Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlık ve ötesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

merhabalar mod,

salak dememe izin veriyorsanız salak demek istiyorum

haha dominos'tan sonraki kısım için diyebilirsin. Salak mod.

Edit: Oha çok pis yanlış anlamışım cidden :)-D
Mesaj tarihi:
Saeros said:

Patice said:

Sevgilim var, yalnız değilim. Üstelik paticikten bi ademoğlu. Ben aileye olan özlemden bahsettim. Aynı şey değil ki.

aynı şey değil ama yalnızlık da değil bence, yoksa ben de özlüyorum ailemi tabi ki
neyse daha fazla uyuzluk çıkarmayayım

Yo yo haklısın sanırım. Tam yalnızlık değil bunun adı. Cümbüşlü bi akşamdı oysa ama daha iyi bi kelime bulamadım anlatmaya çalıştığım şey için.
Mesaj tarihi:
en azından bizim ordaki pizza towers için dominos'un götü kalkmamış hali diyebilirim, bence denemeye değer

bu kadar reklamdan sonra artık bi beleş pizza kazandım bence
Mesaj tarihi:
Pizza towers, ahmet abi'nin yeri gibi geliyor bana. Yalnızlığıma
nane limon, konu nası geldi abi pizzaya!
Son mod.. http://fizy.com/#s/1aivo8 Güzel şarkı, kıymetini bilin.
Haydin iyi geceler...
Mesaj tarihi:
Geçen yıl tanıştığım kız arkadaşımla tam 1 yıl boyunca aynı daireyi paylaştık, yurtdışındaydık, her şeyi beraber yaptık ama ikimizinde ailesi ve arkadaşları uzaktaydı.

Ağustos ortası geri döndük, ayrı şehirlerde yaşıyoruz, Türkiye'nin iki ayrı ucu. O'nun ailesi ve arkadaşları da başka bir şehirde.

Geçen yıl ailem yoktu yanımda, şimdi sevgilim yok. Ayda bir 4-5 gün görürsem mutlu oluyorum. Ki dediğim gibi hayatımın her anını paylaştım bir yıl boyunca; rastgele bir ilişki değil.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

en azından bizim ordaki pizza towers için dominos'un götü kalkmamış hali diyebilirim, bence denemeye değer

bu kadar reklamdan sonra artık bi beleş pizza kazandım bence

hakkaten ya bu ictiklerimizle ne iyi gider pizza iyi gidermi soylesekmi bitane ?
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Geçen yıl tanıştığım kız arkadaşımla tam 1 yıl boyunca aynı daireyi paylaştık, yurtdışındaydık, her şeyi beraber yaptık ama ikimizinde ailesi ve arkadaşları uzaktaydı.

Ağustos ortası geri döndük, ayrı şehirlerde yaşıyoruz, Türkiye'nin iki ayrı ucu. O'nun ailesi ve arkadaşları da başka bir şehirde.

Geçen yıl ailem yoktu yanımda, şimdi sevgilim yok. Ayda bir 4-5 gün görürsem mutlu oluyorum. Ki dediğim gibi hayatımın her anını paylaştım bir yıl boyunca; rastgele bir ilişki değil.

Kimi özlüyorsunuz bu denklemde en çok? :)
Mesaj tarihi:
Saeros said:

dominos söyleme bi daha zaten
artık pizza yiyeceksem pizza towers'tan söylüyorum, hem fiyatı da fena değil
ama aslında hiç pizza yememek en güzeli

papa john's tan ye
  • Yeni Oluştur...