dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 her şeyin süper kötü olduğu bir günü daha bitiriyoruz! YİHU! berbat ömrümüzden bi gün daha eksildi. YAŞASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ya firefox bak canım güzelim tatlım istemiyorum update falan he valla istemiyorum ya yeter sorma artık 1 saat sonra da istemiyor olacağım yarın da aynı şekilde istemiyorum update defol git lan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 -can yücel- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 copry said: 27 sinde belli olcek , kartal yavuz selim devlet hastanesi ilk tercihim ama bakalım kader kısmet , çantamı aldım kapı kapı gezip hasta kovsalıyorum şimdilik :P yavuz selimde tanıdık diş doktoru olursa negzel olur la bırakırım özel dişçiyi alırım randevumu gelirim fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ayyy yeter ki olsun bissürü randevu veririm sana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 olur olur önemli olan niyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Gunluk Antalya diye geldik ama Alanya'ya gidiyoruz olm. Haydeee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Alışkınım da göğsümde basınç birden artıyor ya, üstüne soğuktan ciğerlerim de uyuştu, sağlam kar yağacak yakında. Bir de o kaldırımlar, merdivenler nasıl uçurum gibi gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yan donmus 20ligim birden beliriverdi tam da sinav oncesi zannedersem tek eksigim buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 copry said: Ayyy yeter ki olsun bissürü randevu veririm sana bak. Randevu veririm diyip verme buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 magic kartlarımı buldum nostalji oldum arkadaşı cagırayımda oyun atalım hhehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 haberlere çıkmışım günlük, tv'ye de bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bugun dunya karpuz gibi catlayip 2 ye ayrilsa ortadan cok keyifli olur yarin da kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 dün berbat bir gündü bugün de öyle olacak yarın da öyle. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 xaty said: haberlere çıkmışım günlük, tv'ye de bekliyorum.. Evet evet tvde goriyim en azindan :) Gunaydin gunlukkk . Isten cijti eve geciyor copry. Yayinda yapimda emegi gecenlere tenks^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 iş = ev neden mi? çünkü bu sabah şirkete girişte kartımı değil anahtarlarımı kullanarak girmeye kalktım. hiç yadırgamadan anahtarları çıkardım cebimden "bu bina giriş anahtarı bu evin kapısının anahtarı" diye hazırlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 o olay çok boka sarıyor ya eski işimde nevresim takımım bile vardı benim dolapların birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Benim de yeni isimde var nevresim takimim yastik yorgan pijama^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ay lav işyeri ahahsdf yıllardır kendimi bildiğin tembel sanardım da galiba gizli işkoliklik var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Sende acik iskoliklik var bab. 1 kere gorustuk butun aksam sandalye masa anlattin sdfgjkls:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 günlük fark ettim ki bot kaban neyim almam lazım ankaranın ayazında hala converse çakması ayakkabı ve polar ile dolaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gerçi aralığı yarıladık ocak, şubat, mart bu ayları da bu şekilde geçirsem, gerek kalmaz bot almama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar