SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Volkan onurdan aşağı bi forma sahip değil mesela. Zaten kaç tane türk kaleci var abi adam gibi allah aşkına? Muslera geçen sezondan beri formda da, önünde adam gibi defans olmadıktan sonra adın kovaya çıkıyor yani, o kötülüğü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 milli maclarin ikisinde de yaptigi hatalardan sonra cok formda diyemiyorum ben volkan icin. pek turk kaleci yok ama onur kadroya bile alinmadi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Liebe said: aktiftablet said: Bu kadar bahtsız takım olmaz cidden. Şimdi geldim maçtan. Batuhan+Almeida ikisi birden bi Pektemek edemiyor, takımın en iyi ikinci adamı olurdu Pektemek, Fernandes'den sorna. Bir de ben iki tane penaltı gördüm verilmeyen, bilmem TVde nasıl göründü. olcay-onur pozisyonunu diyosun, onur kesiyo olcayı ayaklarıyla ama penaltı değil gibi ne bilim olcay topa dokunamamış dokunsa net penaltı ama top orda durunca penaltı değil gibi sanki.öteki almeidanın şutunda ele çarptı gibi gelen pozisyon galiba, tekrarını vermedi ligtv. O değil. Fernandes'in 3, 4 kişi arasından ceza sahasına girilip düşürüldüğü pozisyonbi defansın topa müdahalesi yok hakem omuz omuza diye yorumladı heralde hiçbişey vermedi. (ligtv'nin özet görüntülerinde de yok, acaba neden) Bir de Almeida'nın dönerek vuruşunda defanstaki adamın eline çarpıyo gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Sixoms said: cok talihsiz bir yorum olmus bu. volkan da cikaramazdi o topu. o acidan o sertlikte topu cikarmak kolay degil. kurtaran kaleci tesadufen kurtarir anca. onurun cikardigi diger pozisyonlara deginmiyorum bile. su an en formda kaleci bu ulkede.hem baraj hatalı (tek kişi oluşu), hem de hareketlenmekte geç kalıyo. volkan milli takımda ağır sıçtı son 2 maçta da, ama son bursa maçında 200 gol kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Su mal olcayı ve uğur boral ı hala oynatıyorya samet aybabaya diyecek laf bulamayıyorum.Uğur un nerdeyse yenilen her golde bir hatası oluyor. Olcaya da 2 çift lafım var da şimdi burda söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Hadi Uğur'u anlarım da şu Olcay'a laf söylemeyin ezberden, adam açık ara Fernandes'ten sonra takımın en etkili ismi, aldığı altyapı eğitimi vs. olsun sahada Fernandes'i hem anlayabilen hemde ona destek olabilen tek isimdi haftalardır. Sorun kendisinin kanat oyuncusu olmaması, ona rağmen hep iyi işler yaptı. Olcay'a laf söylemek Samet'in kendi transferi diye ezbercilikten başka birşey değil, yapmayın etmeyin. Oğuzhan'ı Altınsay'ın adamı diye oynatmamayı kafasından sildiyse Samet, üçünün olduğu kanatsız bir hücum hattı ile çok pis işler yapılabilir de işte 4-2-3-1'den de vazgeçmiyor Samet. Yavaş yavaş inadını kırsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 olcay oğuzhan maçın adamlarıydı lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bu ülkede futbol gol odaklı olduğu için yapacak bişey yok abi. son dakika golü atsa bugün herkes olcay'ın ne kadar muhteşem olduğundan bahsediyordu. iki maç sonra kaçırınca yine bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 aynen. Fernandes'des sonra en iyisiydi takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ferdi zaten iyi Fenerliler bosuna demiyor bize verin diye :), ama Oguzhan (tu) fiziksel olarak gelisim gosterirse saglam bir yildiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 olcay ile ilgili tek sıkıntım 10 numara formayı giyiyor olması. ya o numarayı bırak, ya da gol atmayı öğren. onun dışında takım bence iyi yolda. vizyon mizyon hikaye, başarı gelsin herkes viyonu da ustalığı da alkışlamaya başlar. şenol güneş dünya kupasına gittiğinde takımdakiler taktiğimiz var mı diye sorguluyordu. para yok, hoca bu, oyuncu bunlar. bBb ya sev ya gölge etme bBb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 benim anlamadığım birşey var, manuel fernandes bu takıma çok fazla. bunu kendi de biliyor herkes biliyor.. neden bu herif hala beşiktaş'ta? bu herifi istanbulda türkiyede beşiktaşta tutan şey nedir? yani ortalama üstünde bir avrupa takımında oyanayabilir, beşiktaşta mutsuz olduğu apaçık belli... bence bu herifi buralarda tutan bir kadın var dfsf geçen haftaki maçta karşılamaya gelen taraftara onu alkışlayan tezahurat yapan taraftarı deyim yerindeyse hiç sallamadı bile suratı 5 karış.. şayet beşiktaşlı olsam nefret ederim bu adamdan.. zira dün yaptığı hareket... gol bile atsa o hata yapılmaz, onun telafisi de olmayabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 benim anlamadığım holosko niye gol atamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Kontratı var abi zamanında çift basamaklı hanelerle transfer olduğu takımlarda istikrar gösteremedi şimdi burda tekrar parladı hak ettiği ilgiyi görüor şimdi. Mutsuz olması bence mizacından