senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 MPLS içinde boğuldum sanırsam :( nası sapık topolojilerdir bunlar... HALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ahahah kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 haydi günlük hophopzıp! http://www.youtube.com/watch?v=9QzABWEPEfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim? Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip. "show geometry deary" yazmasına mı? Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 abi sabahtan beri when the wild wind blows dönüyor kafamda http://www.youtube.com/watch?v=y5URftMwqtU plot twist güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yemin ediyorum ortaokulda metal müziğe yeni başlayan ergenler gibisin sdfs hani meydın hep iyidir de, hipster-punk-indie müziklerden metale yeni geçmişsin gibi. yakında nothing else matters da koyarsın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yok abi paso maiden kalanında lounge vs geliyor zaten. ya download fest'e bilet alsamıydım ne yapsaydım diye pişmanlık yaşıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 dinleyin cok guzel parca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 güzel grupmuş bu. başka güzel şarkıları varsa onları da paylaşırmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 valla ben de yeni dinledim bu sarkiyi bi arkadasim paylasmis feyste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 zeper said: Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim? Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip. "show geometry deary" yazmasına mı? [b][b]Rumplestilkin[/b][/b] mi izliyor ne yapıyo, ne kafası... Ahahhahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sizin CM dersi yalan olmuş bence :p zeper said: Klasik mekanik dersimin ödevleri dağıtıldı okumuş hoca,üzerinde no düşmüş,yazılar var,okıyım dedim...Hocanın,fizik hataalrımdan ziyade gramer hatalarımı düzeltmesine mi güleyim? Yoksa gerçekten doğru çözdüğüm bir sorunun-doğru çözüm eminim- altına, "accidentally correct" yazmasına mı güleyim...Veya çizidğim koordinatları ve unit vektörleri,açıları beğenmeyip. "show geometry deary" yazmasına mı? Rumplestilkin mi izliyor ne yapıyo, ne kafası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şimdi aklıma geldi de; ben dün kore büyükelçisine neden gangnam style yaptırtmadım ki? rica etsem kesin oynardık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 beyin seni döverim alkole boğarım seni adam ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Tabi , hatta rica ederdin karisini da cagirirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yok karısı tatildeymiş, kapadokyayı gezmişler,istanbulu geziyorlarmış. kore dizilerini falan konuştuk anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Günlük, masaüstü dediğin böyle olur: http://i.imgur.com/iYupf.jpg O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 günlük, ben çok masaüstü gördüm böyle çirkin bir masaüstü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sevgili Günlük, 10 gündür yokum. Bunca zaman sonra böylesine tatsız bir haberle çıkmak istemezdim karşına ama İzmir'e geldiğim anda karşıma çıktı :( ne olur daha duyarlı olalım. lütfen. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387712_10150970982657537_1296504826_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şaka değil. gerçek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ooo interracial... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 thanks to globalization.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 çikolatalı beyaz mı olur yahu? saçmalamakta sınır tanımıyoruz bu gerçekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 çanta tamam, hava güzel. yola çıkak o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 hakoya selam söle. ensesine de "başlatma lan tribine" diyip bi tane patlat benim için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar