Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim?
Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip.

"show geometry deary" yazmasına mı?

Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim?
Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip.

[b][b]Rumplestilkin[/b][/b] mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...

Ahahhahaaha
Sosyal ağlarda paylaş

sizin CM dersi yalan olmuş bence :p

zeper said:

Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...

Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Günlük,

10 gündür yokum. Bunca zaman sonra böylesine tatsız bir haberle çıkmak istemezdim karşına ama İzmir'e geldiğim anda karşıma çıktı

:( ne olur daha duyarlı olalım.
lütfen.

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387712_10150970982657537_1296504826_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...