senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 MPLS içinde boğuldum sanırsam :( nası sapık topolojilerdir bunlar... HALP!
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 haydi günlük hophopzıp! http://www.youtube.com/watch?v=9QzABWEPEfg
zeper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim? Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip. "show geometry deary" yazmasına mı? Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi sabahtan beri when the wild wind blows dönüyor kafamda http://www.youtube.com/watch?v=y5URftMwqtU plot twist güzel zaten
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yemin ediyorum ortaokulda metal müziğe yeni başlayan ergenler gibisin sdfs hani meydın hep iyidir de, hipster-punk-indie müziklerden metale yeni geçmişsin gibi. yakında nothing else matters da koyarsın sdfs
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok abi paso maiden kalanında lounge vs geliyor zaten. ya download fest'e bilet alsamıydım ne yapsaydım diye pişmanlık yaşıyorum :/
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 güzel grupmuş bu. başka güzel şarkıları varsa onları da paylaşırmısın.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 valla ben de yeni dinledim bu sarkiyi bi arkadasim paylasmis feyste
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 zeper said: Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim? Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip. "show geometry deary" yazmasına mı? [b][b]Rumplestilkin[/b][/b] mi izliyor ne yapıyo, ne kafası... Ahahhahaaha
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sizin CM dersi yalan olmuş bence :p zeper said: Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim? Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip. "show geometry deary" yazmasına mı? Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası...
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şimdi aklıma geldi de; ben dün kore büyükelçisine neden gangnam style yaptırtmadım ki? rica etsem kesin oynardık bence.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 beyin seni döverim alkole boğarım seni adam ol!
copry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Tabi , hatta rica ederdin karisini da cagirirdiniz.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yok karısı tatildeymiş, kapadokyayı gezmişler,istanbulu geziyorlarmış. kore dizilerini falan konuştuk anca
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Günlük, masaüstü dediğin böyle olur: http://i.imgur.com/iYupf.jpg O.o
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 günlük, ben çok masaüstü gördüm böyle çirkin bir masaüstü görmedim.
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sevgili Günlük, 10 gündür yokum. Bunca zaman sonra böylesine tatsız bir haberle çıkmak istemezdim karşına ama İzmir'e geldiğim anda karşıma çıktı :( ne olur daha duyarlı olalım. lütfen. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387712_10150970982657537_1296504826_n.jpg
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çikolatalı beyaz mı olur yahu? saçmalamakta sınır tanımıyoruz bu gerçekse
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 çanta tamam, hava güzel. yola çıkak o zaman
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hakoya selam söle. ensesine de "başlatma lan tribine" diyip bi tane patlat benim için. :D
Öne çıkan mesajlar