Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 dasaaa said: merhabalar mod, salak dememe izin veriyorsanız salak demek istiyorum haha dominos'tan sonraki kısım için diyebilirsin. Salak mod. Edit: Oha çok pis yanlış anlamışım cidden :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 sen yanlış anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Pizza diyom kime diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Saeros said: Patice said: Sevgilim var, yalnız değilim. Üstelik paticikten bi ademoğlu. Ben aileye olan özlemden bahsettim. Aynı şey değil ki. aynı şey değil ama yalnızlık da değil bence, yoksa ben de özlüyorum ailemi tabi ki neyse daha fazla uyuzluk çıkarmayayım Yo yo haklısın sanırım. Tam yalnızlık değil bunun adı. Cümbüşlü bi akşamdı oysa ama daha iyi bi kelime bulamadım anlatmaya çalıştığım şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Masakari said: Pizza diyom kime diyom Hepsini yidim. Aşırı yağlı, elleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 rahat batmış sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 dominos söyleme bi daha zaten artık pizza yiyeceksem pizza towers'tan söylüyorum, hem fiyatı da fena değil ama aslında hiç pizza yememek en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 erkan oğur dinlemeyeli yıllar olmuş lan iyi geldi yalnızlık flnda olur öyle arada uyu geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yahu pizza towers evin köşesinde dominosla yanyanalar.. Hiç güvenemiyorum, her seferinde kafa gidiyo geliyo, kazanan dominos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 istanbul'da normal italyan pizzası yapan güzel neresi var ? saçma sapan bol zz'li isim koyup 50 liraya pizza satan ergen merkezleri hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 en azından bizim ordaki pizza towers için dominos'un götü kalkmamış hali diyebilirim, bence denemeye değer bu kadar reklamdan sonra artık bi beleş pizza kazandım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Pizza towers, ahmet abi'nin yeri gibi geliyor bana. Yalnızlığıma nane limon, konu nası geldi abi pizzaya! Son mod.. http://fizy.com/#s/1aivo8 Güzel şarkı, kıymetini bilin. Haydin iyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yanlızlık ömür boyu http://fizy.com/#s/17ycdw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Geçen yıl tanıştığım kız arkadaşımla tam 1 yıl boyunca aynı daireyi paylaştık, yurtdışındaydık, her şeyi beraber yaptık ama ikimizinde ailesi ve arkadaşları uzaktaydı. Ağustos ortası geri döndük, ayrı şehirlerde yaşıyoruz, Türkiye'nin iki ayrı ucu. O'nun ailesi ve arkadaşları da başka bir şehirde. Geçen yıl ailem yoktu yanımda, şimdi sevgilim yok. Ayda bir 4-5 gün görürsem mutlu oluyorum. Ki dediğim gibi hayatımın her anını paylaştım bir yıl boyunca; rastgele bir ilişki değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Saeros said: en azından bizim ordaki pizza towers için dominos'un götü kalkmamış hali diyebilirim, bence denemeye değer bu kadar reklamdan sonra artık bi beleş pizza kazandım bence hakkaten ya bu ictiklerimizle ne iyi gider pizza iyi gidermi soylesekmi bitane ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bugün günlerden güzellik, sefa geldi hoşgeldi. http://fizy.com/#s/1vy4re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 deadwoll said: Geçen yıl tanıştığım kız arkadaşımla tam 1 yıl boyunca aynı daireyi paylaştık, yurtdışındaydık, her şeyi beraber yaptık ama ikimizinde ailesi ve arkadaşları uzaktaydı. Ağustos ortası geri döndük, ayrı şehirlerde yaşıyoruz, Türkiye'nin iki ayrı ucu. O'nun ailesi ve arkadaşları da başka bir şehirde. Geçen yıl ailem yoktu yanımda, şimdi sevgilim yok. Ayda bir 4-5 gün görürsem mutlu oluyorum. Ki dediğim gibi hayatımın her anını paylaştım bir yıl boyunca; rastgele bir ilişki değil. Kimi özlüyorsunuz bu denklemde en çok? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 CthuLhu said: bugün günlerden güzellik, sefa geldi hoşgeldi. http://fizy.com/#s/1vy4re Ne güzel geldi şu şarkı.. Eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Saeros said: dominos söyleme bi daha zaten artık pizza yiyeceksem pizza towers'tan söylüyorum, hem fiyatı da fena değil ama aslında hiç pizza yememek en güzeli papa john's tan ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ben yalnız kalmayı özlüyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bir insana verebileceğin en güzel hediye yalnızlığıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 bazen de cehennemi olabilir bu ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Bazen karabulutlar ustumuzu epey ortebilir. ama arkasinda mavi bi gokyuzu oldugunu unutmamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Damlaya damlaya göl olur bunu da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar