Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mendereste 3,4 büyüklüğünde deprem olmuş günlük, bu arada 21 aralık için şirincede bulunan bütün pansiyonlar rezerveymiş, maya takvimine göre fransanın bir köyü ve şirinceye birşey olmayacakmış. asdasdasd
Mesaj tarihi:
abi işin kötü tarafı dünyanın sona ereceğini bizimgöremeyecek olduğumuz gerçeği.

çok kötü lan.

iğrenç bi hayat yaşayıp, yaşlanıcaksın falan.

acımasızca
Mesaj tarihi:
Gunluk ne kadar igrenc bir ulke burası.Carsıda,pazarda her an duduklenecek gibisin.Ozellikle alıs-veris esnasında.
Bi kac bisiler alıyosun adamlar nasıl duduklerim die bakıyor.Ulasım konusu rezalet yine aynı sekilde.

En cok laneti,nefretimin en buyuk kısmını tabi ki devlet daireleri alıyor.Of of ne kadar igrencler,oradaki en yukseginden en dusuk statulusune memurlar,calısanlar..igreniyorum resmen.
İlla ki bi tanıdık mı olması lazım,adamın mı olması gerekli nasıl bir zihniyet bu insanlar nasıl insan boyle.

Hakka hukuka hic saygı kalmamıs,hosgoru desen coktan yok oldu.Ne oluyor bu insanlara.
Mesaj tarihi:
barbu said:

Neredesin sen dasaaa

malatya

abi gelişmemiş her ülke bu şekilde bence. ben de istiyorum gelişmiş ülkelerde yaşayayım ama olmayor OLMAYOR OOOLMMAAAYOOOORRR!!!

dur keyfim yerine gelir gibi oldu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...