birazda tek başına çok iyi oynayıp takım kötü gidince morali bozuluyor. Dotada midi ezersin süper başlarsın bi bakmışsın laneler şopar öle olunca adamda istek kalmıo doğal olarak buda yüzüne vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ya birde adamın tipinde mutsuzluk var abi, gece eğlenmeye çıkınca bile yüzü beş karış. Tipinden kaynaklı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 DarKRideR said: Hadi Uğur'u anlarım da şu Olcay'a laf söylemeyin ezberden, adam açık ara Fernandes'ten sonra takımın en etkili ismi, aldığı altyapı eğitimi vs. olsun sahada Fernandes'i hem anlayabilen hemde ona destek olabilen tek isimdi haftalardır. Sorun kendisinin kanat oyuncusu olmaması, ona rağmen hep iyi işler yaptı. Olcay'a laf söylemek Samet'in kendi transferi diye ezbercilikten başka birşey değil, yapmayın etmeyin. Oğuzhan'ı Altınsay'ın adamı diye oynatmamayı kafasından sildiyse Samet, üçünün olduğu kanatsız bir hücum hattı ile çok pis işler yapılabilir de işte 4-2-3-1'den de vazgeçmiyor Samet. Yavaş yavaş inadını kırsa süper olur. Ne güzel yazmışsın dark kardeş.Sana katılıyorum. Hatta sezon başından beri BJK'nin kanatsız 4-1-3-2 gibi bir formasyonda oynaması gerektiğini söylüyorum ama tabi bu mevcut duruma en uyacak formasyon.ASlında uymuyor da.Sebebi: KAnatsız formasyonda beklerin kalitesi çok ama çok önemli.Sağdan soldan ileri geri çalışacak, onu geçtim çok atak olarak bi şey vermese de defansif olarak mükemmel oynayabilecek insanlara inhtiyaç var.Hilbert belki bir nebze(o bile bazen batırıyor) oynayabilir o stil, ama ne uğur ne de dönünce ismail bu yükü kaldıramaz. bahsettiğim 4-1-3-2 dizilişin forvetler çok önemli.Almeida klasik bir kule tipi adam olduğundan ve sadece kafasıyla gol atabildiğinden dolayı bizim çok kalite 2 forvete ihtiyacımız var.Bİr tanesi sağa sola deplase olup yaratıcılığa katkıda bulunurken diğeri fırsatçı dediğimiz depar kulvarlarına sarkan tabir-i caizse golü koklayan bir isim olmalı.Kadroda da böyle bir adam yok... Defans olarak aslında kötü olduğumuzu düşünmüyorum.Ersan'ı dün beğendim,sivokla fena değillerdi.Benim için kadro şöyle olmalı: Allan McGregor Hilbert Sivok ERSAN Yeni Solbek Ibrahim Toroman(ya da necip duruma göre) Olcay Fernandes Oğuzhan Pektemek Yeni Forvet Kısaca kadro bu olmalı. Oğuzhan'ı zorluk derecesi yüksek maçlarda koşu kalitesi olduğu için veliyle değiştirebilirsiniz ama en aşağı 2 tane çok iyi takviye lazım.Açık ve net bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 koşu kalitesi önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Pektemek'in iyileştikten sonra bile eski formuna ne zaman kavuşacağı belli değil. Hatta hiç kavuşamama ihtimali bile var. Bobo olsa şu kadroda çok iş yapardı şu an. Almeida'yı ben beğenmiyorum. Ama illa oynayacaksa Holosko yanında oynamalı. Holosko ne zaman kanat oynatılmaya başladı adamın eski performansını arar olduk. İlla oynatılacaklarsa Batuhan ya da Almeida'nın yanında oynayabilir. Hatta tek forvet bile oynayabilir Holosko. Toraman/Necip/Veli'den ikisini ön libero koyarsın, Oğuzhan/Olcay da daha ileri yakın oynar. En azından denensin yeni birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Pektemek hep iyi dönüyor sakatlıklardan, adamda doğuştan yetenek var ciddi ciddi hiç etkilenmiyor. Kendine de bakıyor. Hem Gençler'de hemde BJK'de daha önce 3 kere uzun süreli sakatlandı, her döndüğünde fark yarattı. Onda sıkıntı yokta işte şifre yazdıklarımın içinde saklı, 4. uzun süreli sakatlığı, yanılmıyorsam üçü aynı bacaktan Injury Prone'a çevirirse istikrarlı olup olmamasından daha büyük kayıp yaşarız, hatta şu forvet yokluğunda milli takımda yaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 ne zaman bitio sakatlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Ligin ikinci yarısına falan yetişir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 beklenenden erken dönecek diyordu Atakan Kurt, ikinci yarı kesin var deniyor. Nene transferi olursa hücumda pek sıkıntı çekmeyiz ama özellikle ve kesinlikle bir sol bek transferi şart. İsmail'in dönüşü de ikinci yarı olacak gerçi ama ona sakatlık dönüşü güveneceğimize bir bek stoklamak daha iyi olur. Ozan İpek görüşmeleri de komple bitmemiş. 750-800 civarına inerse direk imzalanırmış vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Abi ozan ipek dediğin sol bek değil yalnız sol kanat. Gökhan Süzen'i almalıyız, eminim devre arası bu transferi bir şekilde bitirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 yok biliyorum mevkiisini, transferi söz konusu ya ondan sol açık oynar, sağa da nene'yi koyarsın işte al sana 4-2-3-1'e uygun bir hücum hattı. şuan böyle oynatmak ve inat etmek sadece intihar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Hangi parayla alıcak Beşiktaş o adamları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar