Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry said: Seele said: copry simdi dogru konusalim okuyunca gülüyormusun gülmüyormusun onu söyle bana. Tabiki de guluyorum http://1.bp.blogspot.com/-dlddnkWJ38Q/T-gwMiX6D_I/AAAAAAAAAMk/UQnpWE1ZpMI/s1600/the-very-best-of-the-success-kid-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dasaaa said: baktım şimdi lan sana bariz türksün olm! ayip stalklama. acmicaktim serefiz feysbuku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 halk gerçekleri öğrensin diye söyledim abi. türk gibisin. türksün bildiğin. acunun proğramındaki gibi olur diskoda görsem. TÜRK LA BU! derim. ama daha başka bişi demem, bilgi vermem. özel hayata saygımız sonsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bizim işler olmaz günbük. olursa ak47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Ayaklarima kara sular indi trisepslerim sisti calismaktan tam ohhh bitti hastalar geciyim dinlenme odama uzaniyim kucucuk telefon ekrani da olsa bi dizi izliyim kafam dagilsin derken bir de ne goriyim Dizimag kapanmis=((( neyse en buyuk derdim bu olsun gunlukcum canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 first world problem soka çıktım iki kedi sevip mıncırdım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 insanın 3 gün aralıksız dişi ağrır mı ya. ara ara ağrı sonra geç. hiç insaf yok. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 1 gun agridi doktora gitmedin 2. Gun agridi hadi yine gitmedin 3. Gun niye gitmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yaralı rpsi yapıp manita kapmaya çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 4.günü saymiyorum bile. birde calisirken oda cekilip dizi izlemek nasil bir istir. ben öyle bisi yapsam. patron beni nazi subayi gibi duvara dizer üstüme mermi bosaltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 copry said: 1 gun agridi doktora gitmedin 2. Gun agridi hadi yine gitmedin 3. Gun niye gitmedin? aynı anda ağrıyan dişin tarafında damak yarası oldu. (çok şanslıyım) 2-3 gün bekleyeyim o geçince giderim dedim. bugün geçti gibi. yarın giderim diye umut ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 aft adinda bile hayir yok be gulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sevgili Günlük, İsteyen ergen kafası desin, isteyen içtiğini sıçtığını yazıyor liseliye bak desin (ki ben kesin derdim yalan yok) ama 2 bira kadar insanı rahatlatan, sakinleştiren, gevşeten birşey yok yemin ediyorum ya. yok ınısını ıvrıdı yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 2 diş için hastadan 1000tele para alacak ol, cebine kalacak olan 360tele olsun.reva mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 diste cok para varmis diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Archangel_ said: 2 diş için hastadan 1000tele para alacak ol, cebine kalacak olan 360tele olsun.reva mı lan bu Laboratuvari degistir o ne yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 df said: copry said: 1 gun agridi doktora gitmedin 2. Gun agridi hadi yine gitmedin 3. Gun niye gitmedin? aynı anda ağrıyan dişin tarafında damak yarası oldu. (çok şanslıyım) 2-3 gün bekleyeyim o geçince giderim dedim. bugün geçti gibi. yarın giderim diye umut ediyorum. Fistul falan olabilir , disindeki curukle ilgili ilatahabi bir durum olabilir yara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 muayenehane benim değil yav, oraya da para bırakıp malzeme, lab düşünce anca bu işte :/ bir de o işi bi tek lab yapıyor ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 günaydın günlük, müthiş bir gün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Kedinlikle muthis! Gok delindi trafik sicti bir suru hastam var ama hicbirsey keyfimi kaciramaz , yarin sevgili geliyo ,yeyy^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Archangel_ senin yer nerde istanbulda mi? ögrenciyim param yok gelsem dislerime bakarmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 havuc yiyen kiz nutellali ekmege baslamis. hemde beyaz ekmek hedme her sabah. götü kocaman olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 kendini sana beğendirmeye çalışıyordur kızcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 adriana lima olsa yine olmaz. is yerinde sexe karsiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 copry said: Kedinlikle muthis! Gok delindi trafik sicti bir suru hastam var ama hicbirsey keyfimi kaciramaz , yarin sevgili geliyo ,yeyy^^ gözün aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar