xaty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sabah 8.30'dan akşam 5'e kadar toplantı mı olur arkadaş, zaten sesim kısık.. bi de yarınki organizasyonu merak ediyorum nasıl olcak. akşam çıkarken ışıklar falan sahnemsi bişi kuruolardı.. ama zor kısmını geçirdik, yarın ne kadar bakan, komutan, vali, emniyet müdürü de gelse rahat bi gün olcak diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 sevinecek bişi görürseniz koyarsınız işte. gif thread'e gitsin de istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Sınavım beklediğimden de çok iyi geçti, muhtemelen 100'e yakın bir not alacağım üstelik ama, arkadaşın annesi vefat etmiş o yüzden pek iyi değilim. Adamı da seviyordum, lan hiç de söylemedi, fark ettirmeden olunca kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 koskoca şirket resmimi vidyomu her yerde kullanıyor günlük.. anasayfalarına koymuşlardı bi zamanlar, şimdi de sahneye kocaman koymuşlar. dükkana girince kocaman kendimle karşılaştım sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şu anda boğazımda öle fazla bakteri var ki, marsa tükürsem hayat başlar gün içerisinde boğazımı iyileştirmem, traş olmam falan gerekiyor. not a chance mate. arada gülmek için spam klasörümdeki reklamları inceliyorum şlakbaum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Oxun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çok yalnızım günlük:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 bi insanin rüyasina outlook girer mi arkadas. bide öyle cebellesiyorum. email geliyor acip okuyamiyorum. mikrosofa agiz dolusu küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kralların savaşı başlıyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 winter wat r u doign winter stahp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 apartmandaki kalorfer bakımı yüzünden bütün petek ayarlarını maksimuma getirdim, atlet don geziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 şu an avlayıp karnını yardığım geyiğin içinden yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Evet pati help me Hatunla yine tartistik ve alaka kurma dedigim adamin fotoğraflarıni üzerinenden iki hafta gecmeden begenmeye fln baslamis soz vermisti. Ucuncu defa ozur diliyor konuyla alakali ve ben senin sozlerine sadigim dedigim zaman sadik olmak zorunda degilsin diye demagoji yapti delirtti kursundaki kantinde kucuk capli olay cikardim sandalyeler devrildi filan. Ne hasta ruhlu biri eminim o da suanda benim icin ayniseyleri dusunuyor acana kurs cikisinda bekleyip konussammmi yoksa tavrimi devam ettirip sktr olup gitsemmi yakin bir yerde bardayim iciyorum kararsizim efkarliyim @taksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 yeni konu aç oraya gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Kurs cikisina son 20 dk mod ayri basliga tasirsa kabulum yoksa burdan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 abi aynı kız değil dimi o başlıktaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 az ye de uşak tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 modülatör bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Lord_Argos said: Evet pati help me Hatunla yine tartistik ve alaka kurma dedigim adamin fotoğraflarıni üzerinenden iki hafta gecmeden begenmeye fln baslamis soz vermisti. Ucuncu defa ozur diliyor konuyla alakali ve ben senin sozlerine sadigim dedigim zaman sadik olmak zorunda degilsin diye demagoji yapti delirtti kursundaki kantinde kucuk capli olay cikardim sandalyeler devrildi filan. Ne hasta ruhlu biri eminim o da suanda benim icin ayniseyleri dusunuyor acana kurs cikisinda bekleyip konussammmi yoksa tavrimi devam ettirip sktr olup gitsemmi yakin bir yerde bardayim iciyorum kararsizim efkarliyim @taksim o elemanı döv demiştim aylar önce dövmezsen dizini döversin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Tavsiyelere ihtiyacim var :- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 adres ver? allahıma gelip girişicem! ya bırak şu kızı kardeşim yazık ediyorsun kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ya bi sidigit 24sf konusulmuş herkes aynı lafı etmiş ne gelirse basına müstahak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Artık sol dizimdeki kronik rahatsızlıktan eminim, kesinleşti, ya son beş yıldır her altı ayda bir aynı şey. Yüksek açılı yürüyemiyorum, çok zorlayınca bir süre adım bile atamıyorum, zira çok spor da yapmadım. Bir yerlere yetişmem gerek sürekli, daha çok acı veriyor. Öyle olunca sırf eklem aşınmasıyla da olmaması gerek aslında. Yarın artık son mülakat var THY ile, kasmamam gerek, sonrasında da hayatımın sınavı var. Boş bir zaman bulursam iyileşmeyi planlıyorum, söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Çok güzel başlayıp , çok çok kötü bitti günüm , tkg woman. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar