle gelişir. d a'nın derdi olduğunu anlar. yüklenir ama anlatmaz a. d daha da yüklenir. anlatıcaksın ben gelince der. a: haha! anlatmayacağım d: haha?? d: görüşürüz a: o_o a: peki. kendine iyi bak d: ne? a: görüşürüz dedin? d: "valla seve seve anlatacaksın ben gelince" manasında dedim onu ben a: hah tamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 alla alla kiminle konuşuyodun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 İnanılmaz yoruldum günlük. Dün gece eve gelirken, dinlediğim müziğe o kadar kaptırmıştım ki kendimi, müziği kesmemek için bakkala giripte 2 yorgunluk birası almadan geçtim gittim. Ama bugün 2 birayı kesinlikle hakkettim günlük artık. Bırakta içeyim accık. Yarınki 1500 kişilik yemeği düşünerekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 goldbären said: alla alla kiminle konuşuyodun acaba? mecid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 A Young Doctor's Notebook güzel dizi bu arada izleyin konusu yoksa da açın bi zahmet restless da öle ona da konu açın GERGE açın konuyu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jatha Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 ooof ooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 benim uyku kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 çok sevdigim bir o kadar da üzüp kırdıgım hatundan hafif bir barışma ışığı yakaladım günlük, acaba barışmış ayagına yatıp intikam mı alacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Fistan said: ohaa bu Lviv neymis ya.efsane. detaylı bilgileri öm atar mısın? gidince nerelerde kalmak nerelerde takılmak gerekir diye. biz de gideceğiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 mutlu noeller günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 noel geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 erepublikte 5 gold aldım günlük telefonla sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 çok lazımdı izmir'e gelmek. halbuki istanbul'da ne güzel insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 radyo eksen countdown dinliyorum ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Sparkcaster said: teşekkür ederim :) sen hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi gerçekten üzüldüm şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 uzun boylu adam üzülür mü lan, toparlan bakiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar