dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Nazca said: Artık sol dizimdeki kronik rahatsızlıktan eminim, kesinleşti, ya son beş yıldır her altı ayda bir aynı şey. Yüksek açılı yürüyemiyorum, çok zorlayınca bir süre adım bile atamıyorum, zira çok spor da yapmadım. Bir yerlere yetişmem gerek sürekli, daha çok acı veriyor. Öyle olunca sırf eklem aşınmasıyla da olmaması gerek aslında. Yarın artık son mülakat var THY ile, kasmamam gerek, sonrasında da hayatımın sınavı var. Boş bir zaman bulursam iyileşmeyi planlıyorum, söz. kıkırdak hasarı çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 öleceksin... yani nihayetinde.. bu arada berbat bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 katılıyorum....berbat ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Nazca said: Artık sol dizimdeki kronik rahatsızlıktan eminim, kesinleşti, ya son beş yıldır her altı ayda bir aynı şey. Yüksek açılı yürüyemiyorum, çok zorlayınca bir süre adım bile atamıyorum, zira çok spor da yapmadım. Bir yerlere yetişmem gerek sürekli, daha çok acı veriyor. Öyle olunca sırf eklem aşınmasıyla da olmaması gerek aslında. Yarın artık son mülakat var THY ile, kasmamam gerek, sonrasında da hayatımın sınavı var. Boş bir zaman bulursam iyileşmeyi planlıyorum, söz. topuklu giyme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 24 saat @ work. Hell yeahhh!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 daha nice 24 saatlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 copry said: 24 saat @ work. Hell yeahhh!!! söyle yormasınlar ,) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 İlettim temenninizi efenizm,' ne demek!' dediler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 yemin etti mecbur yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Babama bi sandalye aldım ki benim olsun istedim o derece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 dasaaa said: sana hediye liverpool forması almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 abi bundan alsanız giyerim https://www.google.com/search?hl=en&q=charlie+brown+sweater&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1276&bih=713&sei=pUW_UM3rOYTJsgaz8YGICw tshirt'ini de giyerim. hakikaten charlie brown tadında loserım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 turist ömer filmindeki uzay gemisinin kaptanının giydiği şeye benziyor, ben de giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Super miyim neyim günlük L şeklinde kökü olan 20 yaş dişini kırmadan çıkardım hasta nerdeyse ayağıma kapanacaktı minnettarlıktan ehuehehe ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 istifa etmemiş miydin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Merdivenalti dis doktorlugu yapiyo parasizliktan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 copry said: Super miyim neyim günlük L şeklinde kökü olan 20 yaş dişini kırmadan çıkardım hasta nerdeyse ayağıma kapanacaktı minnettarlıktan ehuehehe ^.^ tayinin çıkmadı mı daha senin ya. benim de 20likler var seni bekliyorum adfsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 27 sinde belli olcek , kartal yavuz selim devlet hastanesi ilk tercihim ama bakalım kader kısmet , çantamı aldım kapı kapı gezip hasta kovsalıyorum şimdilik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 4 arkadas devlet hastahanesimi sectiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 avrupa yakasını seçeydin gelirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 4 arkadas ? Okey mi oynuyoz birader? Sevdiceğim anadoluda hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 iste sen kartal yavuz ve selim. ayrica asistanini ne yapacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 asistanımı kocaya verdim. anladım ama anlamamazlıktan gelmiştim, illa rezil olcam diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kocaya verdiysen sorun yok taktir ettim su an seni (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar