Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 En son haber alınamıyordu, görmeme ihtimalim var sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bu mandalinalar çok ekşi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 These pretzels are making me thirsty! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 söylediğimin ingilizcesi mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 olay şu Günlük. RAID controllerın bataryası şişmiş, çatlamış. RAID falan çöküp duruyo tabii... Kafayı yiyecem. FAK! Yedek lazım sakat iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hadiiiii 2 saat geeeeeç de gidelim artık eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hava resmen 2 saat erken karardı, dışarda acayip bi hava var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hayatım olmuş işler güçler peh peh peh peee bu gece gezem bare yolu güşen gelsin görükleye bi bira ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 marmara ve ege şakır şakır yağıyor ondan olabilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 trendeki kıza açılamadım günlük çok hoşuma gittiydi mutsuzum ama öteki yandan iş ve para bakımından aww yisssss madafaka breadcrumbs demek istiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Sezon sonu geldiği için işten ayrılmanın verdiği hafif depresyonla birlikte sabah 10'da bisiklete atlayıp pedal bastım. 2 yaşlı Alman bisikletçiyle birlikte terkedilmiş plajları gezdim. Daha sonra onlardan ayrılıp Kundu oteller bölgesini geçip köy-belediye demeden bastım pedallara. Anayola çıkana kadar anam ağladı. Herkesin bahçesinde köpek mi olur nasıl bi memleketmiş peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 antalyada hava nasıl la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Bılıtlı, bazen yağmırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 şirketimin resmi facebook sayfasını hafiften tatlı tatlı trollüyorum, cami duvarına işiyor muyum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 istemediğim bir birlikteliğe doğru sürükleniyor gibiyim. dikkat etmem lazım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yildirimokur said: Sezon sonu geldiği için işten ayrılmanın verdiği hafif depresyonla birlikte sabah 10'da bisiklete atlayıp pedal bastım. 2 yaşlı Alman bisikletçiyle birlikte terkedilmiş plajları gezdim. Daha sonra onlardan ayrılıp Kundu oteller bölgesini geçip köy-belediye demeden bastım pedallara. Anayola çıkana kadar anam ağladı. Herkesin bahçesinde köpek mi olur nasıl bi memleketmiş peh. helal lan ben de halı sahaya gidicem bu gece yıllar sonra bacaklar 2 gun gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 beynim yandı bütün gün ders çalışmaktan. şubata kadar nasıl gider böyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Günnük... Kafalar güzzeelllll :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 turkcell sarı kutunuzu açmayı unutmayın günlük, 4413 puanım varmış benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yıkandım paklandım,kola+mac keyfi beni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Yol üstü gozlemesi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hastayım ve beni neşelendircek şeylere ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Denize gittik herkes hasta oldu sağlamım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kendimden beklemicem şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 günaydın günlük, yaşadığım için çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar