Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim?
Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip.

"show geometry deary" yazmasına mı?

Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...
Mesaj tarihi:
yemin ediyorum ortaokulda metal müziğe yeni başlayan ergenler gibisin sdfs

hani meydın hep iyidir de, hipster-punk-indie müziklerden metale yeni geçmişsin gibi. yakında nothing else matters da koyarsın sdfs
Mesaj tarihi:
zeper said:

Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim?
Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip.

[b][b]Rumplestilkin[/b][/b] mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...

Ahahhahaaha
Mesaj tarihi:
sizin CM dersi yalan olmuş bence :p

zeper said:

Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...

Mesaj tarihi:
Sevgili Günlük,

10 gündür yokum. Bunca zaman sonra böylesine tatsız bir haberle çıkmak istemezdim karşına ama İzmir'e geldiğim anda karşıma çıktı

:( ne olur daha duyarlı olalım.
lütfen.

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387712_10150970982657537_1296504826_n.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...