Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nazca said:

Artık sol dizimdeki kronik rahatsızlıktan eminim, kesinleşti, ya son beş yıldır her altı ayda bir aynı şey. Yüksek açılı yürüyemiyorum, çok zorlayınca bir süre adım bile atamıyorum, zira çok spor da yapmadım. Bir yerlere yetişmem gerek sürekli, daha çok acı veriyor. Öyle olunca sırf eklem aşınmasıyla da olmaması gerek aslında.

Yarın artık son mülakat var THY ile, kasmamam gerek, sonrasında da hayatımın sınavı var.

Boş bir zaman bulursam iyileşmeyi planlıyorum, söz.

kıkırdak hasarı çıkacak
Mesaj tarihi:
Nazca said:

Artık sol dizimdeki kronik rahatsızlıktan eminim, kesinleşti, ya son beş yıldır her altı ayda bir aynı şey. Yüksek açılı yürüyemiyorum, çok zorlayınca bir süre adım bile atamıyorum, zira çok spor da yapmadım. Bir yerlere yetişmem gerek sürekli, daha çok acı veriyor. Öyle olunca sırf eklem aşınmasıyla da olmaması gerek aslında.

Yarın artık son mülakat var THY ile, kasmamam gerek, sonrasında da hayatımın sınavı var.

Boş bir zaman bulursam iyileşmeyi planlıyorum, söz.

topuklu giyme
Mesaj tarihi:
abi bundan alsanız giyerim
https://www.google.com/search?hl=en&q=charlie+brown+sweater&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1276&bih=713&sei=pUW_UM3rOYTJsgaz8YGICw

tshirt'ini de giyerim.

hakikaten charlie brown tadında loserım ya
Mesaj tarihi:
Super miyim neyim günlük

L şeklinde kökü olan 20 yaş dişini kırmadan çıkardım hasta nerdeyse ayağıma kapanacaktı minnettarlıktan ehuehehe ^.^
Mesaj tarihi:
copry said:

Super miyim neyim günlük

L şeklinde kökü olan 20 yaş dişini kırmadan çıkardım hasta nerdeyse ayağıma kapanacaktı minnettarlıktan ehuehehe ^.^

tayinin çıkmadı mı daha senin ya. benim de 20likler var seni bekliyorum adfsasda
Mesaj tarihi:
27 sinde belli olcek , kartal yavuz selim devlet hastanesi ilk tercihim ama bakalım kader kısmet ,

çantamı aldım kapı kapı gezip hasta kovsalıyorum şimdilik :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...