dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 dasaaa said: ov... bunu çok söyleyebileceğimi sanmıyorum ama YAY.. sanırım iyi bişiler oldu ok çok da uzun sürmedi huh? yine de hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 mendereste 3,4 büyüklüğünde deprem olmuş günlük, bu arada 21 aralık için şirincede bulunan bütün pansiyonlar rezerveymiş, maya takvimine göre fransanın bir köyü ve şirinceye birşey olmayacakmış. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 abi işin kötü tarafı dünyanın sona ereceğini bizimgöremeyecek olduğumuz gerçeği. çok kötü lan. iğrenç bi hayat yaşayıp, yaşlanıcaksın falan. acımasızca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 yukardan seyredersiz biz dasaa, loca kiralarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ben yeterince yaşadığımı düşünüyorum, istedikleri an yukarı (ya da ne tarafa gidiliyorsa) alabilirler kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 valla ben de öle düşünüyorum ama çok iplemiyor sanırım yüce yaratıcı hazretleri ve azrail efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 @ kavurma tamam..al bunu aşağıı al al al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 bak gene beni almadılar. gördün mü şu işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 kabirdeyken görücez olum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lan gözlerin çürüyecek ki? ne görücen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 senin dolmamış daha,hayat barın... dasaaa said: bak gene beni almadılar. gördün mü şu işi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 gönül gözüü?? off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 burası iyiymiş gel abi sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 lan o değil de şimdi farkettim. kırk yerde arayıp bulduğum remastered pörl cem albümü vermiştim kıza, olan ona oldu. FML neyse bu sefer tek cd ile atlattık sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Abi. Değerinizi bildiğine emin olmadan çok değer verdiğiniz şeyleri vermeyin olm başkasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Günlük bi de Citrix Xen Desktop deniycem bugün, geç kaldım evet ama çoheycanlı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mr_Hand said: Abi. Değerinizi bildiğine emin olmadan çok değer verdiğiniz şeyleri vermeyin olm başkasına. çerçeveletip duvarıma asıcam. bu ne biçim söz lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 yazınca aklıma direkt şu saçmalık geldi de sen demişken koyayım bari... unutma unutulanlar unutanların onlar da sütçünün, sonra hep beraber bahçivanın... yok bişey lan endorfin kafası yaşıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ahhh ibrahim erkal http://www.youtube.com/watch?v=jpV5G0MvFEU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Gunluk ne kadar igrenc bir ulke burası.Carsıda,pazarda her an duduklenecek gibisin.Ozellikle alıs-veris esnasında. Bi kac bisiler alıyosun adamlar nasıl duduklerim die bakıyor.Ulasım konusu rezalet yine aynı sekilde. En cok laneti,nefretimin en buyuk kısmını tabi ki devlet daireleri alıyor.Of of ne kadar igrencler,oradaki en yukseginden en dusuk statulusune memurlar,calısanlar..igreniyorum resmen. İlla ki bi tanıdık mı olması lazım,adamın mı olması gerekli nasıl bir zihniyet bu insanlar nasıl insan boyle. Hakka hukuka hic saygı kalmamıs,hosgoru desen coktan yok oldu.Ne oluyor bu insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 oha! abi buraya geldin de neden haber etmedin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Neredesin sen dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 @dasaaa reyz abi dunyanın heryeri mi bu sekilde,tuttugunu zukeceksin zihniyetinde mi yoksa bizim insanlara mı mahsus bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 barbu said: Neredesin sen dasaaa malatya abi gelişmemiş her ülke bu şekilde bence. ben de istiyorum gelişmiş ülkelerde yaşayayım ama olmayor OLMAYOR OOOLMMAAAYOOOORRR!!! dur keyfim yerine gelir gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Mr_Hand said: yazınca aklıma direkt şu saçmalık geldi de sen demişken koyayım bari... unutma unutulanlar unutanların onlar da sütçünün, sonra hep beraber bahçivanın... yok bişey lan endorfin kafası yaşıyorum sadece Ahhh o baklavalarrrrr , göbeğinde olacaklarına midendeler ne yazık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar