Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlık ve ötesi...

Patice

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

Patice said:

Sevgilim var, yalnız değilim. Üstelik paticikten bi ademoğlu. Ben aileye olan özlemden bahsettim. Aynı şey değil ki.

aynı şey değil ama yalnızlık da değil bence, yoksa ben de özlüyorum ailemi tabi ki
neyse daha fazla uyuzluk çıkarmayayım

Yo yo haklısın sanırım. Tam yalnızlık değil bunun adı. Cümbüşlü bi akşamdı oysa ama daha iyi bi kelime bulamadım anlatmaya çalıştığım şey için.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen yıl tanıştığım kız arkadaşımla tam 1 yıl boyunca aynı daireyi paylaştık, yurtdışındaydık, her şeyi beraber yaptık ama ikimizinde ailesi ve arkadaşları uzaktaydı.

Ağustos ortası geri döndük, ayrı şehirlerde yaşıyoruz, Türkiye'nin iki ayrı ucu. O'nun ailesi ve arkadaşları da başka bir şehirde.

Geçen yıl ailem yoktu yanımda, şimdi sevgilim yok. Ayda bir 4-5 gün görürsem mutlu oluyorum. Ki dediğim gibi hayatımın her anını paylaştım bir yıl boyunca; rastgele bir ilişki değil.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Geçen yıl tanıştığım kız arkadaşımla tam 1 yıl boyunca aynı daireyi paylaştık, yurtdışındaydık, her şeyi beraber yaptık ama ikimizinde ailesi ve arkadaşları uzaktaydı.

Ağustos ortası geri döndük, ayrı şehirlerde yaşıyoruz, Türkiye'nin iki ayrı ucu. O'nun ailesi ve arkadaşları da başka bir şehirde.

Geçen yıl ailem yoktu yanımda, şimdi sevgilim yok. Ayda bir 4-5 gün görürsem mutlu oluyorum. Ki dediğim gibi hayatımın her anını paylaştım bir yıl boyunca; rastgele bir ilişki değil.

Kimi özlüyorsunuz bu denklemde en çok? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...