coco Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 8-) zavallı martin.. http://i.imgur.com/DpDAZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 bu söz ilk çıktığında daha bilgis.. yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 SUUUUSMA SUSTUKÇA SIRA SAANA GEELECEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 nostalji yaşadım aynı sınıflar kanti yol koridor aynen hatırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 günlükcüm sana sana mektup atacam sende bana resim yollarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 askere geç kalıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ku-ku-ku-ku-KUBAT DAMAGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 inzibats coming! run for your freedom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Ahahhahahahahha guldum sabah sabah Run nolax run!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 gece 3te gözümü açtım şunu gördüm http://2.bp.blogspot.com/_-v6m__2Eii8/TBu6Fkn6NHI/AAAAAAAAAqg/nPkB372uCBo/s320/2711284_230x230.jpg hemen kapadım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 air guitar kötü bişi olabilir ama sinirli olunca ellerini kollarını sallayarak air punching bak bu güzel. sert sallanırsa omuz çıkartabilir belki. np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 acaba bugünüm ne kadar boktan geçicek diye düşünürken günümün düşündüğümden çok daha boktan geçeceği gerçeği ile karşılaştım. ki düşünmediğim boktanlıklar da çıkacaktır. hertarafbok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 sırtını sıvazladım ve üzülme evlat daha çok gençsin dedim. tamam abi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Gecmiyor bugun gunluk , garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 bu sabah sanirim eksi 5 derece idi. yolda biskletle gelen kadini gördüm saatta 50 KM ile gidiyordu. yüzüne vuran rüzgar sanirim eksi 15 derece kadar var. cok üzüldüm onun icin. simdide deli kar yagmaya basladi. winter is coming ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 kar yağıyorsa ne coming i lan.. gelmiş işte. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 olm ilk kar iste. hemen laf sokmaya gelmis. pislik seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Kardesim ' cok sevdigin hatta ilk 5'indeki bir dizinin cekimleri ertrlendi, cok uzuleceksin ' dedi . Game of thrones sandim ama sherlock' mus. winter is coming deyince , bu da biyle bir anim dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Seele said: olm ilk kar iste. hemen laf sokmaya gelmis. pislik seni. çok sinirliyim olm. görünce sokasım geliyor herkese sokuyorum. ama kabul et senin de hoşuna gidiyor. yoklan laf sokmanın nesi gidecek! fml T_T fuck u too Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 copry said: Kardesim ' cok sevdigin hatta ilk 5'indeki bir dizinin cekimleri ertrlendi, cok uzuleceksin ' dedi . Game of thrones sandim ama sherlock' mus. winter is coming deyince , bu da biyle bir anim dostum. çok sağol bu anını bizimle paylaştığın için küçükken bi keresinde tatildeyiz. koca bi taş kaldırdım. altından akrep çıkınca taşı bıraktım ama serçe parmağımın üstüne düştü taş. bu daböle bi anım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Abi bugün hastanede doktorun biri bana seslendi babamı sordu ama kimdi o hiç hatırlamıyorum. O kadar sık gitmeye başladık herhal artık O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Mühendislik mi yapıyoruz film setinde mi çalışıyorum anlamadım. Yine bi çekim bişeyler.. Zorla ünlü yapcaklar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Balkondan arkadasimla konusuyordum yas 11 , yarasa operasyonui diyorduk , trabzonda mevsim yaz rakim 37 , nufus 161.886 o zaman. Efenime soyliyim balkondan elimi sarkitmis konusurken fatmagul' irem kaaaaaaaaaaaac' diye bagirdi. Meger akrep sokmak uzereymis elimi, ucuz atlatmistim. Ama bana araknafobiye maaloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 xaty said: Mühendislik mi yapıyoruz film setinde mi çalışıyorum anlamadım. Yine bi çekim bişeyler.. Zorla ünlü yapcaklar adamı Artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 xaty said: Mühendislik mi yapıyoruz film setinde mi çalışıyorum anlamadım. Yine bi çekim bişeyler.. Zorla ünlü yapcaklar adamı lol adamın derdine bak! uuuuu çok sıkıntılı uuuu evet büyük dert tıhahahah bayağı gevrek gevrek güldüm lan güzel olay işte. vasti, dert etme brom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar