dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 şu anda orada olabilsem inan daha az sorunum olurdu. yine de sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 biletleri bastırdım günlük çok heycanlıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kesin mühendisliği 0.3 puanla kaçırdım diye böyle oldum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ben böle günün ... elimden hiç bişi gelmiyor. o da yetmiyor yanıda da basiretsiz adamlar var. çaresiz hissetmeyi sevmiyorum. dert açıklamayı, "çünkü bundan " demeyi sevmiyorum. insanoğlu kafayı kullanmayı öğrenmeli. şu saksıyı çalıştıracaksın arkadaş, farklı düşüneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dasaaa said: berbat bi gün bi işe yarayamıyorum bu kadar uzaktan aklımı dağıtamıyorum çalışamıyorum odaklanamıyorum ama en kötüsü uzakta olmak. aman benden uzak olsun bu adam ne zaman bana sarıyor her şey patır patır ters gidiyor. kendinden yağmur bulutlu herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 dasaaa said: şu saksıyı çalıştıracaksın arkadaş, farklı düşüneceksin. şu dediğini yapamayanların sadece %5 i yapabiliyor olsa hayat çok daha güzel olurdu hepimiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Duygu mastürbasyonuma malzeme kalmadı günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yakinda benim de beyin masturbasyonuna malzemem kalmiyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Senin beynini yerim aptal şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Akşam yemeği niyetine kahvaltı yapmayı da seviyorum he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Jeff Buckley yeniden doğsa, her yıl, bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 karnım acıktı amaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 canım sıkıldı yamaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 yemek aldım geldım usenmedım bu sogukta ekmek + domates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 çekim günü yağmur yağıyor. http://www.youtube.com/watch?v=qSAKHLbCUGk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 black ops2 nin inmesine 20dakika kaldi ondan sonra sabahlar olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 kötü abi.. her şey nasıl kötü olur? olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 iz tv yi açın bak bizim ekibin etiyopya belgeseli var 1.bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 dasaaa said: kötü abi.. her şey nasıl kötü olur? olur. onu dusunuyordum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 130. gün hala işsizim. işsizlik rüyalarıma girmeye başladı. iş bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ben şu anki çalıştığım yere istifamı verdim ve bu ay sonu bırakıyorum. kariyer.net'den başvurduğum 3 ilandan 2si dönüş yaptı ve biriyle anlaştık. 30 kasım, şu anki işyerinden ayrılış 3 aralık yeni yere başlangıç, ve şu anki çalıştığım yerden nerdeyse 2 kat daha fazla olanak tanıyo her konuda tabi şu an çalıştığım yer kişiye bağlı özel sektör, yeni giriceğim yer türkiyenin heryerine yayılmış kurumsal bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bizde cok sakat var cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 hayırlısı olsun, darısı işinden memnun olmayan herkesi başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 günlük, acıktım genç kızlara selam ederim bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar