Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acaba bugünüm ne kadar boktan geçicek diye düşünürken
günümün düşündüğümden çok daha boktan geçeceği gerçeği ile karşılaştım.
ki düşünmediğim boktanlıklar da çıkacaktır.

hertarafbok!
Mesaj tarihi:
bu sabah sanirim eksi 5 derece idi. yolda biskletle gelen kadini gördüm saatta 50 KM ile gidiyordu. yüzüne vuran rüzgar sanirim eksi 15 derece kadar var. cok üzüldüm onun icin. simdide deli kar yagmaya basladi. winter is coming ...
Mesaj tarihi:
Kardesim ' cok sevdigin hatta ilk 5'indeki bir dizinin cekimleri ertrlendi, cok uzuleceksin ' dedi .

Game of thrones sandim ama sherlock' mus. winter is coming deyince , bu da biyle bir anim dostum.
Mesaj tarihi:
Seele said:

olm ilk kar iste. hemen laf sokmaya gelmis. pislik seni.

çok sinirliyim olm. görünce sokasım geliyor
herkese sokuyorum.

ama kabul et senin de hoşuna gidiyor.

yoklan laf sokmanın nesi gidecek!

fml
T_T

fuck u too
Mesaj tarihi:
copry said:

Kardesim ' cok sevdigin hatta ilk 5'indeki bir dizinin cekimleri ertrlendi, cok uzuleceksin ' dedi .

Game of thrones sandim ama sherlock' mus. winter is coming deyince , bu da biyle bir anim dostum.

çok sağol bu anını bizimle paylaştığın için

küçükken bi keresinde tatildeyiz. koca bi taş kaldırdım. altından akrep çıkınca taşı bıraktım ama serçe parmağımın üstüne düştü taş.

bu daböle bi anım dostum
Mesaj tarihi:
Balkondan arkadasimla konusuyordum yas 11 , yarasa operasyonui diyorduk , trabzonda mevsim yaz rakim 37 , nufus 161.886 o zaman.

Efenime soyliyim balkondan elimi sarkitmis konusurken fatmagul' irem kaaaaaaaaaaaac' diye bagirdi. Meger akrep sokmak uzereymis elimi, ucuz atlatmistim. Ama bana araknafobiye maaloldu.
Mesaj tarihi:
xaty said:

Mühendislik mi yapıyoruz film setinde mi çalışıyorum anlamadım. Yine bi çekim bişeyler.. Zorla ünlü yapcaklar adamı

lol adamın derdine bak!

uuuuu çok sıkıntılı
uuuu evet büyük dert

tıhahahah

bayağı gevrek gevrek güldüm lan

güzel olay işte.

vasti, dert etme brom.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...